Dermatita atopica (2)
Raspunsuri - Pagina 15

usorlili spune:
Eryteea, dupa cat timp s-a vazut ca-i de la proteina. Ca eu am deja 5 zile si vad ca tot apare dermatita.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Krys spune:
Buna,
Oare e rau daca l-am dat cu crema cu antibiotic? Avea in spatele genunchiului o urma de la dermatita atopica si nu disparea deloc pentru ca se invatase sa se scarpine si dadea si sangele. Am incercat cu o crema oarecare cu antibiotic ce am avut in casa, cu Kanamicina folosisem pt ochi candva, am intrebat-o pe mama care e farmacista si a zis ca nu e nimic ca i-am pus kanamicina ca tot antibiotic e, insa eu nu stiu daca e bine ca i-am pus antibiotic din capul locului. Cert este ca ii trece, oare are ce sa afecteze?

usorlili spune:
Cristina, eu nu cred ca este rau ca ai dat cu antibiotic. Pana la urma, daca vrei sa eviti o suprainfectie, chiar este indicat sa dai cu antibiotic. Noi chiar am avut infectie pe corp si pe fata si doctorul ne-a prescris antibiotic.
Acum nu stiu ce sa zic in cazul in care vrei sa folosesti antibioticul pe termen (mai) lung. Eu zic ca nu-i face rau. oricum, nu mai rau decat hidrocortizonul.
Iulia, de mult ma tin sa-ti spun ca l-am vazut pe Alexutul tau. Este frumusel foc. Avem si noi pijamaluta si paturica de care aveti voi. El a avut dermatita si in alte parti sau numai pe fata.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

julax spune:
Usorlili,multumim de aprecieri
La Alex pe fata e problema cea mai mare.Are o insulita aspra pe piept si una pe umar.Se scarpina pe pipt de fiecare data cand e dezbracat. parca a devenit o obisnuinta.Ma bucur ca nu face la fel si pe fata.
Sa auzim de bine!Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_urlPoze si filmulete
http://community.webshots.com/user/iulia80

Krys spune:
Noua pentru igiena zonelor respective, medicul homeopat ne-a dat o crema Antimonit Calendula care se prepara in farmaciile homeopate, eu am luat-o din Timisoara, in Deva nu exista, este o crema de consistenta glicerinei si daca vroia sa se scarpine ii aluneca mana si acum o mai folosim, daca vrea sa se scarpine ii pun crema. Inainte de crema uneori foloseam si tinctura de galbenele diluata cu apa distilata in proportie de 1/10 data tot de medicul homeopat si o foloseam mai ales cand ii curgea deja sangele. Pe fata isi facea sange, dormeam langa el pe jos ca sa il opresc sa se scarpine si ii puneam o caciulita in cap ca sa poata sa ii sustina doua tampoane de vata inmuiate in solutie de galbenele care ii calmau mancarimea. Prin cate am trecut si noi...

Gabi_K spune:
Julax, noi ne mai confruntam cu DA, mai ales acum primavara. Fata va implini 5 ani luna asta, ni s/a spus ca pana la 2 ani probabil trece boala, n/a fost sa fie:(
Din pacate la meniu nu prea o pot controla ca doar are 3 mese la gradi...
Ea nu are bubite, doar ten foarte uscat si mancarimi. Se scarpina mai mult dimineata cand se trezeste. Mai face cateodata cojite pe cap (ca si nou nascutii).
Daca mananca mult cioco, ii apar pete mari rosii pe fata, dar astea trec in 1-2 zile.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

julax spune:
Fetelor,eu nu vreau sa ma gandesc ca DA isi va face de cap ani de zile.Si nu pot spune ca a fost asa rau ca la Krys(vad ca acum Daniel e bine,e un frumusel,are niste ochiCe ma bucur sa vad ca e bine
.El cand a scapat de DA?)
Gabi_K imi pare rau sa aflu ca Lili inca mai are DA.Nu mai pare de necontrolat,dar clar ca nu e prea placut.Of,of...Tot pe aici am citit ca la baieti formele sunt mai usoare decat la fete,asa ca iar sper sa fie bine.
Gabi,dar baietelul nu a avut DA?Voi sunteti alergici?Ca cica si asta are importanta.Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_urlPoze si filmulete

Gabi_K spune:
Eu am, fostul sot nu are, nici fiul meu nu are. El n-a facut decat de vreo 2-3 ori pete rosii pe fata de la excesul de ciocolata la un craciun, avea un an jumate parca.
Boala mea era cu bubite in copilarie, tratate cu cortizon, comprese cu musetel, acid boric, histaminoglobulina (asta deja in studentie). Aveam si cateva reprize urate de alergii respiratorii, respectiv alergie de contact. De cand am facut un tratament homeopat, in urma cu vreo 4 ani, nu am mai avut surprize. Pe piele nu mai am nimic, doar ca mai stranut cateodata asa fara motiv, dar fata de cum eram, acum sunt bine. Insa nu prea suport iarba tunsa, si in perioada asta de mai-iunie in general picnicurile mi se transforma in chin infernal, daca nu ma pregatesc din timp cu Claritine. Cica si astea tot de la DA ereditara se trag. Cam de 2-3 ori pe an fac si urticarie la mancaruri grase sau uleioase (frisca, nuci) dar asa ceva mananc foarte rar. De grasimi ma feresc in general.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Krys spune:
Julax, multumim si Alex este atat de dulce si sunteti o familie frumoasa. Copiii... sunt cu adevarat minunati, acum ma uit altfel la copii, sunt deosebiti.
Dar nu am obesrvat, Alex are DA? Daniel a scapat anul trecut prin aprilie-mai de forma urata care o avea, era ca ars si pe gat si cobora spre piept, pe fatza era cu sange si avea si in spatele ambilor genunchi, asta dupa vreo 3-4 vizite la Tm la homeopat, fara sa ii dau cortizon sau antibiotic, strict homeopat. Cortizon i-am dat la 6 luni si a facut mai rau dupa ce am oprit si de atunci am renuntat.
Dar a mai ramas inca cu urme pe fatza care din cand in cand i se mai inroseau, insa la mare am scapat de tot de ele, dar dupa 3 saptamani au aparut din nou dar mult mai sterse.
Si in poze mai are insa numai cine stie le vede, iar de cea din spatele genunchiului numai acum de cand i-am dat cu antibiotic am mai scapat. Sper ca anul asta la mare sa fie bine.
Noi nu suntem alergici (inca si sper sa nu fim vreodata pentru ca am inteles ca e posibil sa apara alergia si in cursul vietii), nici sotul din partea lui nu, insa mama mea are alergie la tot felul de compusi chimici din medicamente, antibiotice, etc si mai nou a facut si ea saraca acum de vreun an o eczema care nu ii da nimeni de cap, cred ca tot un fel de alergie.
Mie homeopatul mi-a zis atunci cand m-am plans ca arata asa rau copilul: "Ce preferi? Sa vezi varful aisbergului sau sa nu il vezi deloc?" Adica e bine sa se manifeste pe piele decat sa afecteze in interior.
Eu m-am tinut tare de homeopatie chiar si atunci cand nici eu nu mai credeam ca se poate rezolva si toata lumea ma stresa sa ii dau cu cortizon, sa nu mai tin copilul asa si se uitau la mine chiar ca si cand as fi iresponsabila ca nu tratez copilul, dar ne-a ajutat Dumnezeu si am domesticit-o. Am o vecina cu fetita tot de varsta lui Daniel si are DA dar pe tot corpul aproape si tot la Tm la homeopat se trateaza. Stiu ca homeopatul zicea ca nu e bine sa dai cu cortizon pentru ca el de fapt mascheaza simptomele si nu face sa dispara cauza si atunci nici el nu va putea sa isi dea seama exact ce remediu i se potriveste.
Prietena care are fetita cu DA vrea sa mearga totusi si in Bucuresti la clinica lui Kozak. A fost cineva? A auzit cineva de cazuri tratate? Pe site arata ca vindeca si cele mai grave boli de piele.

julax spune:
Gabi&Krys mulmumesc de informatii amanuntite.
Gabi si la noi sotul e alergic la puful de gaina(din perna),iar soacra mea a avut ceva manifestari prin studentie(mi-a povestit cate ceva).Am inteles ca alergiile mamei au o mai mare influenta in dezvoltarea unora asemanatoare la bebe,dar eu nu stiu sa am ceva.Poate nu se manifesta,inca?Mmmmm,mai bine nu ma gandesc la asta.Poate e influenta din partea sotului,dar sper sa fie una mica si de scurta durata.
Ma tot gandesc ca si eu l-am dat cu cortizon si i-a facut mai mult rau(pe termen lung).acum noroc de siropul asta,dar daca reapare dupa ce il termin?Doamne,nici nu vreau sa ma gandesc.Si nu am auzit de nici un homeopat in Bacau.O sa ma interesez,preventiv.Voi stiti cava?Am vazut ca nu sunteti de pe aproape...
Krys,ai fost asa simpatica cand ai scris despre Alex ca nu se observa DAIn majoritatea pozelor nu se vede(decat putin),iar cand a fost mai grav nu i-am facut.De ex aici http://good-times.webshots.com/photo/2201844740100978670yNEkYs?vhost=good-times se vede ,desi ai zice ca e imbujorat,dar de fapt e DA.
Trecem noi peste toate,dar in timp,nu?
Va pupam!Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip