Simptome de sarcina! -12
Raspunsuri - Pagina 13
bubuleana spune:
Ioana: multumesc mult de suport!!! esti o dulce!

eu n-am mai facut niciodata analizele hormonale pt ca nici nu dr nu a considerat necesar la un ciclu regulat de 28 zile si cu toate analizele in regula; in plus la eco din februarie, dr. Moisa nu mi-a spus nimic de chisturi, din contra mi-a spus ca totul este absolut in regula ...chiar asa in 2 luni sa schimbe atat de radical treaba??
bubuleana
pmihaela spune:

Fetelor, am fost la doctor si dupa eco si consult, tot nu m-am lamurit, zicea ca e greu de spus daca e sarcina sau nu. Oricum azi a venit mult, deci probabil ca nici o sansa de sarcina, desi dr. mi-a zis sa fac maine un beta hg. Nu stiu daca mai are rost sa fac sau nu, voi ce ziceti???

lucia1 spune:
Buna fetelor!Ce test de sarcina imi recomandati?Sunt in a 10-zi de la ovulatie si as vrea sa fac un test deoarece nu mai am rabdare.Eu am facut IA si as vrea sa stiu cat mai repede raspunsul.Va pupic!

melutzica spune:
Lucia,ai putea sa incerci un clear blueinsa, e scump si s-ar putea sa fie negativ chiar daca tu esti gravidutza si apoi vei fi numai dezamagita.De ce nu mai astepti cateva zile??Cu fiecare zi de asteptat sanse sa obti un rezultat concret e tot mai mare.Mai poti incerca cu femina sau diaspot;mult noroc si bafta
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
saftoiu_gina spune:
Buna fetele .
Eu am facut un test de la OZONE si unul BARZA maine merg sa fac un bhcg si vad cat au fost si testele de bune.DR. SIGUR stiu ca mai este bun .

saftoiu_gina spune:
Am uitat ,dar Lucia asa cum a spus si Mihaela trebuie sa mai astepti pentru un rezultat mai sigur.

bubuleana spune:
gina: pai? si cum au iesit testele?? pozitive, da? cu a doua liniuta roz, sau mai stearsa? in ce zi esti??? tin pumnii sa fie bebe!!! 

bubuleana
saftoiu_gina spune:
Ozonel-am facut Duminica dim. si a iesit si a doua dar mai putin iar Barza l-am facut azi dimineata si a iesit si a doua liniuta care se vede f. bine

cherry22 spune:
Fetelor, permiteti sa raportez: z.37, nici urma de rushi, am un gust cand dulce, cand metalic, putina greata si...cam atat. Am facut un test duminica si a iesit negativ. O fi totusi bb?
Voi ce ziceti?
va pup