Fetele din America (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Helloooo!
Sper sa ma primiti si pe mine in "clubul " vostru. Locuiesc in apropiere de Tallahassee, Florida.
Nematics, sper ca Bunul Dumnezeu sa te ajute sa treci peste acest necaz.Putere multa iti doresc!
Cand am avut perioade dificile, am apelat, ce-i drept in Ro la farmacia homeopata. Fetele ti-au dat sfaturi bune, imi permit si eu sa-ti recomand acelasi lucru, voluntariat daca ai posibilitatea si sa incerci sa nu stai singura....
Stiu ca printre voi sunt absolvente de Medicina. Eu am fost asistent medical in Ro, 11 ani. Momentan sunt casnica( nu mi se potriveste deloc, da' am rabdare)
Am si eu o intrebare intrebatoare....Fata cea mare, de 11 ani(rezultata din casatoria anterioara a sotului,crescuta de tata si bunica),a avut timp de 10 zile o tuse rebela, uneori dureroasa, la inceput neproductiva, apoi productiva, cu secretie nazala si sputa consistenta,de culoare galbena, insa nu tot timpul, durere surda in piept...De cateva ori a avut si dispnee cu cianoza din cauza tusei.....
Nush' ce medicamente i-a dat soacra( relatia dintre noi este execrabila)in aceasta perioada( probabil un anitusiv), ptr ca le tine ascunse la ea in camera. Cert este ca tusea nu a cedat, iar bunica i-a oferit in aceasta perioada cat mai mult aer conditionat, fum de tigare si bauturi racoritoare foarte reci din belsug, care fac numa' bine...stiindu-se ca sunt agenti iritanti...
Astazi a fost la doctor in cele din urma, si in urma unui simplu consult vizual, o examinare minora, respectiv cantarit, masurat, examinare vizuala a secretiei din gat, a sputei, palpat ganglioni(toate mi-au fost relatate de copil), i s-a pus diagnosticul de "sinuzita". Acu' io nu zic ca medicul n-o fi nimerit diagnosticul, insa din cate stiu eu e nevoie de un examen microscopic al secretiei nazale, de o radiografie, de teste alergologice, eventual.... ptr a putea pune un diagnostic fidel
Gresesc? Io asha am invatat....
Cu soacra nu pot vorbi, ptr ca nu am cu cine, ce medicamente ia copilul, Dumnezeu stie...
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Va multumesc anticipat!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cryssa, welcome

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cryssa,

bine ai venit!

uite, eu aveam si tratament homeopat in paralel, dar uitasem complet de asta ca nu prea l-am luat- multumesc ca mi-ai adus aminte!!!

eu nu sunt medic, dar stiu ca sinuzita da dureri de cap, in zona fruntii, unde se congestioneaza sinusurile, si ai si o secretie nazala urita.

Stiu ca se facea tratament cu inhalatii cu ceva de la farmacie pe care scria "inhalant" dar merge si inhalatii cu ceai de musetel; de altfel tratamentul naturist pentru migrene, inflamatii in zona capului este: bai de aburi la cap, sa transpiri si saiasa toxinele din zona respectiva - asa ca daca in aburi pui si musetel nu are decit sa faca si mai bine.

Imi pare rau sa aud ca ai necazuri cu soacra!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Mersi frumoa, Oana!
Bine v-am gasit!

Mergi la inceput

Mersi frumos, Nematics!
Pe mine m-a ajutat, chiar daca tratamentul a fost de lunga durata...
Numai bine si putere multa sa-ti dea Dumnezeu!

Mergi la inceput

Nematics, vis-a-vis de simptomele si tratamentul sinuzitei ai dreptate. Eu nu i-ash fii pus diagnosticul acela cu atat usurinta...
Faptul ca bantui pe aici prin zona, fara a avea pe nimeni cu cine sa vb( in afara de sotz si copii), ma fac sa ma simt batuta in cap si eu trec prin perioade de depresii ptr ca sunt o fire sociabila...insa toate trec...
Eu am mari dubii vis-a-vis de doctor...
Iar de soacra ce sa mai zic...i-am dat ignore de mult...Am un sotz minunat, care trebuie pastrat. Cand voi gasi si eu de munca va fi altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nematics, ti-am citit intamplator ultimile postari si m-a busit plansul. Nu-s cum ati reusit sa ma loviti asa, si tu si Caroline...

Nu mai suport atata moarte in jurul meu, eu nu am in prezent probleme de genul, dar nu mai suport sa vad pe ceilalti cum sufera...

orice pe lumea asta se poate rezolva

dar cu moartea...nu te pui...

De fapt, intrasem sa te incurajez, sustin, si sa-ti spun ca stiu cand vei iesi din depresie...

va suna un pic sarcastic ceeace scriu,
dar ca sa iesi din depresia asta infioratoare
singura solutie, in afara sfaturilor de la Michelle + o atitudine impusa de je m'en fichism (adica sa fii mai superficiala, sa nu te mai gandesti atat de mult)

momentul in care vei scapa de ea

va fi cand te vei indragosti din nou...

stiu suna sarcastic, ma repet, dar daca tii la tine, la sanatatea ta mentala si la cea a copilului tau (care se va bucura sa fii fericita)

cauta sa-ti faci o alta relatie. Chiar daca acum nu ai suflet decat pentru dragul tau sot...

Numai niste emotii pozitive (dragostea) pot compensa infernul prin care treci acum.
Antidepresivele sunt otrava cu reteta...nu fac decat sa te amorteasca, nu rezolva fundamental depresia ta...

Of doamne....

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Iuliana, un gand bun si de la mine! Sunt alaturi de tine si mi-as dori sa-ti pot pune la pachet si trimite multa putere si liniste sufleteasca. Si voiam sa-ti mai zic sa nu te intristeze si mai mult ceea ce ti-a spus baiatul tau la telefon, ca i-e dor de casa, pe de o parte asta arata ca te iubeste mult si se simte bine alaturi de tine, pe de alta parte probabil ca a avut si el o zi mai 'albastra', dar sigur o sa-i treaca (tristetea, nu bucuria de a fi alaturi de tine cand poate), se ia cu scoala, cu fetele, cu fratii Si tu sa faci la fel, cat poti, cate putin (bine, nu cu fratii, da' vezi tu )!

ps si la noi poti veni in vizita daca ai chef de un pic de ocean pacific, acum sau la anu' sau cand vrei/poti tu.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Elena, felicitari pentru sarcina!

Ancuta, Lummy, Cryssa, bine ati venit!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Iuliana, toate gindurile bune catre tine! Esti o luptatoare, esti o nemaipomenita daca nu te lasi doborita, pentru baiatul tau iubit!

Si la noi poti veni! E cald, e frumos, avem atitea de facut! Si, daca ai si carnet de conducere, ne plimbam si in timpul zilei, ca eu pot sa-mi iau liber mai usor decit sotul meu.! Serios, vino!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput