Ce stiti despre hipomenoree?

Ce stiti despre hipomenoree? | Autor: bubulina1

Link direct la acest mesaj

Am intrerupt AC de aproape un an si jumatate. Am luat Triregol un timp destul de indelungat, pe perioada cat le-am luat am observat o reducere masiva a menstrei, intr-o luna aproape nu am avut deloc, asa de mult scazuse cantitativ. Cu toate ca nu mai iau de atata vreme, am observat comparativ cu perioadele dinaintea administrarii ca menstra este foarte redusa cantitativ, dureaza maxim 3 zile.
Hipomenoreea este o dereglare hormonala. As dori sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema si cum se poate rezolva inafara de laparoscopie?

Speranta moare ultima!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Nu trebuie sa te alarmezi.
Dupa un tratament anticonceptiv poate sa apara o modificare a cantitatii de sange menstrual raportat la perioada dinainte. Aceasta nu inseamna automat o afectiune hormonala. Sau de alta natura, of course.

Pentru a fi sigura, este recomandat sa faci un control ginecologic unde, in urma examenului clinic, a echgrafiei si eventual a unor probe hormonale, se poate pune un diagnostic corect (si “clinic sanatos” este un diagnostic, sa nu uiti asta !!!) si unde vei primi cele mai competente raspunsuri.

Multa sanatate iti doresc !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput