Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
simodina spune:
Irinahe he! Hai Steaua!
Bun, vad ca nu danseaza nimeni cu mine...
Atunci somn usor, sapte pureci p-un picior nu cuscra?
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
flavia2904 spune:
Felicitari pt.Vlad si pt.cuvintul tata.Jadi si primul meu copil tot' tata "a rostit prima data,dar nu stiu ce s-a intimplat si o perioada il zicea pe C in loc de T , in loc de tata zicea "caca" sau "cachi".Noi ne amuzam dar nu cred ca sotului ii pica bine sa fie strigat "cachiiii"
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
kid2003 spune:
Aoleu, Raluca, m-ai speriat cu doctorul, asa rau a fost cu maselele de minte??? Sper ca esti ok acum (mai baga un ketonal si fugi la culcare).
Nanadana, da, uite ca facem toate ce ne sfatuim aici pe forum, dar e bine, ca macar nu ne certam ca alte mamici de la alte capitole. Si toate sfaturile primite au fost bune...
Alex a facut febra, un pic, 38 cu 3, sper sa treaca, i-am dat panadol, acum doarme ca un pui... noi vom repeta vaccinul BcG la 10 luni pentru ca semnul de pe manutza nu e bun...(e vaccinul din maternitate). De fapt la noi nu e nici un semn pe manutza, si stiu sigur ca l-a facut, ca eram langa ea, atunci la maternitate.
Uffff...
Jadi, eu zic sa ii traduci mamei tale ce scrie pe tricoul ala tipul care punea prizele la noi in casa avea o salopeta pe care scria Kung-fu Master, si daca il vedeai ce fata avea...muream de ras cand aparea la usa cu salopeta aia. Mai bine sa stie omu' ce inseamna...nu?
Cum e apartamentul?Mamele sunt multumite?
flavia2904 spune:
Plec si eu la culcare dar nu inainte de a va spune SOMN USOR pina dimineata,eu iar o sa ma trezesc de 2-3 ori sa-i dau sa pape la.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
Carmi spune:
Uuuuu ! Nu e nimeni pe-aici?
La multi ani bebeilor nascuti pe 7 si celor de pe 8 !...ca maine am musafiri si nu cred ca intru pe dc.
Nanadana, sanatate lui Antoine !
De bucurie ca i-a crescut parul lui Fabiano, l-am facut punkist!!!
Ma duc la nani, noapte buna la toata lumea !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
kid2003 spune:
Da, dans...dar Nadina s-a dus la culcare deja, sa-ti fie rusine cuscra!
Cine mai chefuieste?
Hai sa sarbatorim si maselele de minte ale mamicilor, uite deshteptaciunile ca aparura! Pazea!
irina81 spune:
Meme,eu vad cand vii in tara ce dvd-uri vreau! Copiez si iti dau a doua zi.E bine asa?
Mamei mele i-a placut foarte mult acolo.Totul este frumos si multe sunt mai ieftine decat la noi.Si eu imi doresc mult sa vin acolo sa profesez dupa ce termin facultatea,dar ramane de cercetat care sunt conditiile.
Ege,felicitari pentru dintisori!La mai multi!
Bun venit noilor mamici!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
irina81 spune:
Ioana,am uitat aseara de mail.Am trimis acum un mail si un MP.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)