Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

feli- felicitari pentru carucior!m-ai facut curioasa si am verificat si eu cat e graco al meu - 9,3 kg, hm acceptabil

trebuie neaparat sa mergem in gradina botanica, ce zici?vb pe mess?ne potrivim saptamana asta?

xandra, te astept in dr. taberei

Mey, sa se deconspire imediat cine a cumparat semintele de inmultit laptele joy nu e , noki a negat vehement... asteptam provincia

cine are filme, puneti-le in contul comun sa le luam si noi!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Silvia, mama, i s-au ingalbenit mucii? Pai asta nu e semn de infectie?

Fetelor, acum mi-am dat seama: toti bebeii care au racit pe aici, au patit-o ca urmare a unui virus luat de la adult, nu de la frig! ASa ca de noi, ca parinti, trebuie sa avem grija mai multa!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Da ,Corap eu sunt!ce bine imi pare ca nu m-ati uitat!!
Fetelor, am si eu o belea (am mai multe dar una ma arde rau) miercuri sunt programata la stomat pt a scoate 2 masele (la toate extractiile facute pina acum am avut singerari asa de abundente incit a trebit sa iau fara prea mari discutii vit K.Daca eu mai alaptez pot lua?Am inteles de la med ca dupa anestezie primul lapte trebuie muls si aruncat..voi ce stiti?
Va pot da si eu datele noastre (actuale) pt tabel?sunt cam de rusine, dar....
Atena si D-l Tudor

Mergi la inceput

Joy nu e in regula cu burtica lui Vladone! Nu pot sa inteleg, nu ti-a dat dr Stanciu Biotics Baby? Ca regleaza si constipatia si diareea. La noi acesta + Debridatul a facut minuni, insa e chestie de durata si, implicit, rabdare din partea mamei!
Oricum, mai investigheaza, ca nu e normal ce se intampla cu bietul copil! Poate ii mai faci o vizita lui Stanciu, ca la a 2-a consultatie ii mai vin idei.
Ilenutza da, da, da! Sa fie totusi vremea frumoasa! Maine sigur nu, ca e ziua soacra-mii.
Ela woow, cwe idee mi-ai dat cu bibele cu manere! Asta e o solutie, ca Ilinca tot vrea sa-l apuca si cand nu reuseste se enerveaza si mananca putin.
Corap imi pare rau ptr canapele, of, of, chiar ti le admiram de fiecare data cand ma uitam la poze! La mine capitolul "canapele" e subiect sensibil, ca le-am luat de la Elvila, cu tot felul de peripetii si interventii, iar in final au fost un esec total! Sunt proaste de tot! Mai bine Mobexpert, ce am luat de la ei a fost
Vreau si eu seminte ptr laptic!!! Dc stie cineva, sa nu ma uite

Mergi la inceput

Vreau si eu Polly, dar nu ma lasa Doru. Insa tot il cumpar, chit ca divortez!
Dordia felicitari ptr prietena ta, sa-i traiasca bb!!!! Asa sunt si eu, nasa mea e insarcinata (de aceea ii si returnez carutzul, ca de fapt, era al ei). Sunt asa de bucuroasa ptr ea, parca ar fi al meu, retraiesc toate momentele de anul trecut!

Am gatat raspunsurile! Oare?

Mergi la inceput

Numai eu scriu? Ia sa ma mai linistesc

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ela27oana, multumesc de oferta, de fapt ma refeream la ice age 2, dar iata ca n-am precizat...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

comoara lu' mama la 4 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

piticulei cum sa te uitam? bine-ai revenit!
datele pentru tabelash poti sa le trimiti cristinei mh. a dat ea adresa pe la pg. 2 din scutecu asta.
asa stiu si eu cu anestezia: ca urmatorul lapte se mulge & se arunca. cu vit. k habar n-am ce sa-ti raspund. .
sanatate!
c & andrei-ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani cu intarziere pentru Nichita poetul si astazi La multi ani pentru Anutzache! Anda si Ripley, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, veseli si fericiti!

Super frumoase pozutele pe care le-ati adaugat, fetelor! Sa va traiasca puii cei frumosi si tronurile lor minunate! Dordia, pentru pozele adaugate!

Bine ati revenit, Atena cu dl. Tudor!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineatza mamici!!!

Azi noapte am avut si noi o noapte mai ok dupa 2 de treit la 4 respectiv 5 si jucat si gangurit. Azinoapte s-a trezit un pic pe la 4.20 dar cu suzi a adormit la loc si am dormit amandoi pana la 8.00. In rest suntem ok, vb de mama-mama, si suntem veseli rau.

Anutzacheeeee sa cresti mare si voioasa, frumoasa si sanatoasa!!! (m-am apucat si de versuri vedeti???) Ripley sa te bucuri de printzesa si sa ai grija de ea!!!
Mariailin si tie sa-ti traiasca puiul si poate mai dai un semn de viatza.

Fetelor ce facem cu mamicile care ne-au abandonat???? Nu mai bine le scoatem din lista????Cand revin le introducem iar dar daca ne-au abandonat dintr-un motiv sau altul....nu are sens sa mai stea in lista, desi....si daca stau in lista....nu cred ca deranjeaza. Hai ca sunt

Azi iesiti afara fetelor??? Daca iesiti dati un semn de viatza ca sa vin si eu!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput