Cluj rulz! - 44
Raspunsuri - Pagina 3
flavia maria spune:
Si tot acum am vazut ca Razvanelul tau e adopatat...FELICITARI! apropo eu lucrez la proteectia copilului..sper sa nu ma injuri prea tare
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
Creola spune:
fetelor
Simona,Machetuta,multumim,sper sa nu se mai lege nimic de noi ,ca simt ca nu as mai face fata.Vinerea trecuta l-am vazut pe Lucian ,ai baiat mare acum....era cu tati.
Stiti de ce imi mai place sa va vizitezi :aflu mereu lucruri utile de la voi...multumesc Aside info,sigur voi trece si eu pe acolo,mai ales ca se apropie si sarbatoarea de Paste.
Mmmmmmmmmmm,mirosul de studel a ajuns si pe la mine....mi s-a facut o pofta
Saluti a tutti!
Poze
jozsaerika spune:
cu soacra am avut un meci pt. hainele mici are lui Norbert care i le-am dus pt. nepotzica (fata lui cumnata mea -fiica-sa) si problema era ca de ce i-am dus asa multe hainutze ...ca noi am primit din Germania de la sora-mea si din Ungaria de la nasi hainutze si altele pt. copil...nici nu va pot spune ce de mare ajutor mi-au fost si cati bani am economisit asa...sotzul s-a enervat si i-a spus ca daca nu vor nu le vom mai duce si ca noi doream sa facem doar un bine
Flavia m-am uitat si eu la pozele tale....superb baiat ai
nu m-am uitat la kk lui Norbert dar sper ca a eliminat bucatzica de suzeta (era micutza cat un sfert din partea de suzeta care o baga in guritza)
si, da , nu dormim din cauza lipsei suzetei...sper sa nu i se strice programul acum...ca dormea destul de bine...la amiaz' 3 ore si seara de la 9 la 7 dimn.
si acum pozele:
iepurasul
Norbert si turnul construit de el -evident pe masutza
Norbert repara
cu suzi in lada de la pat
invatam sa depanam
va pup fetelor un we cat mai placut....ce pacat ca eu nu am net acasa
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
flavia maria spune:
fetelor eu ma retrag acum..plecam in vizita ...revin deseara la o poveste
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
ange spune:
salut Clujul!
a indraznit sa-mi bag nasul in curtea voastrapt. ca as vrea sa va rog sa ma ajutati sa fac "varza a la cluj".
Aseara am vazut cum mancau aia in film(Lacrimi de iubire) varza deasta.De atunci imi ploua in gura
Va rog mult sa ma ajutati.Am cautat pe culinar dar acolo sunt mai multe variante.Care este varianta varzei de cluj adevarata?
Sa aveti o zi buna.
ange,mamica de 2 ori
asi spune:
Ange eu nu stiu care e varianta adevarat dar dac ai nevoie iti pot sune cum o fac eu.
Flavia nu am de ce sa te injur stai linistita si nu e un secret ca Razvan e adoptat.Sa ne traisca mamele!
Erika da-le incolo de soacre.Eu urmeaza sa am o discutie cu a mea si ma pregatesc sufleteste.Trebuie sa prind momentul.
Creola
Restul gastii ce mai face?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
roxana1974 spune:
Io acum ma tirez de la job si vreau sa dau o tura in Billa, am o lista de cumparaturi, cat China...
Ange, io habar nu am sa fac varza a la Cluj, n-am facut niciodata...dar la sectiunea Bucatarie, sigur o gasesti...
Stanca, apropos de tenisi, am unii, sunt de marca, dar nu mai stiu ce marca, i-am depozitat in "sub pat" si s-au ingalbenit de timp... [:))] btw sa nu ma uiti cu intrebarea pe care ti-am pus-o pe YM.
pusi
hai, va pup, revi diseara
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
ange spune:
asi,spune iubita.spune ca zau mor de pofta.
daca o gaseam la "bucatarie" nu va deranjam...
asi spune:
Roxa de cand am descoperit problemele cu colesterolul si tensiunea sunt obligata sa o folosesc.Deci nu.
Ange ai nevoie de varza murata, carne tocata amestec pork si vita, orez, smantana si condimente.Tai varza fideluta, carnea o amesteci cu sare si piper si intr-o cratita asezi straturi varza,orez , carne.La sfarsit lasi deasupra varza.Adaugi apa si o fierbi la foc foarte mic.Eu smantana o pun la fiecare in farfurie , iar noi o servim cu ardei iute sau cu cepa rosie.
Mai este varianta in care fierbi orezul inainte si peste varza pui un strat de smantana , iar compozitia asezata ca mai sus o dai la cuptor.
Eu prefer varianta fiarta pentru ca e mai zemoasa iar cea la cuptor mai seaca.
Deci pofta buna.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
country girl spune:
Servus la tata lumea! :-)
Sper ca nu m-ati renegat ca n-am mai dat de un car de vreme pe la sobekt. Vad ca de pe listutza nu m-ati scos, trebuie ca mi-a pus o pila "cuscra" Mariana
Dupa cum amenintam de multa vreme, fameleonul nostru si-a fakut curaj si bagajele si de azi intr-o saptamana aterizam la Napocensis cu catzel, cu purcel, cu fata intre timp "dintzoasa" etc
Si cum eu sunt o mama denaturata (in stare sa plece lela prin oras toata ziua) dar o viitoare soacra foarte curioasa, sper sa ma intalnesc cu voi, oricand intre 14 si 30 aprilie cat stam noi la Cluj. Nu mi-s curioasa sa-l cunosc doar pe "ginerica" Simon ci si pe voi celelalte mamici si pe pitici. Nici nu vreau sa dau nume ca sa nu uit pe careva si sa va supar...
Daca ma primiti si live in mijlocul vostru, nu numai virtual, va dau si nr de mobil la care ma gasiti in Romania 0745050001 (numa nu-l dati la KissFM la Carcotashi, ca-s deja maritata)
Ilinca (10 septembrie 2005)