gradinita 233 sau gradinita Sotron

gradinita 233 sau gradinita Sotron | Autor: alnina

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie de mai multe informatii privind aceste gradinite.
233 este in spatele policlinicii Nada Florilor ,Sotron este particulara ,situata pe Gherghitei nr 7.
Va rog mult daca le cunoasteti sa+mi dati si mie cateva informatii despre ele.Si totodata ma intereseaza tarifele unei gradinite de stat si una particulara,pt ca nu cunosc diferentele absolut de loc.Toate gradinitele de stat,in principiu, au acelasi tarif?Cam la cat se ridica costurile ,inclusiv cele suplimentare,pe o luna la aceste gradinite de stat?Va multumesc pentru timpul acordat si va rog sa ma iertati,dar sunt total nestiutoare referitor la acest subiect..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Pe pagina urmatoare mai este un subiect deschis cu acelasi titlu.
Eu am avut o exprienta fffffffff neplacuta cu aceasta "faimoasa" gradinita 233.
Nu o recomand nimanui ,este ca si cum ai merge "la pomul laudat".
Tot timpul trebuie sa cotizezi la directiune si nu esti luat in seama daca ai nemultumiri.
Eu sunt ptr gradinitele particulare ,am mai spus-o .
Alte conditii ,alti oameni ,se ocupa in alt mod de copii.
Tu alegi ce vrei.
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mie imi place ca la Sotron este curtea foarte mare (au cos de baschet ) Taxa banuiesc ca stii care este. Apoi, daca te decizi sa optezi pentru o gradinita privata, sa stii ca zona Colentina e destul de saraca in gradinite private...
Daca nu ai fost sa o vezi, mergi neaparat. Mergi si la cealalta, si pune in balanta. Eu as opta fara discutie pentru Sotron.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alnina spune:

Va multumesc dar..cat este tariful,ca nu stiu absolut nimic..sunt incepatoare total...ma iertati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Iti raspund eu pe privat, si daca te decizi sa inscri copilul acolo, te pot pune in legatura si cu prietena mea care va avea baietelul tot aoclo. Poate schimbati impresii...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freeivi spune:

Eu am baietelul in al trei-lea an la 233.Daca vrei mai multe detalii vb pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freeivi spune:

ALNINA,ti-am lasat un mesaj pe mail.
Cit despre ceea ce spui Eve44,sigur exagerezi,ori ai pretentii de la o gradi de cartier ca de la una particulara,iar asta nu-i posibil in Romania.Imi pare rau,dar trebuie sa ti-o spun,pt ca eu am copilul aici de trei ani si nu-i chiar cum spui tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Nu e cazul sa ma pui la punct !
Am inteles ca esti de partea directoarei.E problema ta si nu ma intereseaza.
Eu i-am spus fetei ca am destule motive ptr care nu ii recomand aceasta gradinita .
Ce tu nu stii ca fara sa cotizezi nu te apropii de aceasta gradinita?!
Hai sa fim seriosi.
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

nu stiu tarife si alte cele dar pot spune ca i-am cunoscut pe cei care au gradinita Sotron si mi-au placut f mult. am vazut si cum se ocupa de copilasi si sunt ok.

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sistefan spune:

Buna freeivi,

Ma cheama Simona si in toamna trebuie sa o dau pe Ana (2 ani si 6 luni) la gradi. Te rog mult sa ma ajuti cu cateva impresii legate de gradinitza 233.

Multumesc mult
Simona

0722 155 826

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Buna, ma ajuta si pe mine cineva cu info legate de gradinita 233?Cum fac sa inscriu copilul fara sa astept inceputul anului?Se poate?Cum fac cu d-na Director?
Multumesc,

Mergi la inceput