Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by lgireada

La ce numar trebuie sa sun fetelor? In plus daca un produs nu-l au in stoc, mi-l trimit mai tarziu, cand fac rost de el?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

0361 403403
021 2039898

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La 3 saptamani fara o zi de la comanda mi-a venit primul produs (din 4), trotineta de plastic. Mi-au zis la telefon ca restul "le intra lor" saptamana viitoare si apoi ajung si la mine. Pe de alta parte comanda prietenei mele, mai veche ca a mea cu 3 saptamani inca nu s-a finalizat, bebelusii care nu plecasera inca din Germania nu au venit nici acum, speram sa ii aduca totusi mosu'.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am primit si eu aseara o parte din jucariile comandate acum 3 saptamani.O locomotiva si un set de 40 de masinute.

In schimb mai astept si acum niste cizme pe care le-am comandat pe 2 octombrie(adica acum o luna jumate)!!!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Surpriza: luni la telefon imi spusesera ca trebuie sa primesc trotineta (pt care am gasit in dupa-amiaza aceea avizul) si ca restul vor intra la ei saptamana asta si vor ajunge la mine saptamana viitoare. Si culmea, asta seara am primit aviz de la posta (cu data de ieri chiar) si mi-au sosit si restul produselor. Deci in 3 zile de la telefon erau deja la Bucuresti! Bine macar ca am terminat in 2 drumuri la posta ca e o placere sa stai acolo.
Pentru cine e interesat: aspiratorul de jucarie la 39 RON e ca lumea, asa la prima privire, o sa renunt la bilutele de spongios ca fi-mea le-ar manca mai repede decat sa le aspire, iar prosoapele de bucatarie cu teme de Craciun (set de 8 la 39 RON) sunt frumusele dar cam rigide, cred ca merg puse un fel de fata de masa nu sa te stergi pe maini. Probabil pana la primul spalat, fireste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

A comandat cineva papusa Molly sau Baby born cu ursulet? Daca le-ati primit careva mi-ar placea sa aflu parerea voastra, daca merita.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Eu am primit papusa Molly.Concluzia:MULT,MULT Prea scumpa pentru ce stie sa faca.Nu spune mama,tata si ce mai mint ei pe acolo.E ca un robot cu o banda inregistrata spune ea ceva gen"CUMA CACUMA'se aud niste zgomote cand ii pune in gura suzeta dar chiar nu merita.Ceea ce e adevarat este ca este frumusica dar multi bani...In Metro,Carrefour exista bebe asemanator cu 500.000 lei.
Monica

quote:
Originally posted by for2nity

A comandat cineva papusa Molly sau Baby born cu ursulet? Daca le-ati primit careva mi-ar placea sa aflu parerea voastra, daca merita.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna cum merge shopingul din catalog? Eu nu mai comand pana dupa sarbatori, ca acum probabil e mare bulibaseala pe la ei, si ma tem ca nu vor sosi produsele la timp.Va doresc sa aveti parte de produse bune si putini nervi! (pt statul la posta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu am primit comanda, o camasa de bumbac e draguta, o geaca de blugi la fel. Dar un sacou cu denumirea de bordeaux e absolut spalacit fata de culoarea din catalog, deci il voi returna. A mai returnat cineva? Sunt prompti cu banii in 30 zile?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Eu sunt cam dezamagita.
Am comandat casuta de papusi si masuta cu tabla si scaunel.

Dupa o luna de zile (adica ieri) a venit casuta de papusi. Dar dezamagire: in catalog scrie ca la oferta cu casuta se include gratis si o papusa Barbie. La pretul de 120 RON am zis ca e OK, cand colo nici o papusa in colet. O sa fac reclamatie, oare mai am sanse sa primesc si papusa?

Iar masuta au zis ca se va livra ulterior, deci alte cheltuieli de transport...

Sunt dezamagita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Irina, imi pare rau ca n-ai primit papusa odata cu casuta cum scriau in revista. Suna-i si intreaba. Nu lasa asa lucrurile.
Ref. la cheltuielile de transport eu stiam ca se percep acei 9,9 ron per comanda (indiferent cate pachete trimit), asa ca s-ar putea sa nu mai platesti transport si pentru masuta.

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput