Naturiste si homeopate (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Adimercedes am avut 2 sapt cu 1/2 cana la 2 zile si in ultima sapt am baut doar o data 1/2 cana. Azi sunt Z1 si de ieri au inceput durerile de burta, totusi nu asa de puternice ca inainte de trat, si ma gandeam ca m-am oprit prea repede. Si mai e ceva, ptr prima data in viata am avut CM de 33 zile, mai avusesem de 32 zile si chiar am facut un test ieri dimineata care desigur ca a iesit negativ, poate ca m-am gandit prea mult luna asta stiind ca a ovulat ovarul cu trompa, cine stie de ce? numai Doamne-Doamne. Multumesc mult ptr raspunsuri si indrumari

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Fetelor, mi-am luat si eu ceai de napraznic si pe langa acesta, mai beau si ceai de cretisoara. Desi am doar 2 zile de cand il beau simt ca am mai multa energie.
Va doresc sa vi se indeplineasca dorinta de a avea bebe.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, am uitat sa va zic ce era mai important!!! Doctorul mi-a zis sa stau seara o jumatate de ora cu o punga de apa calda pe burta (e ca o sticla plata si e de cauciuc)... A zis ca ajuta daca vreau sa raman ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adimercedes

Fetelor, am uitat sa va zic ce era mai important!!! Doctorul mi-a zis sa stau seara o jumatate de ora cu o punga de apa calda pe burta (e ca o sticla plata si e de cauciuc)... A zis ca ajuta daca vreau sa raman ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Vorbesti serios! Ti-a zis si cum ajuta.
Acum vre-o 5 ani in urma imi racisem ovarele foarte rau, era iarna si aveam obiceiul sa tin ceva cald pe burtica iar med de familie mi-a spus ca nu e bine, cica se obisnuiesc ovarele cu caldura si nu se mai lupta singurele. De cand m-am casatorit cand sunt la CM pun manutza sotzului pe burtica si parca imi ia durerea "cu mana" (are mainile asa de calde si nu numai mainile)

Bianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bianca B

quote:
Originally posted by adimercedes

Vorbesti serios! Ti-a zis si cum ajuta.
Acum vre-o 5 ani in urma imi racisem ovarele foarte rau, era iarna si aveam obiceiul sa tin ceva cald pe burtica iar med de familie mi-a spus ca nu e bine, cica se obisnuiesc ovarele cu caldura si nu se mai lupta singurele. De cand m-am casatorit cand sunt la CM pun manutza sotzului pe burtica si parca imi ia durerea "cu mana" (are mainile asa de calde si nu numai mainile)

Bianca

Bia, nu mi-a zis exact cum ajuta, desi stiu ca a mentionat temperatura mea de obicei foarte scazuta. Temperatura mica face parte dintr-un cerc vicios, impreuna cu circulatia proasta a sangelui. Daca temperatura e mica, atunci corpul incearca sa isi conserve energia, mai ales in anotimpul rece si rezulta o circulatie proasta. Daca circulatia e proasta, atunci nutrientii nu ajung in ritm normal la toate organele (de aici extremitati reci in majoritatea timpului). La mine amandoua sunt problema. Eu nu stiam ca exista pareri cum caldura pe burtica, adica exact in zona dintre buric si pubis, ar crea probleme. Insa pana acum ma simt bine cu caldurica pe burtica sub plapumica.

Uite ca am dat o cautare pe net si am descoperit recomandari pentru folosirea sticlei cu apa calda in diverse afectiuni: www.babycentre.co.uk/preconception/fertilityproblems/pcos/" target="_blank">PCOS - la sectiunea "how can I ease my symptoms, www.healthtouch.com/bin/EContent_HT/cnoteShowLfts.asp?fname=00277&title=DYSFUNCTIONAL UTERINE BLEEDING &cid=HTHLTH" target="_blank">sangerare uterina - la sectiunea do's and do nots, www.healthtouch.com/bin/EContent_HT/cnoteShowLfts.asp?fname=00277&title=DYSFUNCTIONAL UTERINE BLEEDING &cid=HTHLTH" target="_blank">endometrioza - la sectiunea "my own way of coping with pain, www.umm.edu/altmed/ConsConditions/Amenorrheacc.html" target="_blank">amenoree - la sectiunea "physical medicine", www.med.umich.edu/1libr/wha/wha_dysmen_crs.htm" target="_blank">dismenoree (crampe menstruale) - la sectiunea "how is it treated". Pentru mine a fost suficient...

Deci, eu cred ca la urma urmei, ca in atatea cazuri, fiecare doctor e cu parerile lui, a unora mai corecte decat ale altora .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

mai, dar o centura de-aia electrica pt slabit la burta nu e similar cu sticla calda? ... ei, dar si asta trebuie cred cu masura; cine stie cat trebuie tinuta si de cate ori?
s-ar putea ca in afectiuni gen endometrioza sa nu fie ok pt ca este o afectiune proliferativa si stiu ca de ex la cancer care e tot proliferativ, nu e indicata caldura

oricum, stiu sigur ca barbatilor de ex. nu le trebuie caldura la oo ci gheata ; adik sa stea cu punga cu gheata in chiloti ??? ... glumeam

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dj_mama

mai, dar o centura de-aia electrica pt slabit la burta nu e similar cu sticla calda? ... ei, dar si asta trebuie cred cu masura; cine stie cat trebuie tinuta si de cate ori?
s-ar putea ca in afectiuni gen endometrioza sa nu fie ok pt ca este o afectiune proliferativa si stiu ca de ex la cancer care e tot proliferativ, nu e indicata caldura

oricum, stiu sigur ca barbatilor de ex. nu le trebuie caldura la oo ci gheata ; adik sa stea cu punga cu gheata in chiloti ??? ... glumeam

Dj_mama, eu stiam ca nu e bine sa pui perna electrica sau sa dormi pe patura electrica, dar nu mai stiu unde am citit. Undeva pe internet, sigur. daca tin bine minte, ziceau ca influenteaza fertilitatea daca sunt folosite pe termen lung. Acum eu nu stiu despre ce centura electrica vorbesti tu , dar eu am in minte perna aia cu fire inauntru, de care erau bucurosi bunicii mei, ca ii incalzea iarna la spate in patul rece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna fetelor!!!

si mie mi-a spus acupuncteuza sa imi pun seara o perna cu apa calda p burtica, mai ales in perioada menstruatiei daca nu pot tot timpul!!

si eu am temperatura f mica si circulatia slaba; TB e 36.0 inainte de ovulatie si 36.6 max dupa!!!!

offff, sper sa ne facem toate bine intr-o zi si sa zambim cand ne vom aduce aminte de toate discutiile astea :-)

va pup p toate si va doresc multa sanatate

Mergi la inceput

Adimercedes si io aveam temp mai scazuta inainte de a incepe trat naturist, 35.9 - 36.2 maxim 36.6 (ovulasem la 36.16), iar graficul TB era total haotic. Acum temp min e 36.3, maxima 36.7 iar la ovulatie 36.4. Eu zic ca e un progres. SPER. Ce sa mai zic de picioarele mele, dorm cu sosete flausate 10 luni pe an - cred ca asta spune totul. Am avut probleme cu circulatia sangelui la maini, mai ales iarna dar de cand sunt in Londra nu mai am aceasta probl, poate fiind ca nu e asa frig iarna aici, poate din cauza climei.

Bianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mariee

buna fetelor!!!

si mie mi-a spus acupuncteuza sa imi pun seara o perna cu apa calda p burtica, mai ales in perioada menstruatiei daca nu pot tot timpul!!

si eu am temperatura f mica si circulatia slaba; TB e 36.0 inainte de ovulatie si 36.6 max dupa!!!!

offff, sper sa ne facem toate bine intr-o zi si sa zambim cand ne vom aduce aminte de toate discutiile astea :-)

va pup p toate si va doresc multa sanatate

Mariee, asa si la mine, doar ca eu am avut temperatura si 35.4. Acum a mai crescut pana la 36.9. Intr-o zi. Dar atat!!!

Dar eu sunt sigura ca o sa ne facem bine si o sa stam sa zambim la amintirea discutiilor despre temperaturi, ceaiuri, ace, pareri ale doctorilor, simptome si efecte.

TE-am trecut pe listuta naturistelor, ca doar acupunctura e chestie naturista .

Sa ne tii la curent cu evolutia ta. Iti urez mult succes cu tratamentul .

Mergi la inceput