Piatra Neamt - Perla Moldovei (5)
Raspunsuri - Pagina 11
ana1980 spune:
Mai, mai am facut noi ce am facut si iar nu am mai intrat pe aici....
Si noi vrem sa va uram Paste fericit ! si sanatate multa, si ne mai vb dupa sarbatori.
Roxicucu am sa vad ce pot face.
pisicuta si matei spune:
Salutare.
Hai ca azi chiar am fost tare harnica!
m-am trezit dis de dimineata si m-am dus la casa de asigurari si acolo surpriza imi trebuia adeverinta de studenta ceea ce insemna un adevarat chin sa obtin,dar cum eu sunt fata desteapta si cum mai aveam timp pana la seminar m-am dus la secretara si am mintit-o ca imi trebuie pt matei si mi-a facut-o imediat.si uite asa am incheiat contractul la casa de asigurari.apoi am fost la seminar,apoi am venit acasa pentru 1h.am fost la financiar dar nu am rezolvat nimic ca aia de acolo sunt batuti in cap si apoi am fost in carrefour,am trecut prin blocaj la gara si am reusit sa ajung in timp util acasa(adica cu 10 min inaite)pt a merge la pediatra.
si la 17.15(am intarziat 15 min) am ajuns la pediatra ca sa il vada pe matei inainte de vacanta ca plecam la piatra.si ea a zis ca nu e chiar asa rau si am facut un fel de inventar si chiar poate sa manance o groaza de chestii!
va doresc un paste fericit,petrecut cu familia si cei dragi voua si va pupam dulce pane ne vedem ca la piatra nu stiu daca o sa mai am acces la net.
probabil ca am sa trec nitel pe la net ca nu o sa pot sta asa
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
geba2001 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Va invit la o cafea.
Sora mea, Ionela si cu fratiorul Radu sunt in tren acum, in drum spre Bacau si apoi ne imbarcam si plecam spre Grinties, la mama si la Alex. Asa ca astazi trecem prin Piatra si ne vom gandi la voi; Daca sughitati, sa stiti ca noi vom fi de vina...
Va urez sa aveti sarbatori fericite, cu sanatate si fericire, alaturi de cei dragi !
naomi_ioana spune:
buna si de la noi...vrem sa uram sarbatori fericite pietrenilor(si nu numai)si sa aveti de sf Paste parte de vreme frumoasa si liniste sufleteasca,va si HRISTOS A INVIAT
ana1980 spune:
Si noi va uram Un Paste fericit si speram ca lumina sarbatorilor sa va cuprinda inimile si sufletele si sa va dea aripi sa mergeti inainte.
Nu stiu daca voi mai avea timp sa intru pe net, asa ca am facut deja urarile.
Sper ca duminica sa nu ploua
Va pupam pe toti si ne vedem dupa sarbatori.
lunna27 spune:
PASTE FERICIT! la toata lumea alaturi de cei dragi voua!
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
iully spune:
Buna,fetele!!
Imi cer scuze de la voi ca nu am facut nici o urare de Pasti dar nu am mai intrat pe forum de miercuri.Sper din toata inima ca ati petrecut sarbatobile cu multa bucurie si implinire sufleteasca!
Noi am fost plecati la operatie!Deja se vad rezultatele,dar pozitia ochilor va fi stabila cam intr-o luna.Saptamana asta trebuie sa stam in casa,deci nu cred ca o sa ne vedem in parc.
Sarbatorile au fost f frumoase.A venit si mama mea din Italia pt o saptamana ,deci sunt f fericita.
Pisicuta,ma bucur mult ca problemele lui Matei nu sunt asa grave si va dorim multa sanatate in continuare.
Va sarut dulce si va doresc o zi frumoasa in continuare!
sunt_mamica spune:
HRISTOS A INVVIAT!
pisicuta sanatate multa lui matei!imi spui si mie ce?cum ? cand?se face analiza la anticorpi!
ilinca
ionella3003 spune:
Hristos a inviat, dragele mele!
Mi-ati cam lipsit zilele astea!... Sper ca ati avut parte de sarbatori minunate sa ca ati profitat din plin de zilele libere!...
Iuly, ma bucur c-a reusit operatia! Va doresc recuperare rapida si muuuuuulta sanatate in continuare!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ana1980 spune:
Adevarat a inviat !
Am chefuit la greuin limitele bunului simt.Am noroc ca mamele noastre(a mea si a sotului)sunt bucataresebune.Ne-au indopat de-a binelea.
Acum suntem in recuperari la domiciliu
Facem plimbari cat mai multe....