trebuie sa dau un raspuns foarte repede - albire
mai intai as ruga moderatorii sa nu mute subiectul, am nevoie de un raspuns urgent si aceata presupune postarea aici. multumesc!
va rog mult sa ma o ajutati cu o informatie: trebuie sa dau un raspuns urgent
aflata in vizita la stomatolog, nu stiu ce m-a apucat si i-am zis medicului ca vreau sa-mi albesc dintii.
nu m-am documentat inainte si, deci, nu stiu de ce am facut asta. mi-a spus ca un tratament complet ma costa 7200000 si am zis da fara sa stau pe ganduri.
de-abia cand am ajuns acasa am dat cateva cautari pe net. nu ma intereseaza pareri pro si contra metodei, aceasta decizie imi apartine, dar as vrea sa stiu daca acesta este un pret corect si in ce interval poate varia el.
stomatologul meu este un om caruia nu ii contest onestitatea (mi-e si rusine ca pun aceasta intrebare aici), dar nu am reusit sa gasesc tratament complet mai scump de 4800000 in bucuresti, deci nu stiu de unde diferenta...
omul ma asteapta maine cu un raspuns ferm si eu am inceput sa ma gandesc ca exista si solutii mai ieftine decat ceea ce mi-a propus el...
foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy
Raspunsuri
Veve spune:
Din pacate subiectul nu este de interes general pentru forum,ca sa necesite pastrarea lui la generale;in plus regulamentul este pentru toata lumea!Imi pare rau!![]()
PS Un subiect despre ceea ce te intereseaza gasesti aici.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
ingerash spune:
mie mi se pare o suma enorma! am auzit si eu de preturi mari al albire, da mai mult de 100 de euro totusi nu! de ce nu ceri mai multe informatii? in fond sunt banii tai si presupun ca vrei sa stii pe ce ii dai.
crissy spune:
multumesc, veve
in fond, doar femeile au dreptul sa-si albeasca dintii...
chiar nu ma asteptam, nu e vorba despre tampoane!
foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy
V. Erica spune:
Eu am facut operatiunea de curand si m-a costat 100 E, cu gel Opalescence. Cam asta e pretul prin Buc.
Nu stiu cu laser cat costa... Poate ti-i albeste cu laser...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Veve spune:
Crissy,aici au mai fost astfel de subiecte si da,in general mai mult femeile-s mai preocupate de albirea dintilor...Daca vrei ti-l pot muta la "clinica".![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6