Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-5

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Laura, la tine cum e cu endometrioza? Ai facut laparo? de cand stii de endometrioza? diphereline?

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor! Am intrat sa va urez tuturor PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!
Eu nu am mai scris ca nu am ce, sunt cu scufita rosie care a venit in vizita de sarbatori Oricum, nici nu speram nimik luna asta, poate nici luna urmatoare, poate incepand din iunie sa pot sa sper, ca atunci se vor implini cele 3 luni in care sa speram ca va evolua situatia sotului meu. Nu am renuntat sa sper, dar nu pot sa ma imbat cu apa rece. Azi o sa trec pe la Plafar sa mai iau niste BU si niste tinctura de marar, o sa reincep chiar de azi naturistele si ... rugaciunile. Sper sa pot sa ma tin de tratament mai bine ca luna asta, cand de suparare am cam omis ceva.
Eu va pup pe toate si va tin pumnii ca si pana acum, chiar daca nu o sa mai intru prea des.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Silvana , eu am facut laparoscopie pe 1 februarie anul acesta , mi-a facut drilling ovarian , trompele si uterul perfecte(exact asa mi-a spus) dar mi-a gasit endometrioza in Douglas si la nivelul lig utero-sacrat drept si adiacent ureterului stang , pe care mi-au scos-o dar stiu sigur ca mai am undeva pe uretra ca nu au putut umbla pe acolo...
Tratament nu mi-au dat fiindca eu sunt deja la menopauza : amenoree hipotalamica din cauza unui microadenom hipofizr, adica eu nu am ciclu deloc , nu am avut decat vreo 2 in toata viata mea , unul in adolescenta si al doilea cand l-am cunoscut prima data de dr. ( cand am plecat de la cabinet mi-a venit ciclul), in rest numai cu tratament . Macar daca nu a reusit inseminarea , sunt intr-un fel bucuroasa ca mi-a venit , ca stiu ca am avut pt prima data ovulatie , ceea ce la mine este un eveniment .
Nici macar nu se stie de unde am facut eu endometrioza .......Ma tot gandesc ca nu cumva sa se refaca nenorocirea de endometrioza.............
De aceea eu nu voi putea ramane insarcinata decat daca fac stimulare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Amely , pe mine asa m-a programat asistenta lui , pe 28 si sper sa fie in tara , nu da alta dar am visat intr-o noapte ca m-am dus la cabinet si ca dr. nu era, era plecat din tara.......
Eu cred ca va fi , cel putin pe 28 , ca am vorbit si la telefon cu dr .
De ce nu te programezi de acum ? Vorbeste cu el si vezi ce si cum........

Mergi la inceput

Laura am inteles. Endometrioza asta are cauze necunoscute, totusi. Foarte ciudat la tine, cred ca s-a minunat si dr.
Mie mi-a gasit endometrioza in Douglas si mi-a excizat-o, pe urma am luat diphereline. Se pare ca nu ar trebui sa mai am, cel putin deocamdata. Ma agit cu tratamente naturiste si sport ca sa o tin departe pt cat mai mult timp. Deh, viata e complexa si implica multiple aspecte.
Iti doresc succes sa ti se indelineasca ceea ce iti doresti!
Am o nelamurire: ce inseamna "drilling ovarian" mai exact?!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sunteti niste fete minunate! Vreau sa va urez ca acest Paste sa va lumineze calea si sa va aduca implinirea celor mai frumoase vise si dorinte, si sa va bucurati cat mai mult de cei dragi!

PASTE FERICIT tuturor!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Salutare, fetelor!Pupici multi si Paste fericit!Multumesc celor care m-au incurajat si lui Amely, care mi-a dat cateva informatii cu privire la hepatita B.Sunt morcovita, sper sa fie de bine pana la urma.Va pup pe toate si va urez Sarbatori Fericite si liniste multa, pace si caldura alaturi de toti cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
FETELOR, VA DORESC UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
sper ca iepurasul sa va aduca cele mai dorite cadouri!
sa ne auzim vu vesti bune!!!

danotino

Mergi la inceput

Sa aveti parte de zile senine, oameni dragi alaturi, bucurie si credinta in suflet!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dragele mele va doresc sa va aduca iepurasul cel mai frumos cadou (stim noi care).

PASTE FERICIT!!!!!!

marina

pozici

Mergi la inceput