Targoviste (2)
Raspunsuri - Pagina 14
try spune:
Noi trebuia sa mergem in wee la Niagara, dar cu vremea asta naspa... bagam somnuri la greu. Maine avem long weekend (ziua reginei Victoria) - ca noi oficial inca suntem sub regina, ea e Head of the State.
Nana, chiar vorbeam cu sotul mai adineauri ca imi doream sa mai trec odata prin experienta sarcinii ca sa retraiesc bucuria ce-am avut-o la alex, dar sincer e imposibil. Prima sarcina e unica (a doua e si ea unica) si e imposibil sa retraiesc ce am trait cu alex. De-abia acum realizez ca acele clipe nu se vor intoarce niciodata. Nu ca acum nu m-as bucura de sarcina (atat cat imi permite timpul liber ). Probabil ca e aceeasi chestiune ca "prima dragoste".
Joi merg la eco si vineri merg la examenul de cetatenie...
.......in 19+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Neata, fetelor!
Try, bafta multa la eco si FELICITARI pentru cetatenie, mare realizare! Este superrr. Mihai, logodnicul meu, are cetatenie islandeza deja si crede-ma ca este super din multe puncte de vedere. Cu sarcina, sunt convinsa ca asa este cum spui tu,este minunat sa simti cum creste un sufletel inauntrul tau, sa-l simti cum misca, etc.
Acum cand scriu ma gandesc numai la Nina, prietena mea graviduta, care a intrat in 8 luni, si care de vineri este internata in spital ptr ca este suspecta de apendicita. Este cumplit. Sotul ei este plecat intr-un contract, este DJ pe vase de craziera, iar ea este singura, ma rog, o ajuta parintii ei. Ieri am sunat-o sa vad cum se mai simte si mi-a zis ca este la perfuzii, ise administreaza ampicilina ca sa poata fi tinuta sub observatie apendicita, iar astazi urmeaza sa i se mai faca o serie de analize si in functie de rezultate va hotari daca pleaca la Bucuresti sau nu, pentru ca doctorii au spus ca daca va trebui scos apendicele, sansele copilului sa traiasca sunt minime.
Ma rog tot timpul sa fie totul ok si sa nu fie nevoie sa o opereze. Isi doreste foarte mult acest copil, a avut probleme la inceputul sarcinii si a facut tratament sa poata tine copilul, iar acum ca i se intampla asta mi se pare tare nedrept.
Doamne ajuta sa fie totul bine.
Nana Motoc
Nunta noastra!
try spune:
De ce are sanse minime bebelusul? Daca a intrat in 8 luni inseamna ca a trecut de 32 de sapt. ceea ce da bebelusului nu numa isanse mar ide supravietuire, ci si sanse mari sa fie sanatos si fara probleme.
Unde e ea? In Ro intr-un oras de provincie sau in Islanda? Cand ai zis ca trebuie sa mearga la Buc. n-am inteles de unde.
.......in 19+ sapt.
danielac spune:
Nana, asa cum spune si Try, prietena ta trebuie sa fie atenta, pentru ca foarte multi copilasi se nasc azi la 8 luni si traiesc bine mersi... hiar in februarie prietena de a noastra a nascut la 8 luni prin cezariana, si bebe e sanatos tun!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by danielac
Nana, asa cum spune si Try, prietena ta trebuie sa fie atenta, pentru ca foarte multi copilasi se nasc azi la 8 luni si traiesc bine mersi... hiar in februarie prietena de a noastra a nascut la 8 luni prin cezariana, si bebe e sanatos tun!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
Off, Daniela, sa dea Domnul sa fie asa! Sper insa sa nu se ajunga la operatie de apendicita ca sa fie nevoiti sa il scoata pe bebe. Chiar acum am primit un mesaj de la Nina, in care imi spune ca azi e mai bine si ca maine va fi externata, dar ca joi se duce negresit si la Medicover, ca sa fie ea linistita.
Pupici si o sa va tin la curent.
Nana Motoc
Nunta noastra!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by try
De ce are sanse minime bebelusul? Daca a intrat in 8 luni inseamna ca a trecut de 32 de sapt. ceea ce da bebelusului nu numa isanse mar ide supravietuire, ci si sanse mari sa fie sanatos si fara probleme.
Unde e ea? In Ro intr-un oras de provincie sau in Islanda? Cand ai zis ca trebuie sa mearga la Buc. n-am inteles de unde.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
.......in 19+ sapt.
Hai ca sunt atat de ametita , ca abia acum am vazut ca m-ai intrebat cate ceva.
Ea este in Targoviste, si este internata la Spitalul judetean, o ingrijeste dr Florescu, este un dr tinerel, ma rog. Ieri la vizita medicala, a fost de garda nemernicul de Dobanda, care dupa ce a consultat-o, i-a zis ca daca este apendicita, sa-si ia adio de la bb ca nu va rezista daca se naste prematur. Ca daca se nastea la 7 luni era altceva, dar ca acum la 8 luni este perioada in care se dezvolta plamanii si ca sigur vor fi probleme. E he he. Iti dai seama ca m-am panicat si am sunat-o sa o rog ca, ptr nimic in lume sa nu accepte sa o opereze Dobanda, ptr ca stim ce istorie are, si ca daca intr-adevar va fi apendicita, atunci sa plece la Bucuresti ca sigur va fi mult mai bine. M-am simtit atat de neputincioasa ca sunt aici si ea acolo singura. Nina imi e mai mult decat o sora, tin la ea foarte mult, si sufar ingrozitor ca nu o pot ajuta si nu pot fi alaturi de ea acum, cand are nevoie macar de o vorba buna si de o incurajare. Dar nu imi pierd speranta, si ma rog la bunul Dumnezeu sa o ajute in continuare, sa nasca un bb sanatos, care va fi atat de iubit!!! Trebuie sa fie totul bine!
Pupici .
Nana Motoc
Nunta noastra!
Happiness_4_us spune:
Am facut capitolul 3 cu Targoviste, va invit sa continuam acolo.
Rog frumos un moderator sa inchida capitolul asta.
Multumesc.
Nana Motoc
Nunta noastra!