Bogdan Marinescu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by gheorlan

Fetelor si eu am vrut sa ajung la dr. Marinescu. Mai intai am incercat sa ma programez la cab. MARINESCU MEDICAL_CENTER. Am sunat in ianuarie si mi-au spus sa sun dupa 15 febr. pt programari in luna martie .Am sunat pe 15 febr. la prima ora cand incep progr.(10 fix)si mi-a spus asistenta ca mai intai cazurile sunt preluate de o dr. Dracea care apoi ,dupa investigatii si alte minuni te plaseaza dr. Marinescu. Mi-am dat seama ca nu am nici o sansa si ca am fost "subtil " plasata la altcineva.Am reusit sa ma programez cu'PILE" tocmai in luna mai. In concluzie daca nu cunoasteti pe nimeni care a ajuns acolo NU AVETI NICI O SANSA. Eu am fost ffff indignata de acest lucru.Apoi primisem instructiuni precise ca atunci cand ma duc trebuie sa dau "spaga" asistentei 500 000lei ca ea invarte totul.Acum sunt fericita pt. ca nu mai e nevoie(SPER SA FIE BINE) am ramas sub tratamentul dr. Suciu (de la Plizu)la care mergeam de 8 luni..Va doresc succes si aveti incredere ca se va rezolva totul cu credinta si perseverenta.

Foarte sincer, eu m-am dus la Giulesti si m-am programat la consultatie pentru infertilitate. Pe loc. Si m-a consultat in aceeasi zi. Si in 3 zile m-a operat (intimplator aveam alta problema, si una destul de grava, dar asta n-avea de unde sa stie pina sa ma vada).

Nu am avut nici un fel de relatie, si nu stiu la care asistenta te referi: nu de altceva, dar probabil am neglijat-o... nu i-am dat cele 500.000 legendare

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Lorelai eu am sunat astazi la cabinetul de sterilitate 021 3161273si m-au programat pt 30 mai , initial mi-a propus 23 dar atunci am rusii pe cap , asa ca a ramas pt sf lunii. F simplu. Incearca si tu cu telefonul.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Am fost pacienta domnului doctor si nu am decat cuvinte de lauda la adresa dumnealui. Am ajuns cu o alta problema la sotia dumnealui dr. Ileana Marinescu,aveam un nodul la san, nodul foarte mare si care necesita interventia chirurgicala de urgenta (asta dupa ce 5 medici din cta m'au plimbat de la un cabinet la altu').
L'a sunat sotia dumnealui si am fost programata pentru operatie luna urmatoare, la Giulesti.
Operatia a durat 10 minute pe ceas si acum ,la un an de la operatie nu mai am nici macar vreun semn (doar o cicatrice f finuta care cu greu se vede).. Dumnealui a refuzat banii pe care a vrut mama sa ii dea spunand ca ceea ce a facut e un lucru neinsemnat. La fel si doamna doctor care mi'a administrat anestezia. asa ca din partea mea tot respectul pentru dumnealui si echipa alaturi de care lucreaza.

Mergi la inceput