M-am hotarat......adoptie (35)
Raspunsuri - Pagina 4
aissa spune:
Alexa Ioana felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti mereu ca acum!
Irina nu te-ai suparat, dar te-ai suparat . Pe mine trebe sa ma stiti, ce gandesc aia si zic. Si sincer eu nu am luat niciodata in calcul acel lapte. Stiu ca i-l dai lui Mihai dar sincer nu mi se pare un capat de tara, nu e un lapte scump si, repet, nu mi se pare ceva vital. Adica mi se pare, dar sa li se dea celor fara venituri, eu una nu am (avut) nevoie de el. Uite, stii a fost o discutie cu alocatia aia de plasament pe care eu nu am primit-o, sau discutam o data de perioada cand am avut copiii in incredintare si nu meritam pe perioada aia nici alocatia de 200 mii. Asta da, mi se pare nedrept. Dar odata ce am un copil eu una nu stau in grija statului sa mi-l hraneasca. Asta e parerea mea.
Cristina si Ale (30.09.2004)
irina_g spune:
Aissa, o pt tine. Esti o dulce, mi-ai fost alaturi din prima clipa si nu ma supar pe tine. Nici acum nici mai tz. NU POT.
Irina si Mihai
inapopescu spune:
Apropo de alocatia de stat,al meu sot s-a dus cu tupeu la sectorul 3 pt ca cei de la DPC au zis ca beneficiaza..si pana la urma i-au primit dosarul..si acum astept marea alocatie de 200.000
http://community.webshots.com/user/inapopescu
galinarodica spune:
Am zis ca nu mai scriu, dar uite ca m-am enervat iar si scriu. Aissa nu e vorba de faptul ca ne permitem au ba, sau ca am astepta de la stat resurse sa ne crestem copiii ci de faptul ca magarii de guvernanti tocmai ce si-au votat transport aerian si feroviar gratuit...ca nu au bani saracutii...Si daca nu stiai iti spun eu ca nu primesti nimic gratuit de fapt ca banii astia ti-au fost opriti printr-un impozit mai mare pe vremea cand nu aveai copil si ca nu platesc alesii aceste facilitati ci noi contribuabilii ca avem impozite la nivelul statelor superdezvoltate, printre cele mai mari din Europa. Asa ca probabil tie ti se pare mai normal sa tii in spate o adunatura de Dinu Paturica in varianta moderna in loc sa beneficieze un copil. Si daca mama face ciocolata ce? La cata energie consuma pentru cresterea unui copil o merita si ea un stimulent energetic. Unele fete au conditii materiale mai bune, dar unele au un amarat de salariu de profesor sau de medic, ca CIC-ul e numai 2 ani, sau poate chiar un salariu minim pe economie si orice ban in plus, sau produse sunt binevenite. Sunt sigura ca toate fetele de aici de pe forum sunt in stare la o adica sa nu manance ele zile intregi numai sa aiba mancarea cea mai buna la bebe, asa ca retine eu vorbeam de principiu, nu de suma, de faptul ca ne fura pe fata, se distreaza, se plimba in limuzine pe banii nostri ai contribuabililor si noi stam ca boii si ni se pare firesc ce se intampla...probabil de aia ne meritam soarta.
Ma rog am spus ce am avut de spus chiar daca o sa-mi sariti toate in cap.
Rozi spune:
Aissa, sa stii ca am avut surpriza (neplacuta si partial nefondata), sa intalnesc oameni care ne-au catalogat din start: "au bani, daca si-au permis sa adopte". Au fost medici care mie mi-au cerut mai multi bani ca altora, doar pt ca stiau ca Victor e adoptat.
Dar sa trecem peste asta... sunt fericita ca nimeni, niciodata, nu s-a uitat ciudat la noi, cand a aflat de Victor. Ca toti membrii familiei (adica aia extrem de extinsa , si ai mei si ai lui Mihai) nu se mai intereseaza ce facem, ci doar ce face Victor. Ca daca vrem sa mergem in vizita, nu ne primesc decat CU Victor.
Si mai sunt fericita pentru ca:
- lumea intelege raspunsul lui Victor cand este intrebat cum il cheama ("Viiii-tooo!!")
- a inteles ce inseamna sa numere si ne trezim ca numara: "unu, tiii, shinshi, tzetze, uraaaaa!!!" [
- in seara asta l-am auzit prima data: "nani, nani, puiuuuuuuuu" (el nu leaga cuvinte)
- ca vine la mine si, din senin, imi imbratiseaza picioarele
- ca ma trezesc ca imi apuca mana, mi-o strange la pieptul lui scrasnind din dinti, si mi-o pupa!
- ca este un vulcan de energie, de rasete, tipete, alergari, sarituri in brate etc - atunci cand suntem toti trei acasa; cred ca este si el fericit (bine ca nu-mi vedeti ochii umezi din clipa asta)
- intorc femeile capul dupa el pe strada
Sunt fericita pentru ca este EXACT copilul pe care mi l-as fi dorit. Sunt fericita ca Dumnezeu a fost atat de bun cu noi incat ne-a dat aceasta FERICIRE pe care o traim in fiecare zi.
Ceea ce va dorim, din tot sufetul, fiecareia dintre voi!
sinzi_ana spune:
Multumesc pentru informatii!!! Un pupic pentru toate si unul pentru cei mai dulci si doriti copilasi de pe DC!!!!
Noi ne-am horatat sa asteptam pana la anul...si atunci vom hotara daca putem sa ne "mutam" un an in Romania si sa facem pasul...
Dar va citesc pe voi si mi se face dor sa gust si eu din bucuriile unui bebe (nou)..hihi..ca David e deja marisor!!!
Rozi, mai ai poze cu Victor??? hihi...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
aissa spune:
Sanziana mult succes!
Irina si voua, sunt sigura ca ai inteles exact ce vreau sa spun.
Ina (galinarodica)....eu una ieri nu eram asa nervoasa cum sunt acum dupa ce am citit mesajul tau. Edit ca am scris rautati. Stii ce ma intristeaza? Ca esti atat de nervoasa (pe mine) incat ai gasit acum un subiect de care sa te agati ca sa scrii ceva, e al 2-lea mesaj pe care il vad la tine cu tenta malitios rautacioasa (dupa cel de la subiectul godzilei). Hmmm, ma abtin cu mmmmare greutate sa zic ce am pe limba. Faceti abstractie de ce am zis referitor la lapte. Dar nu ti se pare ca prea ne consideri pe noi vinovate de sistemul asta??? Adica io sunt de vina ca nu merge legea adoptiilor ca nu ma inscriu in asociatie, io sunt de vina ca il ducem in spate pe Patriciu ca zic ca nu am nevoie de laptele lor, care e urmatoarea asociatie pe care vrei sa o faci? Scuza-ma dar...eu cu tine nu voi mai vorbi niciodata (nu ca ti-ar pasa) pana nu vei realiza ca nu imi esti superioara si nu ai de ce sa te ratoi la mine (am eu ce am cu astia de se cred sefi) si voi participa mai rar la acest subiect. Si asa nu prea mai am ce spune pe tema adoptiei.
Cristina si Ale (30.09.2004)