Bebelusi de iulie-august 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Yasmari, am primit urecheala
Fibrele de carnita e posibil sa le gasesti in scaun daca sunt mai mari, in timp nu le vei mai gasi. De ce nu o faci la blender, cu legumele? Nici nu se mai simte.

Daca vrei articolul din Mami, ti-l scriu eu azi.

Apropo de lei-paralei, pe cine banuiesti? Hmm...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Diana, felicitari Cred ca te simti super usurata

Herastrau sambata nu stiu ce sa zic, ca sunt cu somnu' rau de tot in urma, nu pormit nemek. M-am tot gandit zilele astea de-asta n-am raspuns

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

LA MULTE LUNI SI ANI PUILOR NASCUTI INTR_O ZI DE 6 !!!

Si daca tot suntem la capitolul copilasi mai mari cu o luna, vin si eu la voi cu o intrebare.

Ce pot sa ii introduc nou in alimentatie ?
Noi acum papam supa, legume pasate, iaurt, lapte, mar , banane, cereale, branza calcica, laptic

Asteptam sugestii !! si multumim anticipat.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Briana: spanac, urzici, fasolica verde, mamaligutza...acu nu mai imi vin in minte, poa te mai ajuta fetele

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati azi! Sanatate maxima si pofta de mancarica! Pupam cu drag degetelele lor grasute!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Tot eu , Yasmari...

Nu avem pe nimeni cu noi, stam toti 3 in cuibusorul nostru inchiriat si atat. Cu bebelina nu sta nimeni, doar tati cand pleaca mami si invers.
Doar cand trebuie sa plecam amandoi e mai greu si atunci ma sacrific eu...

De invatat invat printre o masa, un scutec schimbat, o partida de joaca, o plimbare in parc...noaptea nu pot, cel mult bantui pe DC

Crestem noi mari...cand incep rezidentiatul, colegele mele vor face copiii, iar eu imi dau puiul la gradinita , si poate mai fac unul .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

nu nu am avut nici un fel de probleme cu Mihnea nici de la prune, de la nimic absolut. este cat se poate de normal.
ananas ii dau fruct proaspat nu compot ca are o gramda de kk care nu sunt bune ptr ei. cumpar ananas proaspat de chichita si il curat si il dau proaspat.

Mergi la inceput

andrea intotdeauna prima masa din zi este de lapte si la 3-4 ore vine piureul de fructe deci nu e pe stomacul gol.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Tot eu , Yasmari...

Nu avem pe nimeni cu noi, stam toti 3 in cuibusorul nostru inchiriat si atat. Cu bebelina nu sta nimeni, doar tati cand pleaca mami si invers.
Doar cand trebuie sa plecam amandoi e mai greu si atunci ma sacrific eu...

De invatat invat printre o masa, un scutec schimbat, o partida de joaca, o plimbare in parc...noaptea nu pot, cel mult bantui pe DC

Crestem noi mari...cand incep rezidentiatul, colegele mele vor face copiii, iar eu imi dau puiul la gradinita , si poate mai fac unul .

BRAVO TIE

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

noi plecam in week la munte ca tare am mai fi venit la o plimbarica.

Mergi la inceput