bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
irinadum spune:
Pai Denisa de unde si pana unde ca dc ii dai formula dela inceput se face sumo? Aici nu alapteaza multa lume si slava Domnului nu am vazut nici un sumos. Al meu e adevarat ca afost doar pe formula si are multe kg dar nu e gras nici pe departe, sooooo............las-o balta...ca am sa cobesc si la anul cand faci baiat nu o sa ai lapte nici o picatura.
Denisam spune:
Irina-ajunge mai 130 ca peste 1hjuma incerc un pic de cereale cu linguritza-asa pt procedeu, nu pt cantitate si sa nu ii fac baie pestomacul gol.
Schimb bb si revin.
Ana-pupicei si salutare!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Vad ca va mulgeti aici intr-o veselie . Eu am si uitat cum se face Si in seara asta se manca pizza ??? Si eu am o foame !!!! Irina cum merge cu cura ????
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Denisa tu zici de mine si tu bagi in Emma ca intr_un sac fara fund. Pai de ce ii dai cereale? Nu ai zis acum doua zile ca te-a convins docotrul sa nu ii dai nimic pana la 6 luni?
Ana merge cura merge bine...doar ce am bagat vreo 4 clatite.... lasa ca vine mama luni si cand o vedea ce Free willy sunt ...
Monica asa face si mama pizza ...bineinteles de lene.
monica70 spune:
Mai ANDA daca te-ar auzi maica-mea! Ca ea e turbata si daca o fac pe diana capra,chiar si pisica! vai de mine cum vorbesc,asa m-a invatat ea pe mine etc.
MONI care DIANA (01.01.2006)
pisoi3 spune:
Moni, pai mi-ai dat idei, stai ca incerc si io asa. Cred ca iese super buna. Nu ma mai chinui cu blat, uite pe asta n-o stiam. Ca blatu' ala trebuie sa stea o ora la dospit.
Irina, stai linistita ca ta-su ii zice bufnita, si lui si motanului ala mare. Si i-am zis si sobolanel si mangusta si corcitura de caine cu matza. Iti dai seama ce parinti nebuni are saracu' copil. D-aia mi-am zis io la titulatura mami de gradina zoologica.
Plus ca noua ne plac animalele de plus si avem cam toate animalele. Am descoperit niste plusuri italienesti cred, de la Lelly si ne completam colectia pe zi ce trece. O sa pun si poze, sunt super misto si din materiale bune.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
irinadum spune:
Hai la mine ca mai am cateva. Sa vezi ce m-am smecherit si le_am facut compozitia la robot si asa mi_a luat 10 minute facut si mancat .
monica70 spune:
ANDA vezi ce faci ca cu retea asta sau iese moale si lipicioasa sau beton armat daca nu esti pe faza.Si dupa aia vi cu dupa mine.Dar ca gust bate orice!Si ca viteza nu mai zic!
MONI care DIANA (01.01.2006)
irinadum spune:
Ia ca vad ca eu scriu cinci mesaje si voi unul sa pun eu niste poze sa vedeti ce moaca are fiimiu si ce moaca are tasu care i_a dat un cap la unu in meci , din greseala, si are un onchi de zici ca face fotbal american.