Judetul BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela amalia spune:
Ce mai faceti???
Criss, chiar ca am facut un pas important in a o muta pe Amalia in camera ei.Dar greu m-am hotarat sa il fac, nu ma lasa inimioara mea, si plus de asta...am cam in seara cu pricina...offffffff, dar se pare ca pentru ea nu a fost o schimbare prea mare ca a acceptat imediat, fara nici o problema
Ce bine ca a venit in sfarsit caldura....
O zi minunata
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
fannna2003 spune:
va multumesc tuturor din suflet ptr urari pup bacaoancele mele dragimihaela nu au venit ptr simplu motiv ca nu le-am comandat ...m-au rugat niste colegi sa-i astept sapt asta ca vor si ei produse si am zis ca e ok...de-abia fac comanda odata...daca e urgent spune..te pot ajuta de ex cu cel ptr aragaz(nou si daca ai nevoie iti mai pot da prewasul)...numai ca trebuie sa spui...
bravo amalia se vede ca esti domnisorica...ai facut progrese...ai camera ta...de-acum ai drept la intimitate
revin
Elena
criss1902 spune:
Azi e cu adevarat cald asa ca am trecut la costumatia de vara..Ce ma bucur!! Mai putine probleme cu imbracatul Anei...
Din pacate am mult de lucru asa ca va las...
geba2001 spune:
Vin si eu cu intarziere si spun: LA MULTI ANI !!! tuturor sarbatoritelor de zilele trecute si, daca sunt, si celor de saptamana care tocmai a inceput !!!
Sper ca v-ati distrat bine in we si ca v-au mers toate ca pe roate si nu cum mi-a mers mie....
Sambata dimineata au venit cei de la firma de termopane sa ne ia doua geamuri, intre care asta iarna s-au facut cristale de gheata, sa le remedieze (facuse sotul meu reclamatie sapt trecuta). Au spus ca ni le aduc in cateva ore. Si am stat acasa toata ziua de sambata, asteptand geamgiii, si s-a facut 5 dupa masa si ei tot nu au venit si a mers sotul meu la sediile lor, bineinteles ca nu mai era nimeni pe acolo, la toate telefoanele au intrat faxurile si uite asa - sambata seara - eu si sotul meu cautam folie sa punem in geamuri. Pana la urma am pus folie de care se pune sub parchet care e si acum in geamuri la mine. Ii asteptam in aceasta dupa amiaza sa le puna si sa vedem ce explicatii ne dau.
Sambata noaptea m-am uitat la Eurovision - ce dezamagita am fost - nu ca nu a luat al nostru un loc mai bun, ci pt ca au luat uratii aia locul I; nu e deloc pe gustul meu.
Ieri am avut musafiri si in rest prin casa, nu mare lucru.
Si de azi - o noua saptamana EXCELENTA !!!
Va pup pe toate si astept sa povestiti si voi cum ati petrecut in we
Geta
mihaela amalia spune:
Elena daca tot nu ai comandat (apropo nu este urgent, doar am intrebat), sa imi dai comanda numai la prewash, fara ala de aragaz...
Sanx
geba2001 spune:
Am geamurile inapoi de aseara !!!
Dar am mai descoperit condens si la altul, mama lor de geamuri...
E aproape gata cafeaua, veniti sa o bem impreuna? Eu va astept...
Pupici si sa aveti o zi MINUNATA !!!
mihaela amalia spune:
Eu vin Geta ...
Offf ce de probleme ai cu geamurile, da' unde le-ati facut????
O zi minunata
geba2001 spune:
Bine ai venit, Amalia !
La Rosetti, sun facute de vreo 5-6 ani, nici nu mai stiu exact.
Bine ca le-au adus... ca mi-au trecut si nervii; dar daca veneau sambata seara, nu stiu cum as fi reactionat !
Pupici
geba2001 spune:
Oups!
Acuma am vazut ca tu esti Mihaela si BB e Amalia !!
Sa ne traiti, sanatoase si fericite !!!
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Am debarcat si eu copilul la camin si repede acasa.Acum sunt si eu la o cafea alaturi de voi.
La noi de doua zile nu curge apa asa ca prea multa treaba prin casa nu pot sa fac..Cred ca ma voi ocupa mai mult de flori.
Geta - ce problema urata cu geamurile astea, bine ca s-a rezolvat in cele din urma.
caldura de afara ma face sa ma gandesc la concediu si
Voi ce planuri aveti pentru concediu ?