Targoviste (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Happiness_4_us spune:
La multi ani, Gabriela!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ne aduci mai repede vestea ca vei fi mamica! Iti tin pumnii!
Nana Motoc
Happiness_4_us spune:
Miha, uite aici linkul cu reteta de tarta . A mea a iesit exact ca cea din imagine si tare buna la gust. Am folosit budinca de vanilie de la Dr Otker, nu am facut crema care este trecuta aici.
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7585
Pupici.
Nana Motoc
mihaser spune:
Aoleu Nana ce bine arata tartele alea! Mi s-a facut o pofta!
Mersi ptr reteta! Sa vad cand imi fac curaj sa o abordez!
GABRIELA LA MULTI ANI SI SA VINA BARZA AIA CA SE TERMINA PRIMAVARA! CE SE LASA ATAT ASTEPTATA!
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Happiness_4_us spune:
Miha, sa stii ca se face foarte usor tarta, garantat o sa se faca platul, la cuptor o lasi exact cat scrie acolo 25 de minute. Mie mi s-a parut super usor de facut si tare gustoasa.
Spor la treaba si pupici ptr tine si Cristian.
Nana Motoc
try spune:
Nana, ce-mi facusi cu tarta aia? Nu stiai ca sunt gravida?
Gluemsc desigur, dar mi-ar fi venit sa musc si din poza, desi nu-s pofticioasa de felul meu si nu pot spune c-am avut pofte in sarcina, nici acum si nici cu alex.
M-ai intrebat ce vreau. Vreau un copil sanatos, la cat am devenit de paranoica acum cu sarcina asta nu-mi mai doresc decat sa fie sanatos. Dar undeva in sufletul meu, daca mi-ar da cineva posibilitatea sa aleg, mi-ar placea sa fie fetita. am avut intotdeauna o slabiciune pt. fetite. Desi realizez ca dupa ce nasti orice dorinta e dincolo de dragostea pe care ajungi s-o dezvolti pt. copilul tau. Alex mi-e atat de drag ca daca mi-ar da Dumnezeu un baietel la fel de dulce ca el nu-mi mai trebuie nimic.
ce bine-i in concediu, desi cu mama acasa ma apuca pandaliile, sunt genul care nu prea-mi plqace amestecatura parinti-copii si stand acasa toata ziua si fiind si mama printre picioarele mele imi cam vine s-o trimit acasa sa mai fim si noi singuri, motiv pt. care o reped pe saraca maica-mea din orice de zice biata femeie ca mi-am luat campii. Nu ca ne-ar lipsi intimitatea la care se gandesc unii, ci pur si simplu, mai vrei sa mai fii si doar tu cu sotul si copilul. Dar deja il manii pe Dumnezeu cu toate aberatiile astea, ca la cat ma ajuta maica-mea cu alex. Numa icand ma gandesc ca as fi fost nevoita sa-mi iau bona sau sa- dau la daycare si m-apuca groaza...
De luni din nou la munca. Pana atunci ma ocup si eu de gradinita mea ca nu-mi palce cum e iarba si incerc sa repar si eu pe unde se poate si sa sadesc printre ea. Migalos, dar cand stii ca e a ta, nimic nu egaleaza sentimentul.
.......in 16+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
mihaela73 spune:
Buna ziua fetelor! Am lipsit motivat, am avut o gramada de treaba la serviciu, am lucrat si pe 1 mai, nervi, stres etc. Vreau si eu sa mai fac un bb, eu as vrea putin mai tarziu pt ca acum e sora mea insarcinata, lucram in acelasi birou si nu e frumos sa plecam amandoua in concediu postnatal. Sotul meu ma preseaza sa fac pana la sfarsitul anului un bb , ma rog ..sa raman insarcinata pana la sf anului. Ma mituieste cu o masina frumoasa, mi-a pus 2 conditii: sa fac repede un bb si sa ma las de fumat pana la sf anului, asta cu fumatul ma everveaza tare mult pentru ca nu vreau sa las acum, vreau sa-l la scand vreau eu . Ma rog, probabil ca o sa-l pacalesc si o sa am masina oricum . In alta ordine de idei, vreau sa mergem la vara in Creta dar nu am avut timp sa ma ocup de cautari oferte...nici macar nu am aflat care zona e cea mai frumoasa (creta e impartita in 4 zone, am auzit ca zona din est si cea din vest sunt cele mai frumoase). A foat cineva in Creta? Puteti sa-mi recomandati ceva: sa nu fie f izolat (departe de oras) sa am si eu unde sa ies la un magazin, la distractie, sa fie plaja aproape, sa fie plaja cu nisip si cu umbrelute si sa nu fie fff aglomerata. Vara trecuta am fost in Salou-Spania si mi s-a parut ca am luat tzeapa tzepelor in materie de vacanta, am fost f dezamagita.
