Aspirante optimiste - 194
Raspunsuri - Pagina 2

aniast72 spune:
Permiteti-mi sa va prezint o noua aspiranta: BIENCUTA (Bianca). O adaugati si pe ea pe listutza? Si fetelor care stati de atata timp...ce faceti? Asteptati sa va ajutam noi din, josul listei, sa ajungeti la gravidutze?
Andreea

asi spune:
Sorina m-am gandit eu ca nu ai avut timp.Chiar zile astea ma gandeam la tine.Ma bucur ca ai reinceput sa traiesti o sa vezi ca toate vor fi bune.Ce-ti mai face genunchiul?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

aniast72 spune:
antosit, inseamna ca ne-am intersectat ieri la Giulesti. Eu am fost pt HSG. Am scris impresii aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70692&whichpage=7
Cand ti-a luat sange pt Z3 ti-a scris pe o foaie un cod, asa-i? Te duci frumos si pt Z14 si Z21 cand iti va scrie si atunci cate un cod, apoi la 8 - 10 zile dupa Z21 suni la nr de tel pe care sunt convinsa ca ti l-a dat, intrebi de cele 3 coduri daca sunt gata, apoi te duci sa le iei cu foaia pe care ti-a scris codurile si chitanta cum ca ai platiti recoltarile, de luni pana vineri intre 11 si 13.30
Pentru spermograma sotului puteai sa iei rezultatul in aceeasi zi cu recoltarea.
Andreea

alionushca spune:
Fetelor mulsumesc pentru sustinere , eeeeeh o scoatem noi
Mcrissa la capat, asteptati-ne angajatori - noi venim. Doamne de unde atita optimism in mine, cred m-am molipsit de la voi
Ma suna azi soacra, vorbeste cu sotul - si el ii spune ,, Aliona de miine va sta acasa,, , la care ea, crezind biata ca sunt insarcinata ii spune ,, in sfirsit, de mult trebuia,,
Cind ii spuneam inainte ca la 5 luni de sarcina am sa stau acasa pentru ca nu am de gind sa ma stresez la cap cu babele mele - mi-a spus ca prea sunt alintata si mofturoasa. Da uite acum, crezind ca sunt la vreo 5 saptamini s-a bucurat ca voi sta acasa. Mama, socrela mea face progrese - de la ,, nu-mi plac copii, tata va veni la voi sa stea cu copii,, la ,, de mult trebuia,, - ohoho n-o recunosc, super
Fetelor
Aliona

antosit spune:
Andreea... mie nu mi-a dat nici o foaie si nici un cod!Am doar chitanta si atat!...cica sa sun peste 3 saptamani!Sunt in ceata... in plus pe baremul meu nu figureaza analizele din ziua 14 si 21Oricum eu ma gandesc sa le fac!!!Si...nu stiu daca ne-am vazut eu am ajuns pe loa 8.30 si la 9 am plecat. Imi pare rau, mi-ar fi facut placere sa ne cunoastem si pe "viu" nu doar virtual
...cine stie poate alta data avem si eu si tu mai mult timp si "noroc"!

aniast72 spune:
antosit, pai atunci te intreb, cine ti-a recomandat hormonalele de Z3, nu ti-a spus ca tre' sa le faci si pe cele de Z14 si Z21? Dupa ce iei rezultatul, cui le duci sa le vada impreuna cu spermograma? Mie mi s-a spus asa cand m-am dus la consult: Te duci si faci dozarile hormonale de Z3, Z14 si Z21, HSG-ul si sotul spermograma...si cu toate astea te intorci sa stam de vorba. Tu cum de te-ai dus sa le faci?
Andreea

antosit spune:
OFFFFFF!Cred ca o iau razna!Eu pe 9 martie am fost la dr. niculescu la cabinet si dupa un cosult, o eco si un studiu profund al dosarului meu stufos mi-a spus asa: sa merg la giulesti,sa iau baqremul de investigatii pt. fiv, sa fac analizele si cand la am gata vorbim!?asa ca ....dupa cum vezi nu ma-m apucat de analize de capul meu!Nu stiu ce sa mai zic, tu esti o scumpa si sa ma scuzi daca te-am inebunit de cap, dar cum tu ai spus "esti cu un pas inaintea mea" asa ca iti multumesc ca incerci sa ma lamuresti! inca o data scuza-ma , dar cel putin acum sunt foarte derutata. Uite osi un
!

