HOBBY Dance + activitati copii
Fata mea vrea sa mearga la dans. Imi spune lucrul asta de 5 ori pe zi. Ma cam indoiesc sa primeasca undeva copii asa de mici, dar am zis sa incerc.
Stiu ca in unele tari civilizate sunt cursuri si pentru copii de un an (balet, de exemplu), unde copilasul merge cu un parinte.
Aveti idee daca la noi exista asa ceva?
Despre Hobby Dance Club stiti ceva? Am vazut ca au cursuri si pentru copii, le-am trimis un mail ca sa aflu si varsta, sper sa primesc raspuns. Din ce am vazut pe site, ma incanta faptul ca au program pentru copii si sambata si duminica (nu vreau sa o duc in cursul saptamanii, seara)
Despre alte cluburi de dans aveti stiinta?
Ma mai intereseaza sa fie in sect 2 sau 3, sau centru.
Daca nu o sa reusim sa mergem la dans, ma gandesc sa o inscriu la altceva, dupa ce face 3 ani. Voi ce ati ales pentru copiii vostri?
Vreau neaparat sa o duc la inot (dar asta va fi probabil in vara lui 2007), mai vreau sa invete sa joace tenis (asta se va putea dupa 5 ani, daca nu chiar 6). La ce as putea sa o inscriu de la 3 ani? Ma intereseaza mai ales parerile persoanelor care si-au inscris deja copilasii la o activitate, si ce efecte s-au vazut.
Multumesc.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
Raspunsuri
amik spune:
aceeasi intrebare vroiam sa o pun si eu!
unde sa ne ducem copiii la 3 ani, ce sa faca?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
craluca spune:
eu am vorbit pentru Ioana la Contrapunct: muzica, dans, arta teatrala.
In mod normal nu primesc copii de varsta alor nostri, dar le-am povestit putin despre Ioana si ma primesc la un test.
O sa merg lunea viitoare si va povestesc cum a fost ...
Mai puteti merge la GalaClub, acolo primesc copii sub 3 ani, noi vrem sa ne inscriem acolo la cursul de pictura si la fel au program si sambata si duminica.
mama_lui_alin spune:
Buna!
Ma intereseaza si pe mine subiectul. Unde as putea duce un baietel ( al meu, desigur) de 2 ani si 8 luni super nazdravan si cu o energie debordanta? Exista oare activitati care sa-l mai tempereze si sa-i canalizeze energia intr-un sens pozitiv la o varsta asa de frageda?
Florina & Alin
natali spune:
Buna fetelor! Si pe mine ma preocupa aceasta problema . Cand am fost foarte mici nici n-am reusit se gasesc ceva potrivit. Am vorbit la babyexpo cu GalaClub si mi sa parut OK. Am si descris fetei mele ce bine e acolo........gresala mare. Dupa o saptamina am mers impreuna cu fata mea acolo. A fost ceva de groaza! Dupa ce am mers pe niste strazi pline de tigani am gasit Metropolit Dosoftei . Am cautat casa si neam trezit in fata portii in care nici nu vroiam se intru, dar imediat a sarit un domn a apasat pe buton si a spus in interfon ca e sofer si poarta sa deschis. Era o curte ingusta am intrat si am vazut 3sau 4 camere fiecare de dimensiuni cam cat bucataria mea, nu exista nici un hol si intrai direct din una in alta si direct afara. In prima era un copil care " cinta" singur la un pian vechi, in alta doua doamne au inceput sa faca rapid curatenie pe birou , in urmatoarea erau cred ca 5 copii de virsta scolara, singuri si se distrau cum stiau unu sarea, altii sa certau. Toata casa era plina de miros de mincare. Doamna ma intrebat ce varsta are copil si am spus ca aproape 5.Noi avem gradi buna si cautam ceva activitati suplimentare, eventual dupa pranz.Ea a spus ca majoritatea copiilor dupa pranz sunt scolari, dar daca vrem putem si pe ea sa aducem. Unde ? Ce sa faca? Nici grup sanitar nu am vazut acolo?
cel mai mult ma parut rau ca am luat si fata cu mine, trebuia sa verific singura, ea era foarte dezamagita.
Norocul nostru ca am citit mai devreme despre contrapunct si acum si noi sintem acolo fereciti .
Roxana_G spune:
Alexandra are 2 ani si aproape 3 luni si as vrea neaparat sa o duc la inot de acum din mai. Insa nu am gasit nicaieri unde sa primeasca copii atat de mici.
Voi stiti vreun astfel de centru in Bucuresti?
Cat despre alte activitati, deocamdata am lasat-o la dans la gradi insa e mai greu atat de mica. Primisem insa la Baby Expo un pliant despre balet si era un centru unde primea copii de la 2 ani.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
]