Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
Carmi spune:
Mai intai LA MULTI ANI bebeilor sarbatoriti astazi !
Apoi...sa-i raspund Christinei_m:
1. Dani_flor e de ieri in tara si sta doua saptamani. Vrea si ea la intalnire in Herastrau.
2. Treaba cu chibriturile cam asa a facut-o si tipa asta (e din Odorhei, ca tot vorbeai de zona), numai ca a folosit 5 chibrituri....eu nu credeam in kestii d-astea, insa s-a potolit copilul imediat, asa ca am bagat la cap si cand mai vine la noi prietena cu okii verzi care-l deoache de fiecare data, o sa am apucaturi de “mama Omida“...
. Si, intr-adevar, unul din chibrituri era la fundul paharului si asa mi-a explicat si ea, cum zici tu.
3. Freza lui Fabiano am facut-o “cu materialul clientului“, putintel deci. Asteptam cu nerabdare sa creasca parul “valvoi“![]()
![]()
![]()
Gabi, ai inteles acum care era faza cu chibriturile...
Eu sunt in priza cu spalat, calcat, poimaine “decolam“ si eu nu mai termin...numai pt. copil cate sunt de pregatit. Am gasit solutia ideala pt. babeticile murdare de pete morcov, care nu ieseau deloc la spalat: clorul. Pana acum le innebuneam cu Vanish, cam degeaba.
Va las acum, ma duc sa incep bagajele....desi ma uit ca curca-n lemne...si nu stiu cu ce sa incep.
Pupicei,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05)
Tonnia spune:
Neata! Vorba vine....
Tot din ora in ora se trezeste, de fapt in ultimele 2 nopti a stat sotul, eu am dormit separat, asa ca ma simt bine, dar nasoala faza!
Si eu am golanit tare in we asta, partea mai proasta e ca Dinu nu prea mananca in deplasare, e prea surescitat, dar eu insist ca il vreau adaptabil.
Marinela, sa te apuci sa-l inveti miscarea inversa, dureaza cateva zile.
Intru mai incolo.
karmenutza spune:
Tonnia, foarte bine ca a stat sotul ultimele 2 nopti. Acum esti si tu odihnita. Dar el a plecat la servici azi, nu?
Ai reusit sa-l inveti pe Dinu miscarea inversa?
Hai sa-ti spun cum facem noi cu mancatul in deplasare: acasa ea mananca in scaunelul de masina, cocotzat pe masa. Cand plecam de acasa, pe we, evident luam si scaunelul cu noi. Si in vizita la fel fac: cocotz scaunul pe masa si ii dau copilului sa manance. Deci pentru ea nu e mare schimbare. Daca nu le convine, nu ne mai invita
. Dar asta nu s-a intamplat pana acum. Daca ar fi dupa ei, ar trebui sa mergem in fiecare zi, nu doar in we.
Catalina
codruta_grg spune:
Test de semnatura
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& VIDEO
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
karmenutza spune:
Codruta, faina semnatura.
Dar cati mega de filmulet iti dau aia voie acolo? Filmuletele mele sunt toate foarte maaaaari. Ca asa a setat sotul camera, cica la a mai mare calitate, ca altfel se vede imaginea cu patratele si sacadat. Eu nu stiu sa le fac mai mici.
Catalina
Dory232002 spune:
Fetelor, acum se vad pozele?
DORY & ALEXANDRA DENISA
ca.pg.photos.yahoo.com/ph//dory232002
Carmi spune:
Codruta, ce draguta-i Petra in filmulet !!!
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05)
codruta_grg spune:
Inca nu stiu, trebuie sa ma mai uit (asta care l-am pus are 3mega). Dar si la noi sunt filme mari de 20 mega sa vad daca merg. Camera eu o opresc cand vreau eu, nu cand se termina ea. Acuma mai fac ceva teste...daca apuc
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
codruta_grg spune:
Dorya sunt super pozele! Uite asa trebuie sa iti scri adresa: http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos
Codruta &
& 
otilia76 spune:
Buna fetelor!
Am intrat doar ca sa va salut. Am foarte mult de recuperat.
Otilia (mamica de Andra din 29.08.2005)