Paris
Vrem sa plecam de Pasti la Paris,dar nu situ daca s-au terminat "luptele" de acolo,in primul rnad,iar in al 2-lea rand va rog sa imi recomandati un hotel sau macar o zona buna,sigura pe timp de noapte,centrala.
In alta ordine de idei,ma intereseaza cu ce se ajunge in Dysneyland si la cati km e de Paris.Noi am vrea sa mergem dimineata si sa ne inttoarcem seara pt ca nu vad rostul cazartii acolo.O camera dubla pt 2 nopti este in jur de 500 euro.
Raspunsuri
chatonel spune:
luptele la paris dureaza inca, dar poti locui numai la disney, daca asta e preferinta ta :)
Toulouse, la ville rose
anelize spune:
quote:
Originally posted by chatonel
luptele la paris dureaza inca, dar poti locui numai la disney, daca asta e preferinta ta :)
Toulouse, la ville rose
Nu as vrea sa locuiesc numai inDysney.Acolo m-as duce ca sa nu zic ca nu am vazut parcul de distractie,dar ceea ce ma intereseaza cu adevarat e sa locuiesc in Paris,sa ma plimb noaptea pe strazi(fara sa imi aterizeze o fumigena in cap),sa vizitez obiectivele turistice de acolo,dar daca spui ca inca sunt "lupte libere" pe strazi......nu m-i se pare asa de sigur.
Kittie spune:
bravo anelize.. de bine ce tocmai au anulat legea si asadar si prin urmare au incetat si protestele care impiedicau parisu sa se tina in top ca cea mai vizitata capitala a lumii.. (daca nu oras)..
mamica de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
Happiness_4_us spune:
Eu am stat la Hotel Le Meridien si au fost conditii super.
Nu mai stiu exact cat a costat camera ca am fost in 2002 iatr Dysneylandul era la 1 ora de mers cu masina.
Nana Motoc
Fotografii cu noi