Regimul disociat (7)
Raspunsuri - Pagina 11
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by Babisa
Fetele,nyu am timp sa citesc tot ce s-a scris,sunt cu puiuca si nu ma lasa...am si eu o intrebare,la cate zile e bine sa ma cantaresc si la cate zile ar cam trebui sa dau raportul?
Si eu tot zilele cu carne le urasc,cu lactatele ma impac excelent (probabil pt ca am grupa sanguina B3?)...si cu fructele eram certata,dar de cand sunt grasana,m-am mai obijnuit.
Ahhh inca o intrebare ,o data la ceva timp am voie un baton Q-FORM??eu sunt cam dependenta de dulciuri (astea m-au ingrasat pe mine) si mi-e ca daca nu pap deloc ,odata ma ia valul si dau iama in ciocolata...asa daca ma mai ponderez cu un baton e ok ??
Pupici si multa bafta
gogomarla
Babisa, nu stiu sa iti spun cat de des sa te cantaresti, nu stiu daca este vreo regula... poate fetele celelalte stiu.. io ma cantaresc in fiecare dimineata..
In legatura cu dulciurile, si eu sunt moarta, da mai nou mestec guma fara zahar... este si dulce si imi satisface cat de cat nevoia de dulce fara sa aiba calorii... sau daca nu si nu, o bucatica de ciocolata neagra simpla (fara creme sau alune) cred ca nu e foc daca gusti odata la cateva zile... cu conditia ca asta sa fie singura exceptie.
succese maxime!
bumbacel spune:
A trecut si a doua zi de carne.
Oare e voie peste din conserva? Fara ulei, ala in apa.
Condimentele sunt permise? Mustar? Ketchup?
Bafta la slabit 
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

AncaMaria spune:
quote:
Peste da, condimente nu prea cred..
Bafta!
carmenp spune:
dupa prima runda (9 zile) am ajuns la 60,5 kg, azi o iau de la capat
.... mie cele mai nasoale zile mi se par alea cu legume/fructe...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
Eu am mancat si... am slabit! ralnied, miss u! sapt viitoare vin!
(oricum, am dat jos de la sine ce am pus dupa diso...deci am greutatea cu care am plecat de aici
)AMR 23 de zile pana la nunta
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
tzuchi spune:
Am revenit, dupa ce o luasem iar pe aratura
si pusesem 2 kile pe mine, am trecut iar la 3-3-3, insa am putut tine numa zilele de carne, am ajuns la 71.5 azi de dimineata si pentru ca luna asta
pentru
, am hotarit sa tin cat mai pot disociat pe mese! Daca la sfarsitul lunii vin cu vesti de II, ma retrag de pe lista de slabit si ma mut la cea de ingrasat
.
si spor la slabit!
bumbacel spune:
Hello,
A trecut si a treia zi de carne
.
Maine legume si fructe
Spuneti-mi, se pot manca legume gatite? Adica un fel de varza calita, inabusita, fara ulei, de exemplu
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

ralucasimarius spune:
Dupa ce ma prind cum e cu pozele pe forum o sa vedeti ce nasa draguta am fost.....Nu mai am pofta de mincare asa ca am ajuns din nou la 49,5 kg 
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Babisa
Fetele,nyu am timp sa citesc tot ce s-a scris,sunt cu puiuca si nu ma lasa...am si eu o intrebare,la cate zile e bine sa ma cantaresc si la cate zile ar cam trebui sa dau raportul?
Si eu tot zilele cu carne le urasc,cu lactatele ma impac excelent (probabil pt ca am grupa sanguina B3?)...si cu fructele eram certata,dar de cand sunt grasana,m-am mai obijnuit.
Ahhh inca o intrebare ,o data la ceva timp am voie un baton Q-FORM??eu sunt cam dependenta de dulciuri (astea m-au ingrasat pe mine) si mi-e ca daca nu pap deloc ,odata ma ia valul si dau iama in ciocolata...asa daca ma mai ponderez cu un baton e ok ??
Pupici si multa bafta
gogomarla
Sunt pe fuga, asa ca pe scurt: cand vrei tu te cantaresti si la fel si cu raportul. Ideal ar fi dupa o tura completa de 3-3-3... Daca nu, cand poti...
Si eu am B3 si totusi... cu lactatele sunt la pamant. In schimb cu fructele nu am nici un fel de problema...
Batoane... nu!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
A trecut si a doua zi de carne.![]()
Bafta la slabit
bumbacelingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
Peste de ala da...
Condimente... ffffffffff putine...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!