Abdomen ferm shi nu numai cu Hula Hoop

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Da, am, dar fara grasime nu inseamna neaparat shi cu mushkii putzin formatzi, nu fac sport ca sa slabesc sau ca sa-mi pastrez greutatea, ci ca sa nu atirne hainele pe mine...
Vad ca eshti cam frustrata, ca ma vinezi, te-oftici?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by anky

quote:
Originally posted by iren

Bravo Anamaria!
Io trag kiulu de fo citeva zile, da o sa ma redresez io...
Nici un fan nou?...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Irenke,da parca spuneai intr-un alt topic ca ai arderi rapide.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Eu frustrata.??..doar tu esti cea care se plinge de kilu care de abia merge,ca te chinui de citeva zile.O persoana cu arderi rapide nu are nevoie de hoola hop si stepper ca sa dea kilu jos, ci merge si fara.

Mergi la inceput

Kilu?? Ia citeshte mai bine, era vorba de kiulu, adeka trag chiulu "Io trag kiulu de fo citeva zile, da o sa ma redresez io..." Nu era vorba de redresat la kile, ci de redresat la lene...
Yap

Mergi la inceput

A khiulu...da ma, nu citii bine,cit despre arderi rapide, dupa toate cele scrise tot nu reusesti sa ma convingi

Mergi la inceput

Si acu fara sa te superi iti spun ca o femeie cu arderi rapide nu depune treij de kilograme in sarcina,sau nici asta nu citii bine..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

anky sarcina nu se pune bre. e ca si cum ai zice - eu mananc intotdeauna sanatos si dupa ce ramai gravida te apuca pofta de cartofi prajiti cu ciocolata.
in plus de asta o femeie slaba pune multe kg in sarcina. cate grasane n-am auzit - vaaaai eu am pus doar 9 kg in sarcina . pai logic , ca deja erai expandata nu mai ai nevoie de rezerve

PS da tu ce te iei de Iren ti-e ciuda ca e slaba?

a da, si Iren are 43 de kile nu ca are arderi rapide ci de a dracului ce e, nu-i asa Iren ?

Mergi la inceput

Michel,nu are de ce sa imi fie ciuda,stai linistita,doar nici macar nu am vazut-o,am pus si eu 25 de kg. in sarcina si har domnului am reusit sa ajung la normal.Din cite stiu eu cele cu arderi rapide nu se ingrasa mult si au doar burtica in tipul sarcinii,asta era defapt idea.

Mergi la inceput

Anky, la Bogdanel am avut treij de kile, la Juli numa burtica, deci 15 kile, ai doo sarcini la activ, ar trebui sa shtii ca fiecare sarcina-i diferita shi n-are treaba cu arderile, doamna nutritzionista Io nu "am reushit" sa scap de kilele din sarcini, ca nici macar nu-mi propusesem treaba asta, au plecat singure, fiindca intr-un fel se stokeaza grasimile in sarcina, shi-n alt fel in conditzie normala.
Shi ce scrii tu in continuare, nu poa' decit sa-mi confirme banuiala, ca te-oftici de nu mai potzi Ce-ar fi, totushi, sa te straduieshti sa-mi ocoleshti subiectul, daca nu-tzi place de mine fiin'ca-s slaba?

Michelle, ai dreptate, d-aia nu pun pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Daca totusi vedeti prin Ro ceva de genul, dati de stire aici. Mi-ar placea mult. Pt dans si dat din buric :d

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Inca o data,nu ma oftic pentru ca nu te-am vazut, nu te cunosc deci nu am motiv.Daca am o alta parere nu inseamna ca tre sa ma oftic..

Mergi la inceput