Mi-au crescut picioarele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Interesant! Si eu purtam inainte de sarcina 37 si dupa am ajuns sa port 38 - si am dat jos toate kg in plus, dar tot 38 am!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Si mie mi s-a intamplat,de la 37 am ajuns la 38.Dupa 2 ani abia am ajuns sa port iar 37.
Cat despre bazin...nu a fost nici o schimbare,am ramas cu 10 kg in plus dupa nastere dar acum sunt la greutatea initiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

si mie mi s-a intamplat acelasi lucru...am crescut un nr. de la 38 la 39...bine cand eram insarcinata purtam 40...bine ca mi-am revenit oarecum( duoa 6 ani...da ati citi bine mai am in plus vreo 13 kg...ca luasem 37 in plus)

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Si eu la fel am patit. Purtam 39 si acum am ramas cu 40. Si am niste pantofi de gala foarte draguti. Nu mai incap in ei
Eu am pus 25 de kile in sarcina si am dat 20 jos pana acum. Dar parca mi-au ramas mai lungi, desi nu mai sunt asa groase...

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si mie si mie! Eu purtam 36-37 si acum mi-am luat numai 38! Of, ce nedrept este!

Claudia, mamica de baietel de 2003 si de fetita de 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

si mie mi-au crescut de la 38 la 39 si nu am luat in sarcina decat 15-15 kg (cu copil cu tot - 4 kg :D ) Acum,la doi ani dupa sarcina incep parca-parca sa revina, chiar mi-am luat prima pereche 38 :))

Mama de Lara Celine

Si eu am patit la fel, mi-am revenit cam in 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu am 2 prietene care au nascut si se care se confrunta cu aceeasi problema...deci...din pacate...este adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Off doamne, nu ma speria ca si asa ma gandesc cu groaza ca vor avea loc o gramada de modificari ale corpului. Dar chiar sa imi creasca si picioarele? Uite ca la asta nu ma gandisem niciodata!

Nana Motoc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaconnex/album?.dir=/7fa0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si mie mi-au crescut picioarele cu un numar si parca m-am latit, asa...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput