DOAR sperante si dorinti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karinel spune:

Buna dragelor,
Raspund tarziu...
Duminica a insistat sa mergem la un gratar, a fost doar soare...si rece...ca sa fac o comparatie cam ca in viata mea cu el.
Am incercat sa discutam, ca de obicei eu am facut gratarul, eu am intors carnea, eu am facut totul, cand suntem cu amici se ocupa ei...barbatii, cand suntem doar noi, doar eu.
In fine... a inceput cu balarii, cu iubire, bla bla, bla...
a inceput cu unde facem pastele? in grecia? in spania?/...
Dupa ce a plecat acum 2 ani de acasa...mi-am facut o relatie... eram bulversata si foarte nesigura. Am inceput munca, era greu dar aveam o noua viata, aveam si bucurii noi. Vazand ca sunt indiferenta...a inceput sa sune la munca, sa ma caute, sa ma vrea inapoi.
Il evitam cat puteam...dar cu celalalt individ nu ma mai intalnisem de cateva luni. Voiam sa ma vad cum arat singura, fara nimeni care sa ma vrea ptr.ca am o casa si o biata masina. Voiam sa ma redescopar. Intr-o zi l-am sunat pe X- noua cunostinta, asa sa mergem la un suc. Ca un facut El ma cauta in disperare, voia sa-mi vorbeasca, sa ma vada, ...etc. eu chiar nu voiam deci l-am refuzat.
Cert este ca m-a urmarit... x a venit aproape de blocul meu cu masina, m-am urcat si am plecat. Am intrat intr-un bar la un suc... si in 10 min. stupoare, a aparut EL... si ce scandal si circ.... toata jena. Zile de cosmar, cu rugaminti, cu amenintari, cu recunoasterea in sfarsit a relatiei pe care o avuse cu o alta (deci amanta la concubina) timp de un an, timp in care eu eram "nebuna" (ptr. ca stiam si ii spuneam sa plece la ea sa ma lase in pace)"urata"...etc.Dupa care am cedat... am facut o mare greseala, de fapt mai multe una dupa alta...
hai in Delta, hai la mare, hai... in fine, de la serviciu: zile din CO, intarziat la program si toate cele...de aici la "gata cu munca"...cat a fost.../??
Promisiuni cate in luna cate in stele... le-am crezut... si iata-ma azi la fel si chiar mai rau ca acum 2 ani ptr.ca atunci simt ca mi s-a oferit o sansa de care mi-am batut joc singura.
I-am spus Duminica cate le am pe suflet:, copilul tau vine in casa si ma sfideaza, dupa ora de culcare... se trezeste si cotrobaie peste tot, imi umbla in telefonul mobil- o gasesc asupra faptului, o intreb ce face...imi spune uitandu-se in ochii mei"bine",ea butonand la greu telefonul meu... si multe ... Si El imi spune evident ca nu stiu sa ma port, ca el nu-i poate impune copilului sa se poarte altfel cu mine si nici nu o sa-i ceara candva asa ceva.In drumul catre locul de gratar ne intalnim cu "sfantul copil de 16 ani" si prietenul cu care este de un an de zile si fizic, vorbeste cu taica-su' iar mie nu-mi spune nici buna ziua.
Evident ca am subliniat acest lucru.. si a scuzat-o ca e vina maica-si... si gata... si ca eu ii fac lui rau fiind rece si distanta cu "sfantul copil" si daca as avea consideratie ptr. el, as avea grija sa nu-i ranesc firava relatie. Iarasi eu nu contez...
Seara a vrut sex... e postul mare asa ca... si cum povestea cineva...bosumflat si nu scoti cuvintele nici cu clestele...dar cine mai are nevoie oare?? Incep sa-mi mai revin si datorita raspunsurilor voastre care ma incurajeaza sa-mi vad cumva directia...macar sa o intrezaresc.
De ce a stat 13 ani fara sa ne casatorim?? Pai sunt barbati care inteleg rostul casatoriei, responsabilitatilor... eu nu am fost o povara...daca am fost bolnava, mi-a dat banul, m-am dus singurica, m-am operat, am venit acasa, mi-am luat tratamentul si cam atat.
Fosta...venea cu iubitul din oras... a sunat ca o doare gatul, a lasat totul, afaceri, treburi...si s-a dus la medic cu ea...
Eu eram cea intelegatoare"toate cad pe umerii mei, nimeni nu ma ajuta, nimeni nu pune umarul"...si l-am pus EU.
Au facut averi,le-am facut casa,...am facut gratis multe...si eu cand vreau un copil... nu mai e cu ce... oligoastenospermie severa.
Nu isi asuma responsabilitatea prin FIV daca iese copilul cu probleme...Eu imi asum toate riscurile!!!! SOC!!!!
Va multumesc ptr. raspunsuri si va astept....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

De ce a stat el 13 ani cu tine ramine un mister, numai el ne poate spune adevarul...

Dar de ce ai stat tu 13 ani cu el? sau i-ai vazut adevarata fatza abia in ultimii doi ani? Si de ce mai stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

karinel, daca asta e problema, nici nu trebuie sa isi asume vreo raspundere: copiii nascuti prin FIV, ICSI etc sint copii normali, in acelasi procent cu aia nascuti natural.

Si eu i-am spus lui barbatu-meu "vreau copil" si putin imi pasa de cine isi asuma raspunderea: indiferent cum iese, tot al nostru o sa fie.
Si cu, si fara splitul de responsabilitate o sa fie facut tot din mine. Din noi.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Inca mai ai timp sa pleci si sa-ti refaci viata. Inca mai mai timp sa ai un copil- al tau sau infiat. Inca mai ai timp sa termini cu postura de victima. Cu cit trece timpul cu atit o sa-ti fie mai greu sa faci pasul asta. Toata lumea iti spune acelasi lucru, dar fara vointa ta nu se poate schimba nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinel spune:

Forte: El spune ca a stat cu mine 13 ani ptr.ca ma iubeste...,nimic mai simplu, din cauza asta s-a intors la mine de la cealalta, iar eu chiar l-am crezut sincer si neconditionat,oricum recunosc... l-am blestemat sa sufere pentru copilul lui cum am suferit eu, poate atunci va intelege. Rade tamp, nu-i pasa lui de vorbe din astea....

Nana: Am discutat despre despartirea clara... daca eu am acceptat sa plece acum 2 ani fara scandal, trebuie sa inteleaga clar ca acum asta e dorinta mea si sa o faca cat mai urgent. Evident a cerut un termen de 2 luni,timp in care sa-si aranjeze problemele cu banca ptr. a-si lua un apartament.

Elise:cred ca atitudinea lui spune totul...
L-am intrebat de ce nu ne-am casatorit... a raspuns ca am fost de acord ca intai incercam sa facem copilul si dupa casatoria....Acest lucru nu e adevarat... tot el a hotarat ordinea dar pana in decembrie 2005... si pana atunci facem sex.... parca e obsedat.... nici macar asta nu ma mai intereseaza...Ideea este ca anul trecut am avut o criza... si el a hotarat ceea ce va spuneam, eu tot mergand la medici,cu zeci de analize, s-a ajuns la concluzia clara ca doar FIV-ul este de ajutor. Ideea este ca nu mai pot face nici sex cu el

Natasa: e foarte adevarat ca fara vointa mea nimic nu se poate.
A inceput sa ma obsedeze faptul ca nu am un job, e greu sa-l capeti, sunt imprastiata, fara resurse financiare...
Am senzatia ca sunt fara elemente de sprijin...sau poate nu am nevoie??!! Nu prea mai stiu cum sa gasesc energia de care simt ca am nevoie ca de aer...

corina si rufus: incerc sa ma apuc de invatat, am un examen si chiar daca nu-l iau cunostintele pe care le acumulez ma pot ajuta sa-mi caut o munca...insa recunosc,nu ma pot concentra... sunt obsedata de ce voi face, nu am somn... e de durata... asa vrea ceva acum...

va multumesc tuturor ptr. mesaje... Noi oricum nu mai comunicam de duminica... probabil gandeste ca o sa-mi treaca ca de obicei..
Nu cumpara o paine... imi lasa bani sa o fac tot eu...

Iarasi simt ca o iau razna cu gandurile si sunt alambicata...am senzatia ca scriu haotic... si cu sens doar pentru mine...
va pup si o zi buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Sa-ti dea Dumnezeu multa putere si intelepciune.
Ai grija de tine si incearca sa-ti canalizezi mai mult atentia in directia ta, sa ai grija de tine, sa-ti stabilesti prioritatile si sa incerci sa le duci la bun sfirsit.

Subscriu celor care te-au sfatuit sa-ti cauti un servici, sa te apuci sa faci ceva pentru tine. In momentul in care apare independenta financiara ai sa vezi ca vei avea o alta viziune asupra evenimentelor ce vor urma.

Multa sanatate si putere.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Din pacate asta se intampla cand avem prea multa incredere in barbatii nostrii.

Multe fete s-au intrebat cum a putut el sa stea cu ea 13 ani. Simplu.
El a fost casatorit, are un copil. A gasit-o pe ea, care nu a stiut sa se impuna in fata lui. A prins un locsor cald alaturi de ea. Avea cine sa-i spele, sa-i calce, sa-i faca mancare, un acoperis deasupra capului. Cred ca a tratat-o pe Karinel mai mult ca pe un bun al lui, care face tot ce zice el.

Karinel cred ca e timpul sa te desprinzi. Sa incepi sa traiesti pentru tine si sa-ti impui vointa asupra lui. Gaseste-ti un serviciu. Vinde-ti casa daca e nevoie, iti iei o garsoniera si iti mai raman si bani.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput