Am ajuns ce nu mi-as fi dorit vreodata
Raspunsuri - Pagina 2

KSorana spune:
quote:
Originally posted by bogdan_ant
pentru inceput cel mai important lucru pentru tine ar trebui sa fie copilul, asta inseamna ca trebuie sa te gandesti la el acum dar trebuie sa te gandesti si la cum vor evolua lucrurile in viitor, de aceea eu cred ca acum e bine sa fii alaturi de copilul tau sa te detasesi de sotul tau sa incerci sa eviti situatiile tensionate iar in momentul in care copilul poate fi lasat in grija unei bone sau la cresa etc, sa-ti castigi independenta mai intai materiala si apoi daca lucrurile nu se schimba si personala. pentru lovire se poate obtine certificat medico-legal care ar avea o greutate destul de mare in eventualitatea unui divort si eventual in vederea unei plangeri la politie.
fruntea sus si ochi-n patru.
Subscriu!

bobi spune:
[quote]Originally posted by Adrianai
Si nu iti face probleme asa cum ai crescut tu fara tata asa ar putea creste si copilul tau.
Pupici!
ce trista remarca...
fa cum vrei, opinia mea e asta: poate poti sa faci ceva pentru familia ta, astfel incat sa nu ajunga si copilul tau sa creasca fara tata, asa cum ai crescut tu!!!
1. elise are dreptatae, trebuie sa te pui in acord cu tine mai intai, ca sa te simti bine in pielea ta! dupa aceaa nu le vei mai lua pe toate in tragic.
2. copilul tau are nevoie de tine!!!! daca ai sansa sa stai cat mai mult cu el, profita!!!
mult succes, eu cred ca sotul tau te iubeste cu adevarat. insa aparitia unui copil este si aparitia multor temeri si semne de intrebare, etc. trebuie sa il sustii, poate il poti ajuta in munca lui, in felul asta iti gasesti si tu o preocupare.
pupici
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?

monagan spune:
quote:
Papusel, angajeaza-te numai daca sti dispusa sa-ti lasi copilul cu o straina... insa ar fi bine sa stai cu el macar pana la un an. In fond cele 8 mil. nu-s chiar putini, deci nu trebuie dat cu piciorul. Si pt. banii astia n-ai de facut decat sa ai grija de copil. In schimb ar fi bine sa-ti gasesti ceva ocupatie, chiar impreuna cu copilul, cred ca voi stati prea mult acasa. Iar cu sotul... explica-i ca nu mai suporti sa bea, sa te jigneasca, sa te loveasca, da-i timp de proba, ultimatum. Daca tine la tine, chiar daca nu se schimba de la o zi la alta, poate isi mai pune frane. Da, saracul are probleme la servici, si ce vrea? E om mare, sa le rezolve, ca alta treaba nu prea are, nu? Faptul ca nu merge firma nu inseamna ca merg acasa, beau si imi bat sotia...
Gabi+Robert 20.05.1997
subscriu!!!!!!!!!!!!

greieras spune:
quote:
Nu il mai vad aproape deloc, seara eu cand ies din dormitor dupa ce-l adorm pe asta mic ma culc ca e tarziu, iar dim pleaca el devreme.
Am ajuns exact ceea ce nu mi-am dorit niciodata: o casnica.(nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu e pt mine, scuze)
Papusel, sa stii ca te inteleg foarte bine. Si eu am fost o persoana activa pana sa am copilul si de multe ori am trecut prin perioade de depresie pentru ca sunt blocata in casa mai tot timpul, iar eu nici macar nu am sansa de a iesi pe undeva fara copil, plus ca m-am mutat de curand in America si stau stau intr-un satuc.
Incearca sa nu-ti versi frustrarea pe el pentru o vreme. Nici un sot din lumea asta nu va putea sa implineasca toate nevoile unei femei pentru ca este om. Asa cum au spus fetele, acum, in momentul asta de tensiune trebuie sa cauti implinirea pe altundeva. Totodata sa stii ca faptul ca nu va vedeti la fata nu este normal. Nu poti sa duci o casnicie asa. E nevoie de timp petrecut impreuna, de comnicare permanenta. Asa cum tu ai nevoie sa traiesti are si el nevoie. Culca-ti copilul mai devreme. Eu asa am facut. Probabil ca la ora asta el tocmai pierde ceva in care a investit (prieteni asociati).
Cat despre faptul ca acum copilul este cel mai important eu nu sunt in totalitate de acord cu afirmatia asta. Am vazut multe casnicii cu probleme din cauza asta. Cel mai frumos cadou pe care il poti face copilului tau este o familie solida. Mai intai sunteti tu si sotul si apoi copilul (iar asta nu inseamna ca-ti neglijezi copilul).
Sper din toata inima ca totul sa se rezolve. Bineinteles daca si el va vrea sa participe.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
poze
poze recente

KSorana spune:
El atita timp cit o sa aiba probleme la servici ,relatia lor va ramine rece si distanta.Pe el acum il inetereseaza cariera nicidecum familia.Eu un nu as suporta sa fiu jignita ,luata la trinte ,neglijata si neinteleasa .La cit de mult se vad ei ziua parca asta nu se mai cheama familie.

ina78 spune:
Ce cred eu?
Pentru inceput intreaba-te exact ce vrei tu si daca esti dispusa sa lupti pentru ce vrei...
Apoi incearca sa-ti faci un plan de actiune. Parerea mea e ca un servici te-ar scoate din monotonie, din starea de depresie.
Iar cu el cred ca ar trebui sa stai de vorba, sa va faceti timp sa puneti "totul pe tava" si apoi vezi si ce e dispus el sa schimbe si ce nu.
Multa bafta si nu te teme de orice-ti va rezerva viata.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Loreena spune:
buna sa stii ca si eu trec printr-o situatie asemanatoare si da cred ca reintoarcerea la munca te poate ajuta, dar ai grija ca nu e chiar asa usor cu copilul; uneori o bona nu e cea mai buna solutie si poate nici o gradinitza; noi am ales varianta gradinitei; aveam emotii, dar fata s-a acomodat si ii merge foarte bine; oricum consider ca macar primul an de viatza mama trebuie sa stea langa bebe; parerea mea; reintoarcerea la munca, mai ales daca esti o fire activa (la mine nu pot spune ca exact asta mi-am dorit, dar a fost o imprejurare si am luat aceasta decizie) iti poate face foarte bine; eu deja ma simt mai bine eu cu "persoana mea" cu toate ca nu a trecut asa mult timp, dar intr-adevar exista acea independenta si un pic de libertate sa te mai ocupi si de tine; referitor la situatia tensionata si grija prea mare a sotului fata de afacere; la mine la fel vine seara tarziu 22-23; din diferite motive, uneori chiar si intalniri cu clientii, furnizorii la care bineinteles nu pot participa; la inceput a fost o asociere si a fost acomodarea, apoi a iesit din asociere si iar acomodarea; tot timpul a fost ceva; este foarte irascibil, nu comunica problemele pe care le are; si e chiar impulsiv daca imi arat dorintza de a ii cunoaste problemele profesionale....bineinteles cand ajunge acasa e irascibil si plin de nervi....uneori isi mai cere scuze si zice ca e o perioada care o sa treaca...si eu ma gandesc da trece asta si vine alta si tot asa....noi petrecem foarte putin timp impreuna si daca comentez prea multa imi da peste nas spunandu-mi ca eu n-am nici o grija si nu il pot intelege ca el munceste pentru noi...."noi" pe care eu il simt din ce in ce mai departe; in cazul relatiei mele situatia s-a inrautatit.
Poze cu toata Familia