Fetele din America (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare tuturor!
fetele, vreau sa intreb ceva: cum s enumeste aici protectia consumatorului ? am cumparat lapte de la un magazin si ne-am, imbolnavit toti:)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Better Business Bureau?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

laura_o, in cazul vostru se numeste avocat
da' asigurati-va mai intai ca va raceste bine frigiderul, noi am patit-o acum vreun an, luam lapte si a doua zi era stricat, pana ne-am dat seama care era baiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Laura, ati dat lovitura!
De la ce magazin ati luat, sa iau si io?:))

Multa sanatate!

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

quote:
Originally posted by Cleomax

in sud cele mai multe instalatii de ac sunt centrale,sunt ca niste pompe-baga aer curat pe care il racesc, il circula si-l scot afara prin returns. si mie-mi place sa mai deschid geamul dimineata si seara, din pacate intra si polen. noroc cu ventilatorul de care spunea amuleta.

Poate ca sunt io batuta'n cap sau am o obsesie....
Nush cum functioneaza aeru' cu pricina, insa creca doar baga aer rece in casa, nici vorba de returns. Nu trage nik din casa, nici macar o "particula" de CO2/oxigen. Stii de ce zic asta? Cand dai drumul la aer conditionat aerul din casa e ok, dupa care cand se incalzeste devine acelasi, statut.... Poate ar fi ok daca aparatul ar functiona non-stop....asta ar insemna ptr mine spital.... Anyway nu creca este sanatos aerul asta artificial. O sa caut mai multe pe net despre avantajele, dezavantajele lui.
Mersi frumos ca v-ati dat cu parerea.
O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by ruxij
De la ce magazin ati luat, sa iau si io?:))

Oana_B

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by michelle7

De cand ma stiu, cand ma trezesc dimineata aerisesc casa...Venind aici, tot timpul mi se spune( vezi soacra) ca nu-i normal sa las geamurile deschise si sa aerisesc in fiecare zi

cum sa nu fie normal??? daca vii de afara intr-o casa in care dorm oamenii cum miroase? daca nu aerisesti pur si simplu pute. Va mai aduceti aminte ce mirosuri erau daca nu se aerisea in clase cand eram elevi???

Imi pare sincer rau sa recunosc, insa pute in casa, oricat aer conditionat ai folosi.
Imi aduc aminte perfect de mirosul "zacut" din clase...lol...si nu numai...:D
Aici au obiceiuri foarte dragutze....lol....nu aerisim, ca intra praf sau ce dreaq o mai fii in capul lor, insa intra incaltati cu toata mizeria de afara, stau cu incaltarile in patul in care dormi, stau ca vampirii in bezna, cu draperiile "trase", si nu-mi mai aduc aminte acu'....da' mie toate astea ma termina...parca traiesc intr-o continua depresie....nu pot sa stau in bezna in miezul zilei, sau cu lumina artificiala. Oamenii pe care i-am cunoscut pana acum pe aici , in mare, sunt tot asha...
A....si stau cu frica ca poate cineva le rapeste copii, ca poate cineva le fura din casa, ca daca conduci noaptea( ca femeie) cineva te poate ataca si viola(deci nu opresti in nici un caz) frica e la ordinea zilei....Mie toate astea mi se par puerile, sau poate ca nu anticipez eu pericolul. Oricum, cica nu s-a "spart" nici o casa prin zona, insa ei se tem....
Asha e peste tot sau traiesc io intr-un loc "aiurea"?
Nush cum dreaq o fii sa traiesti cu frica tot timpul....
Scuze , da sunt putin revoltata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

cryssa, cred ca e chestie de obisnuinta. aparatul de care vorbeai e ala care se pune in fereastra?daca da, ai dreptate, alea nu scot nimic. eu vb despre unit central care se instaleaza in pod sau basement, nu-l vezi nu-l auzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si io aerisesc in casa...desi vine un aer cald de afara...hihi..si sotul mereu bombane...ca cica ii e curent!!!
DA cu aerul conditionat nu ii e!!!

Io sunt bucuroasa, cred ca gasii o gradi pt David...am sunat azi de am incins telefonul...am gasit ceva aproape sa imi placa si destul de convenabil 350 pe luna de la 8.30 - 12!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Si io ash face o petitie catre biroul cu pricina. Saptamana trecuta am cumparat mere ionatane-$ 10, de la Walmart. Primele 3 au fost stricate inauntru asha ca le-am returnat. Am primit $10 cadou si de $ 10 posibilitatea de a cumpara mere. Am cumparat, la insistentele managerului iara mere ionatane. Acesta ne-a asigurat ca-i marfa nou venita si ca nu sunt stricate. Ajunsi acasa, surpriza....mere stricate iara....asha ca a 2-a zi du-te iar si returneaza, am mai primit $ 10 parai cadou, insa nu m-a multumit, ptr ca managerul a mintit...

Mergi la inceput