aniast72 spune:
antosit, eu nu stiu baremul pt FIV dar sfatul meu e sa te duci pt Z14 si sa intrebi atunci de coduri... Tu ai facut HSG?
Andreea

BIENCUTA spune:
buna fetelor.ma bucur ca exista o modalitate de a-mi spune parerile si de a cere sfaturi.
cum bine stiti ma numesc Bianca sunt din pitesti si am 24 de ani.sunt casatorita de 3 ani dar din pacate bb nu vrea sa vina .
satunci cand ne-am casatorit am fost de acord sa nu ne protejam pt ca ne doream un copil de la inceput.sotul meu are 32 de ani si iubeste foarte mult copii
.din pacate acest vis si mare dorinta nu s-a indeplinit nici dupa 3 ani.deci fapt concret exista o problema. de la cine?am luat toti medicii din pitesti la rand de la cel mai "bun"
la cel mai nebun
dar ce ziceau ei nu se potrivea deloc.au pus pe baza de stress. hai sa facem totul sa nu mai fim stresati.sotul meu si-a schimbat locul de munca eu am renuntat la serviciu,dar degeaba.nimeni nu-mi spunea nimic .rudele dadeau vina pe mine ca nu vreau sa fac
pentru ca sunt tanara si bla bla bla.sa sar peste asta mi-am luat sotul de mana si am plecat la bucuresti.eu fac practica in spital la pitesti si deci mi-am mai facut cate o relatie. directoarea de la ambulanta mi-a dat adresa docturului NICOLESCU de la Panait sarbu.pe cea de la cab. particular NORD MEDICA.am fost si soc(dupa control diagnostic sterilitate primara0. am intrebat ce inseamna si a explicat el ceva dar era mai putin imp.fata de ce mi-a spus ca am (ovare polichistice).a zis sa merg la giulesti pt. dozari in ziua a3 a,a 14 a si a 21 a.apoi sa merg (in ziua a 7 a )pt. hsg.am facut-o dar a fost groaznica.am zis ca mor acolo.aniast72 este o tipa super tare ea a intrat razand si a iesit tot asa
.eu mai mult moarta decat vie.
dupa tot tambalaul asta mi-am mai revenit si a fost o.k.a doua zi la vizita doc niculescu s-a uitat pe radigrafie si a zis ca trompa stanga este o.k dar dreapta este subtire.
si cudata pe deasupra.s-a gandit el mai bine si a zis sa fac perfuziile acelea (stiti despre ce vb.)iar apoi sa fac laparo.si punete pe plans ca eu nu mai pot de frica.mai tarziu cand am vrut asa vb. cu asistenta sa o intreb mai multe mi-a dat cu flit ca ea nu are timp si prostii dastea deale lor.a zis ca in functie de perfuzii vede daca face laparo .acum trebuie sa astept.sa am rabdare multa.deci in concluzie fetelor din pitesti care aveti probleme nu mergeti la oricine veniti mai bine la oameni competenti chiar daca sunt mai reci (stiu ce fac).o sa fac tot posibilul si tot ce-mi cer ei numai sa dea rezultat.sa de Domnul sa fie bine si pt. mine si pt. voi.acum astept sa vad ce mai urmeaza.va pup si astept raspunsuri si intrebari de la voi. sa auzim de bine si sa auzim de
.la cat mai multe gravidutze
floroiu bianca