Ce pantofi se poarta?
Raspunsuri - Pagina 5
loneanbianca spune:
Mie imi plac toate modelele dar adevarul este ca cei cu botul rotund sau ca de rata sunt cei mai comozi pt. toata ziua....Si in fond, nu conteaza ce e la moda...ci cu ce te simti bine si iti sta bine...
Mara76 spune:
Eu nu stiu cu puteti rezista voi, in State, cu atatea lucruri frumoase in jur si, mai ales, si accesibile. Vreau si eu papuci frumosi cu 18$!!! 
daniela_b spune:
eu am facut o fixatie ( bolnava!!!) pentru astia de la Givenchy, bolnava pentru ca nu mi-i voi putea cumpara niciodata!!!
:http://liadesign.hautetfort.com/images/medium_r.jpg
Edit: este ca nu-s prea sanatoasa la cap?![]()
Imi plac de nu mai pot...Cel putin din profil sint mortaaaaali!!!!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
[
Edit: este ca nu-s prea sanatoasa la cap?
Arata ca niste atele
Mama de
Lara Celine
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Lauraaquote:
Originally posted by daniela_b
[
Edit: este ca nu-s prea sanatoasa la cap?
Arata ca niste atele
Mama deLara Celine

ai dreptate dar tot imi plac....Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
nadyana spune:
fetelor,eu oare de ce nu pot purta pantofi cu toc?port doar pantofi cu toc f. mic,daca ma uit bine doar cu talpa
.de astia cu toc mic cam ce fel se poarta?
.
philip, cam genul cum ti-ai luat tu sunt si genul meu.dar acei pantofi se gasesc doar in SUA,nu?noi nu ii putem procura?
offf fetelor,cum sa ma obisnuiesc si eu sa port un picut de toc?
philip spune:
sa stii ca nici eu nu puteam purta toc, da ma invat incet-incet. a, nu pot merge pe tocuri inalte si ascutite, dar pe un pic de tot 2" acolo, da. sau poti incerca talpa ortopedica, oricat de inalta ar fi sunt foarte comode.
nu, nu se gasesc in ro, cel putin payless, sunt niste magazine aici cu papuci ieftini, drept, nu-s toti de calitate, dar daca ai rabdare sa cauti...
philip
&andreea
copilasi dragalasi