Buna,
stiti ceva despre acest test?
L-a facut cineva?
Respectarea rezultatului a dat functionat?
O zi frumoasa,
Eu am citit despre aceste test.Pare foarte bun.
Am vrut sa i fac si fetei mele dar pretul m-a dat pe spate 14 mil si ceva.
Sunt aproape 300 de elemente care se face analiza si ar fi super sa afli ce iti prieste si ce nu.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro
sotul meu l-a facut si a iesit cu intolerante la multe chestii. vreo 2 luni s-a ambitionat si a eliminat acele alimente care erau pe "lista neagra". a tinut strict. a fost f greu, erau multe pe acea lista, si a slabit mult, vreo 5 kg pe care cu greu le-a mai pus la loc...adica mult pt el, ca nu era cazul. si s-a oprit ca am insistat eu sa se opreasca. oricum o cura din asta de dezintoxicare nu strica la nimeni... dar oricum e greu pt ca in general asta presupune eliminarea definitiva pe perioada curei a unor alimente care in general se afla in alimentatia noastra curenta...
Eu azi am aflat cum a slabit un coleg vreo 30kg in urma efectuarii si respectarii rezultatelor acestui test.
Insa am nevoie si de alte pareri....
Multumesc in avans,
si eu stiu pe cineva care a slabit tot in urma unui test de sange, nu stiu daca asta. la persoana respectiva i-au spus sa scoata morcovii si puiul din alimentatie si impreuna cu un regim de viata decent, fara sucuri sau excese alimentare a slabit vreo 15-20 kg pe care nu le-a mai pus la loc
Eu am vazut ca se face la Medsana, dar n-am sunat sa aflu cat costa. Cam scump totusi 14 mil...
ce interesant!!! Dar eu nu pot sa-l fac acum desi cred ca ar trebui sa fac un efort sa il fac Oanei... dar oare e indicat si pentru copii?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006