M-am hotarat......adoptie (35)
Raspunsuri - Pagina 7
inapopescu spune:
Fetelor, azi mi-a venit citatia la tribunal pt finalizarea adoptiei pe 19 aprilie..am niste emotii..cele care stiti cum se procedeaza, ma intreaba ceva..sunt cam agitata...nu ma asteptam sa fie asa repede.
Pupici
http://community.webshots.com/user/inapopescu
irina_g spune:
Felicitari Ina. Sa dea Domnul sa scapi repede si sa veedm scris FINALIZAT.
Bafta.
Irina si Mihai
simona dragusin spune:
ALEXA,te pup si eu,mincacioasa mica si spune-i lui mami ca daca lipseste motivat...o credem.
SIMONA
simona dragusin spune:
Ina felicitari si din partea mea!
Fetelor ce bun e iepurasul anul asta!!!SIMONA
nico_ro spune:
Ina, ai o mandrete de flacau! Succes la finalizare!
Eu am fost azi la primul curs, am inteles ca vor fi trei. Tot azi am aflat ca asistenta noastra pleaca de la DPC si ne va prelua altcineva. Asta m-a cam bulversat, tocmai cand spunea ca mai avem doua intalniri cu ea, din care una acasa, si testul psihologic, parca vad ca se va lungi povestea, ca deh, asistenta noua probabil va dori sa ne cunoasca si ea... Om vedea, mergem inainte, ce sa facem...
Ieri am aflat de o colega de-a mea care adopta si ea, are atestat din noiembrie si ieri au vazut un bebe de 6 luni si le-a placut la nebunie, deci merg mai departe cu el...
Cam atat cu vestile, va pup si ne "auzim" in curand.
irina_g spune:
Robert Alecsandru, iti urez azi, de ziua ta , sa fii sanatos si fericit alaturi de mami si taty.
Rucsi , sa iti traiasca odorul.
Irina si Mihai
irina_g spune:
Alexandru, iti urez , fericire si o viata frumoasa alaturi de mami si de taty care te iubesc mult.
Boo_Boo, sa iti traiasca flacaul si sa te bucuri de el.
Irina si Mihai
urziceanu spune:
Buna fetele!
In sfarsit ma apucat si eu sa citesc ce ati mai scris .Am avut
o perioada f grea la serviciu,Intre timp noi am mai crescut,ne-au aparut doi dintisori,unul sus si altul jos.Azi am facut primul pipi la olita.Ieri am fost la tara si bunicii (parintii mei)au pupacito si ea se simtea foarteeeeeeeeeeeeee bine.Ina ,tu cand ai avut procesul de incredintare?Eu am fost la tribunal pt incredintare pe 27 ian si in mod normal ar trebuio finalizata si la noi adoptia.Iti tin pumnii .
Va pupammmmmmmmmmmmmmmmm