Cluj rulz! - 44
Raspunsuri - Pagina 10
machetutza spune:
buna dimineata!
LA MULTI ANI, MEDEEA !!!!! sa cresti mare si frumoasa, sa aduci numai bucurii parintilor tai!
fetelor, sa stiti ca eu si Mariana ne-am intalnit ieri in parcul de la Chios, cu copilasi si tatici la plimbare, sic!!
Mariana site-ul unde l-am inscris pe Luchi la concurs e www.parinticlujeni.ro, la rubrica "galeria foto"
simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian
roxanicea spune:
buna tuturor si:
la multi ani bebicilor nascutzi azi!!!
sa cresteti frumosi si sanatosi! sa va bucurati parintii si viata sa va fie plina de reusite !
pupi
roxi foto
flavia maria spune:
La multi ani Medeea!
Tot azi e ziua lui Valdutz..baietelu prietenei mele! Pupici la toti bebelicii care isi serbeaza ziua azi!
Roxi ce matinala esti azi!
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
roxana1974 spune:
LA MULTI ANI!!! Medeea!!! Pui frumos si dulce de Oana!!!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
Petra!!!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
nana_sim spune:
La multi ani Medeaa! Sa cresti mare, frumoasa si inteleapta precum parintii tai.
Oana sa va traiasca minunea cea mica, sa incepeti un nou an de viata plin de bucurii si noroc.
Cu intarziere La multi ani si Petrei , sa creasca mare si voioasa spre bucuria parintilor!
Gagici, s-aveti o saptamana buna!
Simona
svety spune:
Neatza, am trecut sa va salut ca iesim afara.
SALUT. O ZI FAINA
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
tuchi spune:
Intii de toate vreau sa multumesc mult de tot pentru urari si ginduri bune.
Noi am petrecut simbata dar parca tot azi e mai festiva, am stat cu puiul meu doua ore in parc si a fost asa de cuminte parca stia ca azi e o zi speciala. Petrecerea de simbata a fost frumoasa desi eu una am reusit sa ma enervez vineri seara atit de rau ca pe simbata inca nu-mi trecuse. dar a fost ok, am reusit si am pus si poze, f putine pentru ca nu am putut face mai multe. mariana nu da cu rosii ca uite iti spun acum si de impresii ..... f f bune, pe mine numai sa ma tina mersul ca altfel nu am de ce sa ma pling. eu am mai facut odata demuuuult un masaj anticel si nu se compara ca si calitate. o sa incerc un pm mai spre seara.
nana sim - , si am cautat o imbratisare da' nu am gasit
roxana de serban - si cel tirziu miercuri inapoiez catalogul, poate iti faci loc de o cafea sau altceva, dupa 14.00
si pentru ca sa-mi treaca supararea ca tare mult mi-a cauzat va invit miercuri aici, vreti? hai gagici ca e super oferta si dam si bonus: la o invitatie doi bebici (dragos si medea responsabili cu "hosting-ul" ca-mi scapa cuvintul romanesc). phui sa fie, sa nu stiu cuv in romaneste numa in engleza .... asta-i culmea englezei.
deja mi-am mai revenit scriindu-va.
aa, inca ceva daca aveti idee de cazari bune in baile herculane va rog sa ma semnalizati ca is f f interesata.
aa2, si eu vin la tirgul de textile!!!!!!
sa va uitati la poze
asi spune:
La multi ani Medeea!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
tuchi spune:
mi-am amintit: responsabili cu "gazdusenia"
si am mai uitat sa va scriu ce a luat medea de pe tava, in ordine: irul, cheia de masina si banii, si sa nu fiu suparata al patrulea obiect a fost cartea. bine si asa....
asi spune:
Mariana pijamalele au costat 260 miii.Lasa si nu mai cobi.
Impreuna Anca e bine ,cred ca miercuri pleaca acasa si sta mai mult.Nu a zis cand se reintoarce.
Machetuta acum iti raspund la pm.
Cineva ma intreba de unde am luat strudelul.De la Metro, de langa inghetate.
Sa nu uit Oana daca nu apare nimic neprevazut noi venim.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan