Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA....LA MULTI MULTI ANI PENTRU POET, SA CREASCA MARE SI FRUMOS SI SANATOS

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ank ai o Karina frumoasa foc!!!

Fetelor super frumos e scaunul vostru Polly dar....si al meu e frumusel nu???

Am pus poze de la ultima intalnire din IOR si scuze ca am intarziat dar....am avut trebi iar ieri a merc ca melcul!!!

Am facut papa iar acu' ma duc sa fac desertul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Am pus si poze noi cu Stefan in albumul nostru!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna feteleee!sunt atena (cu maimutelul Tudor) si sunt super fericita ca am putut sa intru si eu in rindurile voastre fara ajutor (sunt pe picioarele mele)Nici nu stiu cu ce sa incep mai intai..[right]
Am `inceput` diversificarea pe la 4 luni si vreo 3 sapt...chin si amar...Dupa cum ne-a invatat nenea doc prima data sucut de 2 fructe care-i plac(pt ca are o tendinta spre constipatie mi-a recomandat prima sa fie para si eu am adaugat morcovul)-am incercat si cu bibe, si lingurita, si cu seringa de la panadol baby=mami il facea ,mami sa-l bea...Am incercat apoi marul, cu potocala nu mi-a dat nici o sansa..am trecut la mar ras cu biscuite-nici atit, la brinzica calcica+mar ,para piure am gasit nitica intelegere....Am incercat sa-i dau sa pape asezat in scaunul de masina-fara succes, insa am gasit solutia (momentului!):asezat la aprox 45 grade,si macam cu spor daca ne e fomita si ne da mami SPANAC piure+20-30ml lapte
Programul nostru de masa pe o zi este(aproximativ,nu e fix):
la 8.00 laptic de la mami(aprox150ml)/la 11.30 piure de fructe (10-15 lingurite mititele)+150ml topfer/la 13.00 laptic mami/la 16.30 supita de legume crema,sau spanac +150 ml topfer/19.00 laptic mami/ 21.30 aprox 100ml topfer+1 masura de cereale (orez si porumb milupa,am auzit ca sunt pt bb tari la burta!)
Nu vrea ceai, suc sau apa in timpul zilei
Apropos de discutiile referitoare la `scutece`: pina acum vreo 2 sapt foloseam pampers nr 4,insa ne-am hotarit sa incercam happy nr 2 (de la 8-18kg)_nu numai ca sunt cu vreo 150.000 mai ieftini,insa mi se par super buni (pielea pare mai aerisita, pampersii parca sunt de plastic!,elasticul nu e asa rigid la picioruse, sunt mai fini)..parerea mea!
CIT-A PLACINTAAA am scris!
atena si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Karina e o scumpa, e frumoasa foc!

Dordia, Stefanelu' e flacau mare!Smecher cu cipilica aia!Multi pupici de la noi!

Am iesit si noi azi afara, dupa o lunga raceala, dar nu prea puternica , si a fost super!

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Coraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Sa traiesti o mie de ani,multumesc pentru pont'cu Love Actually!
Fetelor,faceti rost de acest film,va spune cineva care e fana filme,si care pana sa ramana gravi,vedea cate un film pe zi!
Super film...Feli,sa-l vezi si tu,ca joaca preferatu'nostru,Colin Firth...nu am emoticoane,nu stiu nu le vad...offf

Acu'sa trec de la una la alta:bai,nesjte kestii paradoxale:

1.Cum incepem cu lingurita,daca nu avem voie sa tinem copilul in fund?
2.Si de ce sa nu ii dau sucu'de fructe cu bibele,de ce e musai cu lingurita?
3.Cum folos.eu lingurita pana la 6 luni?
4.Ok,iau scaun de masa,da'asta n-ar fi pentru vreo 6 luni incolo??
5.Una peste alta,n-ash vrea sa-i stresez coloana,asha ca daca aceasta diversificare pana in 6 luni implica treburi dintr-astea,eu una ma lipsesc...adica,nu ma grabesc...facui si versuri,da'nu-mi iesira poantele ca la Corap...hehehe

Mergi la inceput

Pitic 03 da-ne mai multe detalii despre voi cum ar fi:data nasterii, cu cat l-ai nascut, lungime...etc.

Mara95 ma bicur ca ti-au placut pozele si de noi!!!

Eu azi am fost harnicutza si am facut papa bun si desert. Abia astept sa se raceasca si sa pap!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pitic 03, tu nu esti atena - andutzy, cu bb tudor???
vezi ca ai mesajele moderate (primele 10), si o sa intre mai tarziu
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by silvia_d

Coraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Sa traiesti o mie de ani,multumesc pentru pont'cu Love Actually!
Fetelor,faceti rost de acest film,va spune cineva care e fana filme,si care pana sa ramana gravi,vedea cate un film pe zi!
Super film...Feli,sa-l vezi si tu,ca joaca preferatu'nostru,Colin Firth...nu am emoticoane,nu stiu nu le vad...offf

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

Il stu pe dinafara, am plans de emotie la el, eu despre care ceilalti spun ca nu sunt deloc "romantica". Chiar mi-ai facut pofta, ma uit si eu maine la el.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noi am fost azi in Tineretului, ne-au placut aleile laturalnice, pe und eera "lumea buna". In schimb, pe aleea principala si in Orasel, vai de noi!!! Cocalari la greu Trebuie sa recunosc, ca parcul este foarte curatel!
Azi am mai luat jucarele Ilincai (of, of!) de la Helpnet, ce sa fac, nu m-am putut abtine dar uitati-va si voi ce frumoase sunt: albinutza de la "musical palls" si gandacul de la "busy palls" - www.taftoys.com" target="_blank">http://www.taftoys.com. Mortale!!!
Le trimit mail sa aduca toata gama.

Carutzul e f.f.bun, il ridic usor cu Ilincutza in el cu tot. In rest, fata mea mananca de rupe, de maine cred ca reincepem sanul, deoarece a ajuns la 1 scaun pe zi. Doamne ajuta, poate ca am trecut si peste asta!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput