Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina imi pare rau ca ramai fara comp. sa ne tina fetele la curent, ok? lui Ayan.
Mirela da, iti dai seama ca nu faceam nimic, pana ii dadeam masa de la ora 23.asa ca era ok, dar ....peste cateva zile.
Pai Marco bea de mult si cate 190 ml la o masa, asta am vazut cand ii dadeam laptic din congelator. Deci el sare peste 150 ml, dar in medie pe zi, nu cred ca depaseste 160 -170 ml. abia astept sa-l cantaresc si sa-l masor deseara dupa baita.oricum cred ca voi fi putin dezamagita, caci nu a mai luat kg-ul/luna, dar macar acolo 700-800 gr.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimineata si de la noi!

Multumim pentru felicitari si dorim sa ii felicitam si noi pe sarbatoritii zilei: Marco de GIO, Daria zisa si "Pensula" de DEEA, Daria de ANABORDEA si Matei de TOANCA sa cresteti mari si cumintei, sa fiti sanatosi, mancaciosi, zambareti, jucausi si tot ce-i mai frumos pe lume sa vi se intample voua! si

Astazi a fost pediatra si am facut D3 injectabil si vaccinul de 4 luni... PENTAXIM(este fostul Pectacthib...si-au schimbat francezii terminatia si cica e imbunatatit cu nu stiu ce... dar si aproape dublu ca pret). Doamne cat s-a jelit la vitamina ca aia e uleioasa si deci dureroasa.

Vad ca bebelinii au luat-o cu totii pe NAN...
Si noi de 2 zile bagam NAN cat n-am bagat de 3 sapt incoace. Adica ieri mi-a papat de 2 ori cate 120ml de NAN si san pe deasupra... asadar si laptele meu cred ca a devenit apa chioara si Nicolas accepta biberonul.
Azi dim nu a vrut deloc completare.
Mai nou fiu-meu doarme de la 21 la 8.Si in loc de 5 mese cat trebuie sa aiba.... are doar 4.

De-acum trecem pe supita si branzica facuta in casa cu fructe...

IRINA te rog frumos sa modifici si la noi la 3 luni doar 63cm iar la 4 luni urmatoarele: 67cm si 6.700gr. Multam mult si .

Cam asta a fost raportul...

In ceea ce priveste problemele de familie... socra-miu ne face viata imposibila si ne freaca la icre de nu mai putem... Robert nu are timp sa ajunga la el decat in Week-end si el este f razvratit... s-au certat aseara la telefon de l-a facut pe al meu sa .Eu am ajuns sa merg singura cu copilul la Cora... ieri de exemplu... ca daca Robert se duce sa stea in week-end si pe la socrii cumparaturi ciuciu. Nu va zic prin ce chin am trecut singura cu copilul la cumparaturi... de nu am injurat de toata familia lor ca pe socra-miu nu il intereseaza decat de problema lui ca nu mai poate sa umble de nebun toata ziua si trebuie sa stea cu soacra-mea iar de copilul lui il doare la basca... de nepot nici nu ii pasa, nici nu intreaba de el NICIODATA.. ca si cand nici nu exista. Gata .. m-am descarcat! Scuze pt istericale.
Astazi stau pe-aici ca nu ies afara cu Nicolas pt ca i-a facut vaccinutzul si nu avem voie.

Pupicei tuturor!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele!acum am terminat de citit pe aici... Aseara m-am culcat pe la 23 ca eram franta (zi critica fizic si am simtit-o din plin!)
La multi ani NICOLAS,MARCO,DARIA,DARIA OANA si MATEI ALEXANDRU!
IOANA bine ai venit printre noi!
Dienutza a dormit asa si asa,s-a trezit la 3,30 a papat f.f. bine dar n-a mai vrut sa adoaram a stat Ghita cu ea de la 4 la 5 si a reusit cu caruciorul s-o adoarma! La 7 era iar sus! A papat si s-a kk-rit en gros la ora aia ????(sucul de mere!!!)S-a mai rastit la carusel si a facut aerobic si pana la urma a adormit,nu stiu exact ca eu m-am trezit pe la 10 in zgomot de degete clefanite in gura Asa s-a trezit si la 3,30 ,nu mai plange...I-am mai dat papa si acum e in carucior ...
Nu va mai iau la rand decat cu cate un pupic l fiecare.
Trec la treaba si mai dau eu pe aici cand mai faca pauza!
La Arad ploua...nu stiu daca se indreapta pentru plimbare...

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA nu te mai necaji atat,ar trebui sa-l iei tare, sa stai de vorba cu el,o fi si el panicat si mai slab de inger,pierdut in spatiu fara nevasta si egoist ca se gandeste doar la el...Sa-i explici tu,ca probabil asa o sa priceapa...sa-i zici si ca ai probleme si cu ai tai ca ai si tu bolnav in familie si copil mic...sa se mai descurce si singur cateodata! Oricum mare belea pe capul tau acum,dar o scoti tu la capat ca esti puternica!
Ma gandesc ce noroc am cu socru-meu ca la 75 de ani se descurca singur! A fost ieri si i-a pus mami un borcan de zacusca si doua cu ceva ghiveci si nu mai stiu ce sa-si faca el! A zis ca si-a cumparat el pui si si-a facut supa si restul si ca sa-i spun lui Ghita sa nu mai mearga azi pe la el,sa stea cu fata,ca el are mancare!!! Am noroc pana acum!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

La multi ani bebelusi si bebelusi sa fiti sanatosi si sanatoase si sa ascultati pe mamcutele voastre.

