Am deschis acest subiect sperand ca vreuna dintre voi poate sa-mi dea vreo relatie despre injectiile Miopeptid.Am auzit despre ele ca sunt f.bune pt.,ca sunt niste proteine f.puternice,care ofera materie prima testicolelor sa produca gigei.
Stiu o persoana care,dupa ce si-a rezolvat pb.cu coboratul testicolelor a avut nevoie de un tratament pt.refacerea gigeilor si a facut si aceste injectii(pe langa altele).Mi-a spus ca sunt f.bune si ca nu a trebuit sa faca decat 10 (din cele 30 prescrise) si sotia a ramas gravi(acum nu se stie daca neaparat din cauza injectiilor sau a intregului tratament).De aceea,va rog,fetelor,daca cumva ati auzit de ele sau sotii vostri le-au folosit,spuneti-mi si mie daca sunt chiar asa bune.....daca merita facute sau nu.
Nusy
Nusy si pe mine ma intereseaza sa stiu mai multe despre ac injectii. Am auzit ca nu se vand in farmacii si se folosesc numai in spital (la Parhon). Se fabrica in cantitati mici si transportarea lor se face numai in lazi frigorifice deoarece isi pierd proprietatile.
Pe forum mai vb despre ac injectii Floran ca i-au fost recomandate sotului ei. Am incercat sa aflu despre ea ceva de la fete dar nu am primit nici un raspuns. Ultima data a postat pe 3 martie la subiectul FIV si de atunci nimic.
FELELOR eu si Nusy va rugam dc stiti ceva despre injectiile cu Miopeptit sa ne spuneti si noua. Exista vre-un sot care a facut tratament cu ele? A dat rezultate?
Va rugam intrati si scrieti !
Miki
intreab-o pe Floran, click www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28289&whichpage=3" target="_blank">aici
succes!
Tia:mersi mult de tot,citisem si eu acolo acum vreo saptamana si i-am trimis de atunci lui Floran si PM si mail,dar nu mi-a raspuns. Nu stiu ce o mai fi cu ea,dar am vazut ca nici pe forum nu a mai intrat absolut deloc,la niciun subiect.Te ,fata iute!
Nusy