Aspirante optimiste - 194

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Voi merge sa fac si analizele din zilele14 si 21 macar sa stiu daca sunt ok! Nu eu nu mai am facut acum hsg.Eu am tr. st.obturat iar tr. dr.in urma laparascopiei este "inexistenta" asa ca o recomandare mai mare pt. fiv nu am cum sa obtin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

antosit imi pare rau sa aud asta...e clar ca nu mai avea de ce sa iti recomande HSG. Iti tin pumnii.

Andreea

Mergi la inceput

Apropo...la cat mai multe stelute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ieeeeee...am o stelutza...asta se face la primele 100 mesaje observ...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sehe ma bucur ca ai aparut
Sorina

va pupacesc pe toate,,nu va scriu ca imi ia mult..paaaaaaaa

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Buna, optimistelor!
Ma scuzati ca dau buzna la voi, stie careva dintre voi de Valentina???? Nu am mai "vazut-o" de mult, daca dati de ea... si de la mine, ca e o rea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Biencuta: bine ai venit printre noi! iti doresc sa-ti rezolvi cat mai repede problemutzele, sa ramai cat mai repede!

bubuleana

Mergi la inceput

BIENCUTA bun venit in gasca si sedere cat mai scurta!
Pt. toate espirantele optimiste va doresc o zi "calda" desi afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetele,Iepumic si eu am fost foarte obosita+plus ca am mai fost si suparata asa ca am tot tacimul complet de a ma simti foarte foarte obosita si fara chef de nimic.Sorinuta eu iti sunt datoare cu un mail dar cind o sa am timp o sa iti scriu in amanunt totul de ce inca nu am apucat sa iti scriu.ici pentru toate fetele

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Bine-ai venit printre aspiranre BIENCUTA!Sper ca problemele tale sa se rezolve cat mai repede si sa nu stai prea mult pe aici.Sa auzim cat mai repede de o burtica .

eu sper sa-mi vina mai repede rushii (ca parca dau semne) si sa ma pun serios pe treaba ca sa vina un bebe.de 3 zile parca incearca sa vina, dar nimic deocamdata.se lasa asteptati.

Mcrissa
nunta noastra
nepoteii mei iubiti

Mergi la inceput