maseaua de minte-opinii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna fetelor,

Faza cu maselele de minte este asa cum ati spus si voi. Eu nu am avut probleme cu ele dar sotul meu si-a scos deja doua si trebuia sa o scoata si pe a treia dar nu a avut curaj. Erau sanatoase dar stoma a spus ca nu cres bine si ii impingea in ceilalti dinti. Aici insa nu oricine scoate masele de minte. El a fost trimis la o clinica unde se fac interventii de chirurgie dentara si acolo i le-a scos. In curand isi va face programare si pt a treia

Asa ca cel mai bine este sa o scoti.

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu am avut probleme cu una din maselele de minte acum 11 ani. Pana sa inceapa sa ma doara nici n-am stiut ca imi crescuse.
Dr. stomatolog mi-a dat de ales intre extractie si tratament. Am ales tratamentul, cu obturatie de canal, etc. si pana acum n-am avut nici o problema si au trecut ceva ani.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eduard2005 spune:

Mergi linistita la dr si scoate-ti maseluta. Eu mi-am scos o masea de minte cand eram gravida in luna a 8 a - FARA ANESTEZIE - si crede-ma ca nu a fost chiar atat de groaznic. Intradever, maselele de minte au radacini ma mari decat celelalte, dar nu se "moare" din asta, mai rau este sa te trezesti din somn cu o durere groaznica si sa nu gasesti cabinet non-stop.
Multa sanatate si mult curaj!!!!

Eduard 01.08.2055

Mari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

bebe, eu te sfatuiesc din tot sufletul sa ti le scoti pe toate! Maselele de minte nu sunt bune de nimic, iar cand iti fac probleme, fac niste probleme groaznice. Mama mea a stat in spital din cauza lor. Eu mi le-am scos pe toate patru prin chirurgie pentru ca nu era nici una iesita. Una incepuse sa se iteasca si mi-a facut o varza in gura, a trebuit sa port aparat dupa aceea ca sa-mi intre dintii inapoi la locul lor. E putin mai nasol prin chirurgie, insa locul se coase si apoi gingia se vindeca frumos, nu ramane un crater ca atunci cand le scoti dupa ce ies.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by eduard2005
Eu mi-am scos o masea de minte cand eram gravida in luna a 8 a - FARA ANESTEZIE -

Uite aici curaj, bebe ! Eu recunosc k le-am scos in lipsa de alta "distractie", dar... cu anestezie!
edu pt curaj !

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput