Circ

Circ | Autor: katty

Link direct la acest mesaj

Vreau sa-mi duc copilul la circ, dar nu stiu daca ii va place. As vrea scurte inregistrari daca aveti sau daca stiti site-uri cu filmulete cu circ (eu am cautat pe google dar n-am gasit nika interesant), pe care sa i le pun sa vad daca este interesat.
Am studiat si programul actual al circului ("Carnavalul de foc") si pare f.f. interesant.
Stiu ca sunt vre-o doua ore de program si ma tem ca ar putea sa nu aibe rabdare atata timp.
Ati fost recent la circ, stiti daca se pot face rezervari? Unde ar fi cele mai bune locuri?
Multumesc anticipat!

Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dar nu poti da un tf.sa te informezi?
noi am fost cu fetita noastra prima oara la circ cand avea 3 ani si a fost tareeeee incantata.
merita sa mergeti.este tare placut pt. pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deam spune:

Ai mei baieti au fost la circ pentru prima oara cu 1 an si 8 luni (inainte de Craciun). Au fost fascinati. Acum , dupa 4 luni inca isi mai aduc aminte de tigru si de foca cu mingea. Cred ca merita sa mergeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Katty eu am fost acum 2luni cu baietelul meu la circ .Deabia inplinise 2 ani . A fost super si vreau sa-ti zic ccc ca a stat nemiscat in prima parte dar la a doua parte a cam inceput sa se plictiseasca . Cele mai bune locuri sunt cele de langa scara ,pt ca daca se plictiseste copilul sa poti inmediat sa iesi cu el si sa nu trebuiasca sa ridici toate pers de pe scaune daca vrei sa iesi . Eu de ex cand s-a plictisit Tomita ,l-am lasat sa urce si sa coboare cate 4-5 trepte si asa a stat cuminte totusi . Eu m-am uitat la spectacol ,el mai lua loc pe cate o treapta ,mai cobora una,mai urca alta ,iarasi se aseza si asa ca nu deranja pe nimeni .

Mergi la inceput