Despre cerclaj

Despre cerclaj | Autor: lili

Link direct la acest mesaj

A mai facut cineva cerclaj in lunile de vara?
Totul a fost OK?
lili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

da, eu am facut la inceputul lui iulie si a fost ok..e vreo diferenta ca-l faci iarna sau vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu am facut in iunie cand sarcina avea 16 sapt. Nu cred ca anotimpul conteaza, iar operatia e destul de usoara. Se face cu anestezie generala. Eu am stat 3 zile in spital pt asta .

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Salut gravidutzele!

Nici eu nu cred ca are importanta anotimpul pentru cerclaj.
Este o interventie standard si avand in vedere ca se face anestezie generala, nu-i deloc dureroasa. Eu am stat internata o noaapte in spital, dupa ziua in care mi-a facut cerclajul. a trebuit ca in acea zi sa nu mananc si sa nu beau nimic (asta pentru anestezie). La vreo ora dupa operatie m-am trezit. Eram putin ametita si m-au dus in salon. Am mancat pe rupte si m-am simtit foarte bine. Am sangerat un pic, cat sa se murdareasca un tampon. A doua zi am plecat acasa. Am uitat sa spun ca am facut cerclajul la 18 sapt.

Nu ai de ce sa-ti faci griji daca ai doctor bun. Oricum e mai bine sa-l faci, daca ai probleme.

Bafta multa. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Stiu ca de exemplu operatia de amigdale , FIV-ul, poate si altele se fac mult mai bine, fara probleme, primavara si toamna... si nu eram sigura.. Voi a-ti nascut? Ce dr. v-au facut cerclajul? Au recomandat sa stati numai in pat ?
Mersi.Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

draga mea,
si eu am facut cerclaj prin luna august aveam 6luni,iar dupa operatie,
mi-a recomandat sa stau la pat o luna.pt ca,copilul sa nu apese pe col si....am stat. in plus,nici la plimbare nu stateam prea mult in picioare...imi era teama recunosc.

Mergi la inceput