Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

La multi ani, Irinelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

La multi ani Irinelor! ca sunteti multe la topicul asta, si fiecare e deosebita

Mergi la inceput

Sf Maxim Marturisitorul :

Multi suntem cei ce vorbim, dar putini cei ce facem. Dar nimeni nu trebuie sa strice cuvantul lui Dumnezeu pentru negrija proprie, ci sa-si marturiseasca neputinta sa, nu sa ascunda adevarul lui Dumnezeu. aceasta pentru ca nu cumva sa ne facem vinovati, pe langa calcarea poruncilor, si de rastalmacirea cuvantului lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hristos a inviat!
Salut fetele care mai trec pe aici.... ce s-a intamplat cu amuleta si cu conchita? Stie cineva?.. m-a intristat foarte tare plecarea lor, poate stie cineva mai multe...

A aparut varianta pe net a cartii Par. Paisie, cine vrea s-o citeasca, dintre fetele de afara, puteti s-o gasiti www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/" target="_blank">aici

Anto, mai ai putin, nu? Cum iti mai e?..

Avea cineva drag de par. Argatu? s-au dezgopat osemintele lui acum cateva zile la Boroaia... era neputrezit si frumos mirositor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dragelor!

Stiu doar ca Conchita a cerut sa i se inchida contul.
in rest...

va pup.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

m-am intors aseara de la bazna, a fost super, o sa revin cu amanunte, poate vreti sa petreceti un superconcediu la un pret supermic:))

suntem bine, zilele astea sunt foarte ocupata, dar ma intorc eu!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Eu m-am apucat sa citesc Confesiunile Fericitului Augustin.
E atata sinceritate, si sunt atat de actuale....
Dar cel mai mult m-a impresionat mama lui.

Mergi la inceput

Am citit pe Sf. Augustin in facultate si mi-a placut foarte tare, acum parca as reciti din nou... Confesiunile sunt o carte extraordinara si datatoare de speranta...

cat despre Sfanta Monica mama lui...

stii ce a spus Sf. Augustin? Eu sunt crestin prin laptele pe care l-am supt de la mama, care traia in duh crestin... nu mai retin exact, dar mi-a placut "transferul" asta prin lapte

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

Mergi la inceput

Calin a facut astazi prima propozitie cu 3 cuvinte.

Sunt tare fericita ca am citit despre Sf Monica. Chiar imi doream un exemplu de sfanta casatorita.

Mergi la inceput

casandra, exista o carte numai cu vietile sfintilor casatoriti - oricum, sunt multe si in Proloage, iar cea mai celebra este - daca nu ma insel - din viata unui mare pustnic (Sf. Antonie cel Mare?) care i-a cerut lui Dumnezeu sa ii arate daca mai este cineva la masura lui (cerere destul de neconventionala) iar Dumnezeu i-a spus: du-te in satul cutare si intreaba de pantofarul cutare care este deasupra masurilor la care ai ajuns tu (un om care traia in lume si era casatorit)

continuarea te las sa o descoperi singura, desi e lesne de ghicit "de ce"... parca Sf. Siluan tot pomenea pilda asta, dintr-un anumue motiv...

nu am spus-o pana la capat sa nu smintesc pe cineva pe aici

Mergi la inceput