Judetul BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela amalia spune:
Heeeey nu v-ati trezit????Sa va mai dau o cafea??
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
fannna2003 spune:
buna cafea stii sa faci miha!!!
spune drept pe unde ai umblat zileleastea ca pe-aici nu erai...te-am trecut nemotivat si era sa pun pe tine...ai scapat acum
Elena
biankared spune:
Buna ziua tuturor,
eu sunt o bacauanca adoptata de 5 ani, caci de fel sunt nascuta/crescuta in Bucuresti, dar cu sange de ardeleanca (din toate cate un pic).
Sunt mamica unui baietel, Alexandru Stefan, nascut la 01.11.1998.
Eu sunt nascuta in 07.10.1975. Ma bucur ca v-am intalnit.
geba2001 spune:
BUNA DIMINEATAAAAAA!!!
E soare afara, e frumos, ma rog din tot sufletul ca ziua de azi sa fie mai buna decat cea de ieri...
Va invit la o cafea, acusica e gata, sa mai povestim - ce mai facem, ce mai fac comorile noastre, samd.
Va pup pe toate,
Geta
gabid spune:
Neata,fete de Bacau!
Astazi e fff frumos!Voi va vedeti pe undeva sau numai pe net?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
mihaela amalia spune:
'Neataaaa!!!!
Eeeee cu treburi grele Elena, vremea asta nu ma mai lasa deloc sa stau in casa, de fapt mandra nu ma mai lasa, ma tot trage pe afara.De ieri gata, am maritat-o, am trimis-o la ea in camera, nu mai doarme cu noi, si s-a comportat foarte bine, nu a plans deloc, ba chiar dimpotriva, dimineata cand s-a trezit a inceput sa rada si sa ma strige.Ce mai, are mama fata mare
Apropo, produsele alea au venit???
Gabid parca tu ai mai fost in acest club si ai tras chiulul nu ????Deocamdata nu ne-am vazut cu toatele la un loc, doar eu cu Fannna2003 ce ne-am mai vazut, ca ea cam trece in fiecare zi pe la poarta mea, dar nu ar fi rau sa o punem de-o intalneala...
Ce ar fi sa ne dai si tu datele voastre sa te trec si pe tine in lista noastra, ce zici?
Biankared bine ai sosit si la noi si in Bacau, te adoptam si noi repejor.Banuiesc ca pe tine te cheama Bianca???
O zi minunata, eu am la bucatareala...
geba2001 spune:
Iar se innoureaza afara !
Oare o sa ploua? Nu vreau - astia au anuntat ca o sa fie frumos zilele astea... Si mai am oleaca de umblat prin oras dupa amiaza...
Sa aveti o zi excelenta in continuare!!!
mihaela amalia spune:
, iar ati dispartu....
LA MULTI ANI ELENA spun de azi ca maine nu stiu daca apuc sa mai intru.
Si deasemenea LA MULTI ANI!!!!la toata lumea!!!
criss1902 spune:
LA MULTI ANI!
ELENA Sanatate, fericire ,zile insorite si multe bucurii alaturi de cei dragi.
Bianca - bine ai venit!
Mihaela - ce pas important! Amalia doarme singura la ea in camera
Geta - a plouat pana la urma, ieri? Noi am fost la iarba verde, a cam batut vantul si pe la ora 17 a venit si ploaia. Ne-a trimis acasa
Petrecere frumoasa alaturi de sarbatoritii zilei!!!