Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
gabiarama spune:
Si eu , si eu ...
Un dans in trei se poate?
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
jadi spune:
Frumoase poze fetelor! Va invidiez pentru iesirile de saptamana trecuta si de asta, eu am tot lenevit si am trimis sotul cu copilul afara prin parcuri.
In alta ordine de idei, dupa paste as vrea sa apelez la un salon de remodelare corporala, nu din cutit ci din electrostimulari si alte asemanatoare... imi puteti recomanda ceva? Am vazut unul pe la unirii, betty blue sau ceva de genul asta dar e un picutz cam peste mana sa ajung acolo.
Deni & Vlad 28 sept 2005
roxi23 spune:
Eu as da nitzel din cap!Poate asa m-o lasa durerea asta pe care o am cam de o luna!
da te las pe tine sa alegi!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
roxi23 spune:
DORY, NEAPARAT STABILIM O INTALNIRE! dA' CARE E PARCUL cAROL? cA NU STIU... dE MINE E FT APROAPE pARCUL tINERETULUI!
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
marinela79 spune:
desi azi e ziua dedicata familiei, nu pot sa nu intru sa va salut, sa urez la multi ani piticotilor aniversati azi si sa o felicit pe Petra ca e asa cuminte.Dupa cum stiu, fetele sunt mai precoce, deci eu cu Iaris pana dupa un an, nici o sansa cu olita
tonnia, am patit cu Iaris ca si tine cu Dinu.Se intoarce pe burta noaptea si nu stie sa revina la pozitia pe spate si sa vedeti ce concert imi face.M-am saturat sa-l intorc noaptea trecuta.sper sa fie mai intelegator noaptea asta.
Codruta, eu stiu ca dupa 8 luni se da Milumil 3 , nu cred ca te-au indrumat rau doamnele de la farmacie
Ina, ilincuta ta e adorabila
Apropos de subiectele cu certareti si mitocani, eu ma sperii cand vad asa ceva.In fine, bine ca la noi e caldut si bine, restu' chiar nu ma intereseaza.Tin minte ca anul trecut pe vremea asta va citeam si nu am indraznit sa intru si va spun ca va citeam in taina, dar nu-mi amintesc sa va fi certat.oricum pe atunci nu prea aveam ce sa va spun ca eram mai mult in baie
Vera, cred ca li s-ar potrivi foarte bine la ora asta"dormi, mami, dormi, puisor"
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Simona8004 spune:
rusinica rusinica....doamne cum nu au ce face unii...
Fetelor, am si eu o intrebare. Vreau sa merg in Spania, Italia si Austria, dar nu stiu ce acte imi trebuie (invitatie, asigurare, euroi etc) unde ma pot interesa? sau daca stiti voi va rog sa imi spuneti.
Multumesc anticipat.
noapte buna
Ma duc sa vad u film si sa halesc ceva
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
godzila spune:
Da, da, da...e pe gustul meu Roxi. Niste Paradide Lost? Ce zici Gabi?
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
roxi23 spune:
aM VAZUT POZELE DE AZI! ZICI CA SUNTETI DUPA REVISTE! tare frumosi sunteti! de bebelushi, ce sa zic mai mult? Ii mananci, nu alta!
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
marinela79 spune:
am atins performanta sa pun 70 de poze la 6 luni,ultimele le-am pus aseara, poftiti de ne vedeti
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
godzila spune:
E u dulce Iaris mai ales in poza asta. Are o privire de te baga in boale. Iar gropita e
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE