Fetele din America (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Iuliana/nematics, nu stiu cum sa te consolez, dar ce am vazut in jur ca timpul intr-adevar le rezolva pe toate chiar si atunci cind tu nu mai ai putere sa o faci.
Am avut partea mea de nefericire acum vreun an de zile si de atunci tot le iau la rind pe sarite: "denial, anger, bargaining, depression and acceptance" cum zic astia ca ar fi pasii spre vindecare, si sint atit de departe. Afla ce te face sa te simti mai bine pe tine personal. De ex grupurile organizate nu merg la mine, dar pe altii i-a ajutat f mult. M-a ajutat totusi ce-i drept sa-mi mai descarc sufletul la unul doi oameni care au fost linga mine exact atunci cind am zis ca nu mai pot duce. Cumva insa dupa atita timp simt ca se estompeaza si furia si negarea ca depresiile nu-s asa profunde, dar inca mai ma tirguiesc pentru oricit de putin si accept pe particele tot ce s-a intimplat.
Cum ziceam nu stiu exact cum merge pentru fiecare, dar sint sigura ca o sa iti gasesti si tu calea sa supravietuiesti cit mai intreaga (si pentru baiatul tau dar si pentru tine).
tin pumnii!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Michelle, este un site (lawyers.com) unde in fiecare luni 2 avocati raspund live la intrebari legate de imigrare pt o ora. Eu acolo intreb ce am de intrebat. Dar sunt de acord ca atunci cand va hotarati sa aplicati in vreun fel sau altul, trebuie sa angajati un avocat. E mai bine asa...
Elenalove, felicitari si sarcina usoara!
Daniela

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Cryssa, bine ai venit !!!
Nematics, sa iti dea Dumnezeu putere! Stii ca ai langa tine pe fiul tau si pe noi, de pe DC! Vei gasi tu solutia cea mai buna pentru tine din toate sfaturile primite. Fii tare si sa stii ca nu esti singura !
Un week-end placut tuturor !!!

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cleo, pai nu suntem pe drumul cel bun spre prietenie? Mai ales cu fiii nostri fratzi?

Andrada, ma gindisem la foster mother chiar cind eram toti trei - momentul cind "puiul" meu isi va lua zborul era aproape (si a zburat direct peste ocean!) si noi nu mai putem sa-i stam pe urme - asa ca i-am zis sa ne faca mai repede niste nepoti. Dar el:

Sanca, n-am voie animale unde stau, dar sa plimb ciine lui ciuf ma ofer - pot sa-l duc direct la Bucuresti, in mai daca nu gaseste alta solutie!!

Philip, Xela si tuturor celor care m-au incurajat , cit pentru un buchet!

Dar haideti sa nu ne mai intristam, altfel imi va parea rau ca m-am plins la voi, azi mi-am revenit si sper sa ma tina asa.

Am o intrebare: stiti cumva vreun link pe internet unde as putea sa-mi caut o tusoare potrivita cu forma fetei mele? Adica sa pot testa pe forma fetei mai multe tipuri de tunsori?

Week end placut si cite un pentru fiecare

Iuliana

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Am o intrebare: stiti cumva vreun link pe internet unde as putea sa-mi caut o tusoare potrivita cu forma fetei mele? Adica sa pot testa pe forma fetei mai multe tipuri de tunsori

daca imi trimiti o poza si ai incredere ti-as putea sugera eu niste tunsori
mary_allen1978@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sorry, nu stiu nici un website de genul acesta.
Dar ca veni vorba de podoaba capilara. Ma bate gandul sa iau un supliment, se numeste Hair Factors, si se ia cam 6 pastile pe zi. Tratamentul dureaza cam 3 luni si cei care l-au facut sant foarte incantati de rezultate.
O fi "safe" sa iau atatea vitamine in mine?
Acestea sant ingredientele:

Serving Size: 3 Tablets
Amount Per Day Amount Per Day
( 3 tablets) % DV* ( 6 tablets) % DV*
Vitamin C 1500 mg 2500% 3000 mg 5000%
Biotin 3000 mcg 1000% 6000 mcg 2000%
Calcium 47 mg 5% 92.4 mg 9%
PABA 501 mg ** 1002 mg **
Inositol 1002 mg ** 2004 mg **
L-Cysteine 501 mg ** 1002 mg **
+ Daily Value not established

voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Michelle,

multumesc! te pot contacta pe yahoo messenger? ca acolo e singura mea poza de aproape

Sanca

frumoase poze! Sa-ti traiasca baietelul! Ce virsta are? Sa stii ca n-am reusit sa numar cite pisici sunt in poze!!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

bineinteles ca poti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vad ca s-a mai inveselit lumea pe-aici, asta e ffff bine. asa, iuliana, fa-te frumoasa, da-te cu parfum si iesi la soare. imi place cum gandesti.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sanca

Sorry, nu stiu nici un website de genul acesta.
Dar ca veni vorba de podoaba capilara. Ma bate gandul sa iau un supliment, se numeste Hair Factors, si se ia cam 6 pastile pe zi. Tratamentul dureaza cam 3 luni si cei care l-au facut sant foarte incantati de rezultate.
O fi "safe" sa iau atatea vitamine in mine?
Acestea sant ingredientele:

Serving Size: 3 Tablets
Amount Per Day Amount Per Day
( 3 tablets) % DV* ( 6 tablets) % DV*
Vitamin C 1500 mg 2500% 3000 mg 5000%
Biotin 3000 mcg 1000% 6000 mcg 2000%
Calcium 47 mg 5% 92.4 mg 9%
PABA 501 mg ** 1002 mg **
Inositol 1002 mg ** 2004 mg **
L-Cysteine 501 mg ** 1002 mg **
+ Daily Value not established

voi ce parere aveti?

copii ca ai mei nu are nimeni

Sanca nu stiu daca e safe sa iei atatea vitamine dar ce am observat in cazul meu e ca de cand iau 1 Centrum / zi , beau cel putin 2 litri de apa pe zi si un pahar de suc de portocale nu mi se mai rup unghiile si nici parul nu-mi mai cade ( am observat rezultatele dupa 3-4 luni) .
oricum un lucru e sigur -scrie asta in toate cartile de coafura- cresterea parului nu poate fi accelerata de pastile . parul creste maxim 1,5 cm pe luna. Intr-adevar in carentele de vitamine, dereglari hormonale etc cresterea poate fi incetinita dar daca parul va creste 1,5 cm pe luna si nu pierdeti mai mult de 70-100 de fire pe zi , tratamentele cu pastile pt par nu-si au rostul.

Mergi la inceput