Ce repede trece vremea ca parca acum au inceput sa apara bebeii in frunte cu Razvanelul Ioanei. Si ce emotionate am mai fost cand a venit primul bebic...

Am reusit si am pus cateva poze noi

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

of, of Liliana, neamurile astea.....
Lasa ca tot e bine, ca ai reusit sa-i dai san pana la 4 luni, eu nu cred ca mai apuc.
De dim. marco a papat doar san si vad ca dupa 3 ore inca nu-i e fomica.
Moni si aici ploua si e urat, desi vroiam sa merg in parc sa-i fac poze, stam in casa. la Di.
Ioana ma bucur ca acceptat Razvan laptele praf.
al meu vad ca de la Milumil nu varsa asa de mult ca dupa Nan.Dar mai incerc si cu ala, doar ca-l mai las putin sa se obisnuiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Florinini D-aia are cascavalul gauri, ca sa-l tina norocosii de pe 13 ianuarie!!!!

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Am pus poze de ieri si cu invitatia.

Azi inca nu am facut poze, ca sunt la incarcat acumulatorii.

Florinini imediat ma uit la poze, sa-i dau la bebe sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata am venit..vestile sunt bunicele..adica aven numai reluxul ala...tot e bine, fata de ceva ce putea fi mai grav..acum ne-a consultat prof. Iordache sau Iordachescu...nu mai stiu si ne-a zis asa..papa putin si des, adica la 2 ore, vigantol 1 picatura/zi, momentan fara medicamente ca sa vada cit ia in greutate pina sapt. viitoare..a spus ca 90 gr. luate sapt. trecuta inseamna putin, dar sa vedem acum si peste o sapt. ce si cum..Eco abdominala am facut-o la doctorita Dragan si acolo s-a vazut, dupa ce am alaptat-o la fata locului cum vine mincarica inapo...de fapt traselul ei de dute-vino..a si varsat nitel acolo...A...faza super e ca il tinea pe prof de deget si facea "ghe" si ridea..era asa de fricita...a plins numai nitel la eco, ca auzise alti copilasi plingind...

Papam la 2 ore pina seara cind avem o singura masa/noapte..dar eu mai insist inca o data, poate prindem macar 2 mese pe noapte si sper sa nu stagnam ...sa mai punem si noi ceva gr....a..apropo de lapte...e nasoala treaba..cred ca din sinul drept nu mai scot nici 50/zi, iar stingul care era baza e si ala varza..rareori mai este angorjat si ffff. putin..ieri mesele au fost in pricipal de praf, si azi i-am dat la 7 si 9 sin, dar nu a supt mare lucru..in schim acum la 11 mi-a mincat "marea cantitate" de 30 praf si 2 lipaieli la sin..La prinz, dupa papa plec cu Dan la restaurant ca e ziua lui..

Marco la multi ani printe cu ochii albastri..sa cresti mare si voinic..Matei si Nicolas scumpulilor si voi multe luni si ani inainte! Pentru zinele de Daria multi pupici si la multi ani si voua!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI - n-am chef sa fac mahala cu socra-miu. Pur si simplu nu ma bag in problemele lor de nici un fel doar cu Robert discut ce nu imi convine. Una e sa-i spuna fiu-sau... ca pana la urma se impaca ei dar daca ii zic eu dupa aceea nu ma mai iarta in veci vecilor.
Pe mine ma deranjeaza ca atunci cand soacra-mea era bine ei se duceau unde aveau ei chef si faceau doar ce le placea fara sa tina cont de parerea nimanui. Ei au fost tot timpul niste egoisi care s-au iubit doar pe ei si asa fac si acum. In plus nu inteleg de unde pana unde considera ca cineva ar avea vreo obligatie fata de el.
Pur si simplu aseara ne-a scos din pepeni daca a ajuns Robert sa planga din cauza vorbelor lui si sa spuna ca din pacate nu exista un loc unde sa o poata duce pe soacra-mea sa fie ingrijita iar socra-miu sa nu o mai vada niciodata pt ca se poarta f urat si tot timpul reproseaza. Norocul tau ca socrul tau se descurca si singur dar ti-am zis ca al meu vrea 2 feluri de mancare si desert.. ca mananca mai bine decat mine ca eu n-apuc sa fac si sa mananc de Nicolas dar el...

GIO - imi pare rau ca ramai fara laptic si tu. Nici Nicolas nu prea mi-a mancat azi. A mancat la 8 doar san iar acum nu vrea sa manance. Cred ca trebuie sa ma mai linistesc eu ca l-am zapacit si pe micut detot.

Piua ca plange puradelul

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput