Se permite cura de slabire in timpul alaptarii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Emaaimee ai putea sa-mi spui in ce consta dieta data, caci am cautat pe site-ul dat dar nu am gasit. Daca ai putea sa-mi pui si linkul direct caci nu am putut gasi articolele date.
Multumesc

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Si eu cred ca alaptatul e cea mai buna cura de slabire. Cel putin eu am slabit foarte mult, si nu tin cura de slabire, mananc ce vreau si cat vreau, inclusiv dulciuri, si seara (atunci am timp liber) si inca slabesc. Dar la mine se adauga si kilometrii zilnici impingand caruciorul si oboseala din timpul zilei (eu ma ocup singura de bebe si de casa si mai si lucrez, nu ma plang, asa satisfactia e mult mai mare). Si oricum, chiar daca mai raman cu cateva kilograme in plus e ok, ca oricum de cand sunt mai rotunjoara ma inneaca sotul in complimente (el ma batea de cativa ani la cap sa ma ingras, ca eram schiloada rau). Dar daca chiar vrei sa ti o cura de slabire, iti recomand Montignac, am auzit ca e ok si daca alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Crinia poti sa cauti si pe lalecheligue si pe www.breastfeeding.com si pe babycentre.
mie cand am plecat din maternitate,lactation nurse mi-a zis sa mananc sanatos si sa am grija ca se depun kg intr-un ritm ametitior dupa nastere daca te apuci de mancat.si am plimbat fata de 2 ori pe zi si am mancat sanatos(nu prea grasimi,prajeli,fast food,dulce).am mancat si paine cam 4/3 feliute pe zi. greutatea avuta inainte de nastere.
si mie mi-ar prinde o cura acum mai ales ca si fata mea e maricica si nu mai papa san asa des.sa imi vina vointa

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Sunt fericite fetele care alaptind slabesc, sau sa zicem ca alaptarea ar fi o metoda de a slabi, insa in cazul meu e contrariu.
La fel si eu am grija singura de bb (plimbari, mincare, curatenie, etc.)insa nu ma ajuta la slabit. In plus dupa cum am mai spus au inceput sa am dureri de picioare si sa mi se umfle.
As face ceva exercitii pentru burta si picioare (macar), daca cineva stie ceva eficient sa-mi spuna va rog frumos.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Si eu la fel, nu am slabit de la sine, din contra, m-am ingrasat. Bine, am si mancat.
Acum am inceput sa tin Montignac - poti manca aproape orice, mai putin cartofi, zahar (il poti inlocui cu fructoza, IG 25 sau cu aspartam) si paine alba (asta e varianta simpla - varianta intreaga o gasesti in cartea lui Michel Montignac, e un link la "Montignac, ce am mancat azi").
Montignac spune ca "dieta" lui e, de fapt, un regim de viata. E foarte sanatoasa, vei vedea, si parerea mea este ca n-o sa-ti faca rau nici tie, nici lui bb. Vine vara si daca mananci salate sau legume la aburi cu peste la cuptor, de exemplu, respecti Monti.
Inainte sa o am pe Emi, mai precis cu 2 luni inainte de nunta, am tinut Monti 1 luna. Bine, atunci am putut manca mai restrictiv (salata de rosii cu branza si castravete, cu ton in saramura sau bucati de peste afumat amestecat prin ea, nu lapte, nu prea multe altele). Ei, era sa pice rochia de mireasa de pe mine, noroc cu probele si ajustarile... De la 56 kg am ajuns la 51 intr-o luna si nu le-am mai pus la loc pana n-am avut-o pe Emi.
Inainte s-o concepem pe Ina, iar am tinut doua luni Monti. De data asta, am dat jos de la 64 la 58 kg, dar nu prea m-am abtinut de la mancare.
Sper sa am rezultate bune si acum.
Bafta si tie, vei vedea ca bb nu are de suferit!

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Raluca multumesc de lamurire ceea ce priveste Monti. Vad ca in cazul tau intradevar a dat rezultate. Si daca zici ca e asa de usor voi incerca.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Cu placere!
Slabire usoara.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Am mai aflat inca ceva interesant pentru atenuarea celulitei de la o prietena.
Ma ung pe coapse si fese cu miere, apoi incep sa lipesc palmele (deci nu ma lovesc cu ele), si le dezlipesc brusc de pe piele. La un moment dat procesul devine destul de dureros (cam ca la epilarea cu ceara), dar te obisnuiesti, s-apoi, frumusetea cere jertfe, nu? Ramin vinatai si dupa acest masaj, ai grija cu ce am zis mai sus, la persoanele cu pielea sensibila vinataile nu mai trec .

Oare cit avem?

Mergi la inceput