Vrancea(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Abia astept sa mai vad poze!

Eu am o perie rotuna mai groasa si impreuna cu feonul ma chinui cate 40-60min. de fiecare data.Am si placa ceramica,dar imi este totusi cam frica sa o folosesc mereu.(oricum inainte de placa, trebuie intins si din perie)Eu am un soi de par mai ciudat, nici drept nici ondulat...este mai mult ciufulit.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Da da,exact asa e si parul meu:un ondulat dezordonat.Am folosit si eu peria si feonul mult timp,apoi mi-am luat o perie rotunda cu feon incorporat si mi s-a parut bunicica,dar feonul asta e cel mai bun(ma oftic,ca nu-l gasesc pe net,sa ti-l arat).

Am mai pus cateva pozici in album

Flori
Noi

Mergi la inceput

Gata,am reusit sa-l gasesc.www.estilissima.ro/" target="_blank">Asta-i!.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Frumoase poze...
Vad ca ai si o pisicuta?Mie imi plac tare pisicile.Am avut in ro. pisica si as vrea si acum dar mai astept(am inteles ca nu este bine sa ai prea mult contact cu pisicile pe perioada sarcinei).

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

F. frumoase pozele Flori! Ma bucur ca te-am vazut!

Mergi la inceput

multumesc mult,fetele.

Dana,pisicuta e mai mult prietena Lisei.Se joaca atat de frumos impreuna ca nici nu zici ca-s caine si pisica.E frumusica,intr-adevar si ne e draga,dar pt noi...Lisa e pe primul loc

Va pupic si somn usor!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele, v-am adus niste aer de Focsani, ca pe acolo am colindat zilele astea. Si ce frumos a fost!

Ela bine ai venit printre vrancence! Un raspuns incomplet la intrebarea ta ar fi ca poti sa ai internet acasa cu preturi incepand de pe la 8-9 USD, insa depinde foarte mult de banda alocata, implicit de viteza si mai ales de garantia calitatii. Spun asta pentru ca sunt firme de cartier care vin cu preturi destul de mici, fara sa aiba performante grozave, la fel cum poti sa dai si peste firme de aceeasi dimensiune si care sa nu-ti faca surprize neplacute. Daca mai ai intrebari, incerc sa aflu raspunsuri pentru tine.
Sa-ti traiasca frumusetea de fetita! Acum vreo 10 ani am vizitat si eu Japonia si am amintiri extraordinare din Tokyo. Am locuit vreo 10 zile la o familie foarte instarita care s-au intrecut pe sine in a-mi arata cat mai multe dintre minunatiile acelui oras. La cativa ani mai tarziu a fost si sotul meu pe acolo in mai multe randuri si speram ca intr-o buna zi sa revedem acele locuri impreuna. Tu cum te simti acolo? Intreb asta pentru ca am vazut foarte multe lucruri pe care noi le catalogam drept ciudate si pe care le-am accepta mai greu in cultura colectiva. Zic si eu...

Mai, mai, fete frumoase ce avem noi aici! Flori in primul rand la multi ani si multe bucurii in anii ce vor veni! Sa dea Domnul sa ti se intample cat mai curand minunea pe care ti-o doresti! Nici eu nu cred sa fi vazut poze de-ale tale pana acum si tare ma bucur sa vad asa vranceanca frumoasa! Sa stii ca de acum nu te mai iert: o sa cer poze, poze si iar poze.

In materie de plete, ma inscriu si eu in lista voastra ca si al meu e tot ondulat in directiile in care el isi doreste. Asa ca in fiecare luni trec inainte de a merge la birou pe la un coafor si il mai intind ca sa stea bine toata saptamana. De, se cere...

Va doresc o saptamana plina de soare!

Mergi la inceput

Simona,sar'mana pt aprecieri.O sa mai pun poze pe masura ce mai fac.Avem multe,foarte multe,dar,bineinteles,ca le-am ales pe cele care am considerat ca-s mai reusite.
Legat de par:mi-ar fi placut si mie sa-mi intind parul la coafor;dar cum eu ma spal la 2 zile...as fi falimentat foarte repede .Asa ca pentru mine,acest permanent intins este o salvare.Sper sa nu-mi para rau,ca deja sunt tare entuziasmata si abia astept sa ajung acasa sa mi-l indrept.

Pupici la fete.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao, fetelor!

Am revenit dupa mini-vacanta de Paste (catolic), am fost la niste prietnei la munte. Voi pune si poze cat mai curand. A fost f. frumos, dar obositor, suntem rupti, am alergat, ne-am plimbat si se vede ca nu mai avem antrenament ca ... ne-am cam hodorogit. In fine, a fost frumos.

flori - si pt. mine e prima oara cand te vad in poze ... felicitari, sunteti o pereche frumoasa. Aaaaaa, "La multi ani, floricico!" (scuza-mi intarzierea).

helbi - hai ca m-am mai uitat putin pt. ceea ce ai intrebat tu la fetele din Italia si iti dau alte link-uri de citit, de cautat : www.agriitalia.it/emiliaromagna/rimini.htm" target="_blank">aici, www.italynetguide.com/canali/mare/mare_localita.asp?regi=&prov=" target="_blank">sau aici, www.italynetguide.com/canali/mare/mare_localita.asp?regi=&prov=" target="_blank">sau aici, www.turista.it/cerca/pages/EmiliaRomagna/Rimini/Luoghi_da_vedere/" target="_blank">aici, www.goviaggi.com/hotel-rimini-riccione-cattolica/turismo-rimini.html" target="_blank">aici, www.riminitouring.com/link_utili.htm" target="_blank">sau aici. Oricum, mai treci pe la noi si vezi ce iti raspunde ghida noastra oficiala, cri-cri. Bafta si spune-ne ce ati ales!

ella@ - bun venit printre noi! De cat timp esti in Japonia? Cum te-ai obisnuit cu diferentele de viata dintre rom. si jap.? Hai, povesteste-ne mai multe despre tine, asteptam! Sa-ti traiasca micuta, e frumusica foc!

Fetelor, va pup si toate cele bune! Ne mai auzim!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Petro, multam mult! O sa ma uit pe ele.......faza e ca pina la operatia care va avea loc la sf saptamini asteia, nu-mi prea arde de cautari:-((( Dar, adun info

Mergi la inceput