M-am hotarat......adoptie (35)
Raspunsuri - Pagina 12
inapopescu spune:
Multumim de urari..noi vom fi plecati la de Paste La bunici la Constanta..asa ca uram la toti bb-cii si mamicile si taticii un Paste fericit ..multa bucurie si fericire si un iepuras bogat in..
http://community.webshots.com/user/inapopescu
claudia_a spune:
Felicitari Ina, sa va traiasca puiul is sa aveti grija de el!!
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
urziceanu spune:
Ina,ma bucur foarte mult ca ai scapat de emotii si in sfarsit te simti libera sa te bucuri in liniste de copilul tau care este un inger(l-am vazut de curand in pozici!)
Va doresc tuturor (din fam. desprecopii) sa aveti parte de lumina in suflet,in gand,sa va bucurati cu familia voastra de sarbatorile Pascale.
Pentru noi va fi cu siguranta cel mai frumos Paste pe care l-am avut
in viata mea de familie.Astazi implinim 21 ani de casatorie....si suntem TREI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexa Ioana spune:
corina, sa va dea Dumnezeu multa fericire si sanatate si sa va bucurati de frumoasa voastra familie ! LA MULTI ANI !!!
Silvia_Pui spune:
Felicitari Ina ... mai e doar un pic si vei avea certificatul .
Corina , multi ani inainte cu fericire ; aveti o scumpete de fata .
Va uram tuturor ca Lumina Sfanta sa va umple casa si sufletele .
Sarbatori feicite .
Va trebui sa vopsim mai multe oua anul asta , are cine sa le aparga nu-i asa ?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Rozi spune:
Felicitari, Ina, pt reusita!! Ma bucur sincer pt voi, mi-au dat si lacrimile (taaaaare sensibiloasa am devenit! ) amintindu-mi de infatisarea noastra la tribunal pt incuviitarea adoptiei!! Peste 2 luni se implineste deja anul de-atunci! Parca a fost ieri... uite-asa trece timpul, uite-asa ni se fac mari copiii
Felicitari si voua, Corina, wow, 21 de ani de casatorie!! Mai am o groaza pana acolo Sa traiti sanatosi si fericiti inca de cinci ori pe-atatia!
simona dragusin spune:
CORINA,LA MULTI ANI!
Ma bucur ca Maria e bine si in sfirsit te-ai mai linistitSIMONA
silvia_112 spune:
Felicitari Ina ptr. finalizare.
Corina multi ani si de aici inainte si sa aveti parte numai de bucurii
mai ales acum ca aveti o printzesa.
Silvia si Florina
irina_g spune:
Sarbatori fericite si numai bucurii alaturi de cei dragi in aceste zile sfinte.
Bafta viitoarelor mamici sa aduca puii acasa repede si mamicilor actuale.
HRISTOS A INVIAT
Irina si Mihai
Alexa Ioana spune:
fetelor dragi, cu toate ca nu am apucat sa ma pregatesc pentru sarbatori ca in alti ani (si evident ca plecam la tara, cu ocazia asta ), anul asta vom avea cele mai frumoase sarbatori ! acum am chiar tot ce mi'am dorit... si este prima mare dorinta care mi se indeplineste... de fapt, singura care conteaza !!!
va doresc din suflet exact ce'mi doresc mie. sa imi dea Dumnezeu sanatate si putere si intelepciune sa imi cresc copilul ! sa aveti parte de tot ce'i mai bun in lume... iar pentru asta e suficient sa priviti in ochii copiilor vostri !
iar fetele care inca asteapta, aveti incredere in puterea Celui de Sus !
sa ne ajute Dumnezeu ! sarbatori fericite !
va pupa cu mult drag,
alexa si mami
(doamne, cat mi'am dorit sa pot semna asa !!!)