Happiness_4_us spune:
Hi hi, era ptr Miha linkul, mai Try! Sorryyyyy! Cred ca cel care exprima cel mai bine faza cu tarta este asta , mor de el ce-mi place.
Inteleg perfect ce spui de bb. Cel mai important este sa fie sanatos, restul vine de la sine. Eu mereu ma gandesc ca ar fi fost mare noroc pe capul meu daca mama m-ar putea ajuta cu bb la momentul respectiv. Insa cum nu suntem in tara va trebui sa ne descurcam singuri. Sper sa si reusim. Pana atunci mai avem, deocamdata invat de la ceilalti ce si cum in materie de bb. Am 2 prietene bune care sunt gravidute, dar cu una din ele tin legatura pe msn. Si ma tine la curent cu ce i se intampla in sarcina si cred ca de-aia imi doresc acum si mai mult un bb. Hi hi, sper sa nu avem probleme cand ne-om pune pe treaba.
Bine-ai revenit Miky! Misto treaba cu concediul. Vreau si eu, insa anul asta o sa sarim peste dus afara in concediu pentru ca suntem cu nunta, o sane ducem cateva zile la Sinaia si o sapt la Mamaia. Asta e oferta anul asta ptr noi si decat deloc, bun si atat.
Anul trecut frtatele meu Ovidiu a fost in Creta si stiu ca ei erau tare multumiti, ca a fost superrr din toate punctele de vedere. Sper sa gasesti ce e mai bun si sa ai o vacanta de vis!
Pupici!
Nana Motoc
motanik spune:
Salutari si de la mine fetelor!
Eu am fost in Germania in w/e si luni de 1 mai. Nu am venit foarte incantata, a mai si plouat..
De invatat nu ma agit prea tare inca, dar am inceput sa mai citesc informatii, usor usor intru in paine offf, nu mai am puterea aia de concentrare din timpul scolii dar trebuie sa o fac si pe asta, nu?
In rest, sunt cam stresata ca bebe nu vrea deloc sa se prinda. Si abia astept sa vin acasa.
Cam atat despre mine. Va pup si un w/e frumos.
--------------------
Andra
try spune:
Nana, pai maica-mea a venit de la mii de km departare, pentru prima data in avion, pt. prima data plecata singura asa de departe si uite ca tot ea m-ajuta cu alex. Ca daca era sa dam copilul la daycare... nu mai pupam eu al doilea bebe... de unde 1.200$ pe luna sa dai copii la cresa? Sau paote ar fi trebuit sa raman acasa sa-i cresc si sa gasesc ceva de lucru de acasa, desi e foarte greu de gasit ceva convenabil si care sa te poata face sa te imparti intre bebe si servici cat stai acasa...
Asa o puteti aduce si voi pe una din bunici cate 6 luni cu invitatie... doar sa fie de acord sa vina fara soti... si puteti sa le rulati, iar cand bebe se face de 3 anisori poate veni fara probleme si-un bunic, nu numai o bunica...
.......in 17+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
mihaser spune:
Nana am facut tarta si a fost bataie pe ea...a iesit super blatul ala...ce bine ca m-ai incurajat!
Try daca erai mai aproape iti fceam si tie tarta ca nu-i frumos sa poftesti si sa nu primesti. Iarta-ne te rog!
Motanik nu dispera...vine el bebe...si noi am muncit cam 3 luni...stii trucul cu picioarele ridicate?
Miky fain sot ai...in ce luna e surioara ta?
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos