Mamica de viitor scolar! Sfat de la seniori...

Mamica de viitor scolar! Sfat de la seniori... | Autor: Hermis

Link direct la acest mesaj

Buna!
Apelez la sfaturile parintilor experimentati intr-ale scolii, pentru ca...numai maine nu e poimanine si nu as vrea sa incepem gresit drumul asta, cel mai important pentru un omulet in formare.
Sint in dilema alegerii scolii...mai bine in cartier la o invatatoare dspre care am referinte bune (dar poate cu un colectiv de elevi nu foarte competitiv) sau mai catre centru, la o scoala cu fitze, despre ale carei cadre didactice, din pacate nu am nici cea mai mica informatie (bazandu-ma deci doar pe renumele scolii).
Pe linga dilema legata de invatatoare/ scoala, o intrebare pe care mi-o mai pun este: nu e obositor pentru copil sa aiba zilnic un drum (care nu e foarte scurt) de facut (o sa-l putem duce doar dimineata la scoala)?
Pentru cei din Bucuresti, spre clarificare, razboiul alegerii se poarta intre sc 142 (Militari) si 150 sau 79 sau 11...
Privind in urma si avand deja experienta, ce ma sfatuiti sa aleg?
Orice informatie concreta m-ar ajuta tare mult!
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Reformulare:

Exista printre membrii forumului, parinti ai caror copii frecventeaza una dintre cele 3 scoli bucurestene (142, 150, 11)? Vreti sa-mi impartasiti parerea voastra sincera legata de modul in care se desfasoara procesul de invatamant in scoala aleasa? Daca ati putea da timpul inapoi ati face aceeasi alegere?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna Hermis... nu mergeti la scoala anul asta, nu??? Pana la anul ai toate sansele sa te razgandesti. Eu am ales o scoala aprope de serviciu, si nu una aproape de casa. Nici gradinita la noi nu a fost langa casa, asa ca a fost simplu.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Cele 2 scoli despre care vreau sa obtin mai multe info (150 si 11) sint relativ aproape de casa, dar cu siguranta sint in drum spre serviciu. De razgandit, nu e cazul...pentru ca se stie ca in unele locatii inscrierea se face cu 2 ani inainte.Deci...inca astept...

Mergi la inceput

deci nu te-am ajutat cu nimic....

Mergi la inceput

Cristina, tu ai fost foarte dragutza chiar si numai pentru faptul ca, desi nu ai un raspuns la intrebarile mele, ai incercat sa ma ajuti cu sugestiile respective! Oricum, la anul s-ar putea sa nu scapi de intrebarile mele......sau mai bine zis...poate mai vorbim dupa 27...

Mergi la inceput

La anul voi avea ce povesti. Anul asta merg si eu pe povestile altora...

Mergi la inceput