Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Care era treaba cu iaurturile Danone,ca nu mai stiu??..

Hai dati pronosticuri repede ca incepe meciul!!

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Crista,ce fel de branza ii dai cu mamaliguta?
Sa stii ca eu am bifat optiunea cu card si tot prin mandat postal imi vin..

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mifloricika, in Bucuresti ´salasuiesc´ la mine acasa, in piata Cosmonautilor, zona Romana. Nici noi nu vom avea masina (ca venim cu avionul), de aceea prefer Herastraul, merg o juma´ de ora pe jos si gata. Da facem noi cumva sa ne intalnim.
Sofia, felicitari ! Se rezolva toate cu timpul, o sa vezi.
Bb al meu ´baga la ghiozdanel´ la greu...a cerut al doilea biberon. Sper sa nu mai aiba ´zmei´ diseara...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Moki: 2-0 pentru Steaua

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Cristina ti-am admirat cele doua minunatii. Victor e serios tare la serbare. Traieste la maximul responsabilitatea de a fi parte din spectacol. ce e? Fat-frumos?

Ruxandra, eu o dadeam cu Mustela pe fata pe Irina si parca mai rau se vedea coaja (are D.A cica). De doua zile o dau de 2 ori / zi cu galbenele cu vit A si deja nu se mai simte deloc aspru la mana.

Simo, eu zic sa mierlesti mierla..Auzi si tu, sa cante la 3 noaptea.
vreau si eu sa stiu cum fac pe omuletu rosu care se rostogoleste, ca nu e in lista

Bine ai venit Mary_ary!

Gabi, Cge, aveti graja cum incurajati pasiunea asta cu mijloacele de transport in comun. La noi in familie, cand se inaugureaza vreo linie de tramvai sau de metrou e sarbatoare. Matei (barbati-miu) stie toate traseele existente si desfiintate. Iar plimbarea lui preferata este la gara Baneasa, unde stam si ne extaziem la un marfar pierdut, iar el isi face planuri sa ne facem casa prin zona sa auzim trenurile. Cand e liniste la noi in cartier, se mai aud "sirenele" de tren si e matei in extaz. Visul vietii lui e sa aiba o locomotiva. Stiti vreuna de vanzare? cu tot cu linie bineinteles, sa mearga inainte, inapoi, inainte, inapoi. Nu mai spun, ca asa cum noi avem desprecopii.com, el are trolebuze.ro si railwayfan.ro, doua forumi care dezbat problema transporturilor in romania. E foarte sucarit ca la el pe zi sunt maximum doua posturi iar la noi sute . Asa ca aveti grija, e boala grea!

Simo, multumesc de laude. Sunt rosie toata in obraji. (Nu pun la socoteala tona de fard pe care am pus-o azi de dimineata fara sa ma uit in oglinda)

Bianca, eu schimb tetina la un numar mai mare cand nu mai reuseste fata sa suga, adica ii ia prea mult pana termina un biberon chiar daca ii este foame. Din pacate noua ne-ar trebui un fel de 2 jumate ca sa razbim. 2 e prea mic iar la 3 bea cu tot cu haine. Ah, si schimb tetinele o data pe luna aproximativ, cand devin cetoase.

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Hai sa va dau ceva sa cititi. Poate va regasiti in vreuna din situatii:

Ce inseamna sa fii mama

Sa privesti cu interes un rahat
Sa te bucuri de el cand apare dupa multe asteptari
Sa devi cititoare in fecale
Sa umbli prin casa vorbind o limba necunoscuta: gugu, gaga, oii,eii
Sa ai program de somn impus
Sa umbi cu mana in apa fiarta si sa simti doar niste gadileli
Sa intri in magazinul pentru copii si sa stai trei ore holbandu-te
Apoi sa intri in magazinul de femei si sa stai cinci minute in care te mai si plictisesti
Sa crezi ca Coafura, Manichiura si Cosmetica sunt niste orase in Papua Noua Guinee
Sa tapetezi casa, desktopul si messengerul cu poze cu copilul
Sa nu mai poti sa te uiti la stirile de la ora cinci pentru ca la fiecare crima te gandesti: “ce o fi in sufletul mamei lui?”
Sa bocesti la filme cu copii bolnavi
Sa treci pe langa alti copii si sa zambesti zicandu-ti in sinea ta:”al meu e de o mie de ori mai reusit!”
Sa vorbesti pana la exasperarea celorlalti despre programul de somn, de mancare, despre drama Shakespeare-iana a copiluluicare nu mai vrea sa manace mai mult de 150 de ml de lapte si al carui fund este iritat.
Sa bodogani in parc oamenii pe biciclete si pe role desi cu un an in urma erai in gasca lor.
Sa spui lucruri precum: “asa ceva nu se poate!”, “este o bataie de joc”, “tineretul din ziua de azi”!
Sa te astepti sa ti se dea locul in tramvai
Sa stii toata gama de cosmetice, toate magazinele din oras cu haine de copii, toate site-urile web dedicate plozilor, toate jucariile posibile de la 0 la 10 ani dar sa nu mai stii ca Iliescu nu mai este presedinte si ca pantalonii evazati nu mai sunt cool.
Sa stai cinci minute degeaba si sa ta te uiti pe pereti pentru ca mai apoi sa te simti vinovata ca nu ai stat cu copilul sa ii sufli in fund.
Sa te interesezi de starea parcurilor din oras
Sa mirosi Pampersi
Sa sufli in mancare
Sa fii vesnic “impodobita” cu o bala sau o voma mica.
Sa te bucuri de o ragaiala
Sa vorbesti: “Papam si dupa aia mergem papa tai tai.” Chiar daca nu e copilul cu tine.
Sa plangi de emotie la o silaba spusa fara sens de plodu de 7 luni si sa trimiti mail la toate rudele si prietenii din toata lumea anuntand ca copilul a spus “meme”.
Sa devina toate lucrurile din viata ta de Inainte de Copil (I.C) brusc plictisitoare si lipsite de orice interes.
Sa te superi daca cineva iti spune ca copilul e “dragut”. Se accepta doar de la superb in sus.
Sa traiesti o spaima continua.
Sa nu mai fii niciodata singura cu tine in gand.

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mamaaaa, pleaca omul 3-4 zile si voi umpleti n-spe mii de pagini, bravo! Nici nu stiu ce sa mai zic, azi facem 6 luni, am sarbatorit-o un pic, dar sunt mama denaturata si nu am avut cand sa ii cumpar un tort, oricum nu mananca ea.
Alexandra a papat azi prima oara carnita de gaina pasata in piureul de morcov de la hipp, nu i-a placut nu stiu ce sa ma mai fac cu copilul asta, incep si eu...la totul se stramba, tre sa ma scalambai in toate felurile ca sa inghita 2-3 lingurite.
Noi nu am schimbat la o luna sticluta de Vigantol, cam pe la 2 luni si asta pentru ca am lasat-o afara, in lumina. Nu mi-au zis la maternitate sa o schimb si nici pediatrul meu nu a zis nimic, a zis sa o folosesc pana se termina si sa nu o las niciodata afara din cutie (sa fie expusa la lumina).
Am aflat de la o buna prietena ca dr ei i-a recomandat sa schimbe sticluta la o luna si atunci am intrebat-o nashica farmacista care vinde Vigantol pe banda rulanta la ea la farmacie (si ii convine sa vanda cat mai mult). Ea a zis ca nu si-ar permite nici o firma serioasa sa nu scrie acest lucru pe prospect (chestia cu faptul ca se degradeaza Vigantolul dupa o luna) si ca asta ar fi fost intr-adevar politica de vanzari a firmei (dar pe plan local, in Romania, sa recomande acest lucru pediatrilor). In acest fel mamicile schimba des sticluta si in loc de 2 luni sau 3 cat tine de fapt una, cumpara de doua ori mai mult si firma face planul! Scrie intr-adevar sa se tina la un loc intunecat si uscat, deci e bine sa nu pastram sticluta in cutiuta, nu? Ca nu intra soarele. Totusi piticul e atarnat pe creier si schimb sticluta dupa cam 2 luni de folosire. Acum suntem la a 3a sticluta.

Pe 1 aprilie si nu e pacaleala, a rasarit si cel de-al doilea dintzisor, suntem fete mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Sofia
Am murit de ras ca m-am regasit in toate.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Pupi la fete
ce faceti? va distrati?
ma duc sa cetesc ca ati scris ceva

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Sofia